Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeden z 2330 stron i wywalony przez nikogo z nas - a Ty masz uprawnienia od kilkunastu dni :)

i trochę się tymi uprawnieniami bawisz

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeden z 2330 stron i wywalony przez nikogo z nas - a Ty masz uprawnienia od kilku dni :)

Ten kto wywalił tamtego posta miał uprawnienia krócej ode mnie :kox:

Opublikowano

Osobiście uważam tak - skoro przez kilkanaście miesięcy nie było potrzeby niczego kasowania w naszym temacie (przez pomarańczowych, zielonych czy samego czerwonego) to teraz tymbardziej nie widzę powodu żebyśmy sami coś wywalali :wink4:

Nie wiem jak ty czytasz wątek ale był już jeden post który poleciał i to nie ja go wywaliłem tylko zielony :cool1:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________

Było o turlaniu i ja to zmieniałem a ty dalej po swojemu i coraz ostrzej no to wziąłem i go wywaliłem

Napisałeś publicznie że poturlasz więc o co kaman ??

Ale nie tak jak ty to sformułowałeś/przekształciłeś :tongue4:

Nie filozuj ....... :cool1:

Mniejsza z tym tak czy siak glutek usuwa posty i tyle uważajcie na tego moderatora ;(

Opublikowano

Osobiście uważam tak - skoro przez kilkanaście miesięcy nie było potrzeby niczego kasowania w naszym temacie (przez pomarańczowych, zielonych czy samego czerwonego) to teraz tymbardziej nie widzę powodu żebyśmy sami coś wywalali :wink4:

Nie wiem jak ty czytasz wątek ale był już jeden post który poleciał i to nie ja go wywaliłem tylko zielony :cool1:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________

Było o turlaniu i ja to zmieniałem a ty dalej po swojemu i coraz ostrzej no to wziąłem i go wywaliłem

Napisałeś publicznie że poturlasz więc o co kaman ??

Ale nie tak jak ty to sformułowałeś/przekształciłeś :tongue4:

Nie filozuj ....... :cool1:

Mniejsza z tym tak czy siak glutek usuwa posty i tyle uważajcie na tego moderatora ;(

Sam nie filozofuj :tongue4:

I bój się :polew: :polew:

Opublikowano

jeden z 2330 stron i wywalony przez nikogo z nas - a Ty masz uprawnienia od kilkunastu dni :)

dokładnie, ja to widzę tak samo :good:

Opublikowano

Możesz to rozwinąć :mysli:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:45_________________________________________________

Ty mi tu dzieci Mikołajem nie strasz :decayed:

Jaki Mikołaj ja jestem gorszy niż Dziadek Mróz :naughty:

Opublikowano

Guru Ty jestes jak z poprzedniej epoki, pełna inwigilacja słowa pisanego

Jak to w Psach było Ty pier.... UBEKU

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dziadek Mróz to prze ten weekend zajmie się twoim akumulatorem :decayed:

:polew:

Opublikowano

Guru, przed tym niż dostałeś "moderatora" nikt nam nie edytował postów a zadymy szły konkretne, teraz jak ktoś napiszę coś na Ciebie, albo w Twoją stronę to od razu edytujesz, czy nie uważasz że to trochę przesadzone?

Mi się wydaje, że tej opcji razem z Mironem powinieneś użyć przy na prawdę sporej zadymie :gwizdanie:

Opublikowano

:polew:

Dziadek Mróz to prze ten weekend zajmie się twoim akumulatorem :decayed:

Akum nowy (tzn zeszłoroczny ale nowy) to może mi skoczyć :decayed:

Opublikowano

Guru, przed tym niż dostałeś "moderatora" nikt nam nie edytował postów a zadymy szły konkretne, teraz jak ktoś napiszę coś na Ciebie, albo w Twoją stronę to od razu edytujesz, czy nie uważasz że to trochę przesadzone?

Mi się wydaje, że tej opcji razem z Mironem powinieneś użyć przy na prawdę sporej zadymie :gwizdanie:

Ohooo Pucka rozdrażnił :decayed:

Opublikowano

Możesz to rozwinąć :mysli:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:45_________________________________________________

Guru................bez przesady..................chyba sam w to nie wierzysz, że Sky napisał coś tak mega obraźliwego, że aż strach przeczytać i należało to czym prędzej usuwać - tymbardziej, że jak widać w ścisłym gronie jesteśmy :wink4:

Opublikowano

Po pierwsze tobie edytowałem posta........... na jaja o ile dobrze pamiętam i tylko troszkę i poza tym jeszcze nikomu nic nie edytowałem (oprócz poprawiania cytatów Sky'a i wywalenia dzisiejszego posta) :cool1:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:50_________________________________________________

Ohooo Pucka rozdrażnił :decayed:

Polecą kropki :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Pasuje pasuje gurUBEK :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Guru my tu ostatnio takie zadymy mieliśmy że połowa postów do kosza się nadawała - ale twardziele jesteśmy :)

Opublikowano

Guru................bez przesady..................chyba sam w to nie wierzysz, że Sky napisał coś tak mega obraźliwego, że aż strach przeczytać i należało to czym prędzej usuwać - tymbardziej, że jak widać w ścisłym gronie jesteśmy :wink4:

I rozpatrując w takim rozumowaniu nie rozumiem o co wam się rozchodzi :mysli: Rozumiem jak bym to robił często i usuwał połowę postów ale po jednym :cool1:

Opublikowano

I TU MASZ RACJE NIECH SIE TEN GLUT USPOKOI Z TYM MODEROWANIEM :kwasny:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Pasuje pasuje gurUBEK :decayed: :decayed: :decayed:

A ty co kolegów szukasz :decayed: