miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 jeden z 2330 stron i wywalony przez nikogo z nas - a Ty masz uprawnienia od kilkunastu dni i trochę się tymi uprawnieniami bawisz
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 jeden z 2330 stron i wywalony przez nikogo z nas - a Ty masz uprawnienia od kilku dni Ten kto wywalił tamtego posta miał uprawnienia krócej ode mnie
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Osobiście uważam tak - skoro przez kilkanaście miesięcy nie było potrzeby niczego kasowania w naszym temacie (przez pomarańczowych, zielonych czy samego czerwonego) to teraz tymbardziej nie widzę powodu żebyśmy sami coś wywalali Nie wiem jak ty czytasz wątek ale był już jeden post który poleciał i to nie ja go wywaliłem tylko zielony [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________ Było o turlaniu i ja to zmieniałem a ty dalej po swojemu i coraz ostrzej no to wziąłem i go wywaliłem Napisałeś publicznie że poturlasz więc o co kaman ?? Ale nie tak jak ty to sformułowałeś/przekształciłeś Nie filozuj ....... Mniejsza z tym tak czy siak glutek usuwa posty i tyle uważajcie na tego moderatora ;(
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Osobiście uważam tak - skoro przez kilkanaście miesięcy nie było potrzeby niczego kasowania w naszym temacie (przez pomarańczowych, zielonych czy samego czerwonego) to teraz tymbardziej nie widzę powodu żebyśmy sami coś wywalali Nie wiem jak ty czytasz wątek ale był już jeden post który poleciał i to nie ja go wywaliłem tylko zielony [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________ Było o turlaniu i ja to zmieniałem a ty dalej po swojemu i coraz ostrzej no to wziąłem i go wywaliłem Napisałeś publicznie że poturlasz więc o co kaman ?? Ale nie tak jak ty to sformułowałeś/przekształciłeś Nie filozuj ....... Mniejsza z tym tak czy siak glutek usuwa posty i tyle uważajcie na tego moderatora ;( Sam nie filozofuj I bój się :polew:
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 jeden z 2330 stron i wywalony przez nikogo z nas - a Ty masz uprawnienia od kilkunastu dni i trochę się tymi uprawnieniami bawisz dokładnie, ja to widzę tak samo
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 I bój się :polew: Ty mi tu dzieci Mikołajem nie strasz
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 jeden z 2330 stron i wywalony przez nikogo z nas - a Ty masz uprawnienia od kilkunastu dni i trochę się tymi uprawnieniami bawisz Możesz to rozwinąć [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:45_________________________________________________ I bój się :polew: Ty mi tu dzieci Mikołajem nie strasz Jaki Mikołaj ja jestem gorszy niż Dziadek Mróz
MAJKI Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru Ty jestes jak z poprzedniej epoki, pełna inwigilacja słowa pisanego Jak to w Psach było Ty pier.... UBEKU :polew:
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dziadek Mróz to prze ten weekend zajmie się twoim akumulatorem
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dziadek Mróz to prze ten weekend zajmie się twoim akumulatorem
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru, przed tym niż dostałeś "moderatora" nikt nam nie edytował postów a zadymy szły konkretne, teraz jak ktoś napiszę coś na Ciebie, albo w Twoją stronę to od razu edytujesz, czy nie uważasz że to trochę przesadzone? Mi się wydaje, że tej opcji razem z Mironem powinieneś użyć przy na prawdę sporej zadymie :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru Ty jestes jak z poprzedniej epoki, pełna inwigilacja słowa pisanego Jak to w Psach było Ty pier.... UBEKU :polew: Dziadek Mróz to prze ten weekend zajmie się twoim akumulatorem Akum nowy (tzn zeszłoroczny ale nowy) to może mi skoczyć
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru, przed tym niż dostałeś "moderatora" nikt nam nie edytował postów a zadymy szły konkretne, teraz jak ktoś napiszę coś na Ciebie, albo w Twoją stronę to od razu edytujesz, czy nie uważasz że to trochę przesadzone? Mi się wydaje, że tej opcji razem z Mironem powinieneś użyć przy na prawdę sporej zadymie :gwizdanie: Ohooo Pucka rozdrażnił
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 jeden z 2330 stron i wywalony przez nikogo z nas - a Ty masz uprawnienia od kilkunastu dni i trochę się tymi uprawnieniami bawisz Możesz to rozwinąć [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:45_________________________________________________ I bój się :polew: Ty mi tu dzieci Mikołajem nie strasz Jaki Mikołaj ja jestem gorszy niż Dziadek Mróz Guru................bez przesady..................chyba sam w to nie wierzysz, że Sky napisał coś tak mega obraźliwego, że aż strach przeczytać i należało to czym prędzej usuwać - tymbardziej, że jak widać w ścisłym gronie jesteśmy
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru, przed tym niż dostałeś "moderatora" nikt nam nie edytował postów a zadymy szły konkretne, teraz jak ktoś napiszę coś na Ciebie, albo w Twoją stronę to od razu edytujesz, czy nie uważasz że to trochę przesadzone? Mi się wydaje, że tej opcji razem z Mironem powinieneś użyć przy na prawdę sporej zadymie :gwizdanie: Po pierwsze tobie edytowałem posta........... na jaja o ile dobrze pamiętam i tylko troszkę i poza tym jeszcze nikomu nic nie edytowałem (oprócz poprawiania cytatów Sky'a i wywalenia dzisiejszego posta) [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:50_________________________________________________ Guru, przed tym niż dostałeś "moderatora" nikt nam nie edytował postów a zadymy szły konkretne, teraz jak ktoś napiszę coś na Ciebie, albo w Twoją stronę to od razu edytujesz, czy nie uważasz że to trochę przesadzone? Mi się wydaje, że tej opcji razem z Mironem powinieneś użyć przy na prawdę sporej zadymie :gwizdanie: Ohooo Pucka rozdrażnił Polecą kropki
krolu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru Ty jestes jak z poprzedniej epoki, pełna inwigilacja słowa pisanego Jak to w Psach było Ty pier.... UBEKU :polew: :polew: :polew: :polew: Pasuje pasuje gurUBEK :decayed:
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru my tu ostatnio takie zadymy mieliśmy że połowa postów do kosza się nadawała - ale twardziele jesteśmy
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 jeden z 2330 stron i wywalony przez nikogo z nas - a Ty masz uprawnienia od kilkunastu dni i trochę się tymi uprawnieniami bawisz Możesz to rozwinąć [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:45_________________________________________________ I bój się :polew: Ty mi tu dzieci Mikołajem nie strasz Jaki Mikołaj ja jestem gorszy niż Dziadek Mróz Guru................bez przesady..................chyba sam w to nie wierzysz, że Sky napisał coś tak mega obraźliwego, że aż strach przeczytać i należało to czym prędzej usuwać - tymbardziej, że jak widać w ścisłym gronie jesteśmy I rozpatrując w takim rozumowaniu nie rozumiem o co wam się rozchodzi Rozumiem jak bym to robił często i usuwał połowę postów ale po jednym
diman Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Osobiście uważam tak - skoro przez kilkanaście miesięcy nie było potrzeby niczego kasowania w naszym temacie (przez pomarańczowych, zielonych czy samego czerwonego) to teraz tymbardziej nie widzę powodu żebyśmy sami coś wywalali I TU MASZ RACJE NIECH SIE TEN GLUT USPOKOI Z TYM MODEROWANIEM
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru Ty jestes jak z poprzedniej epoki, pełna inwigilacja słowa pisanego Jak to w Psach było Ty pier.... UBEKU :polew: :polew: :polew: :polew: Pasuje pasuje gurUBEK :decayed: A ty co kolegów szukasz
Rekomendowane odpowiedzi