miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ty lewusie L4 masz a po mieście sie bujasz tym A sechs :polew: może lekarza po wizycie odwoził
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ty lewusie L4 masz a po mieście sie bujasz tym A sechs :polew: Po lekarzach jeździłem :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:00_________________________________________________Podobno wczoraj przez glutka Hugo wyłączył serwery
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Miron widze że organizacja super. jeszcze chwila i dogonicie Radom w ilości postów :gwizdanie: Miron [/b] widze że organizacja super. jeszcze chwila i dogonicie Radom w ilości postów hehe - Bryniu to dopiero początki - daj nam się rozgrzać .........no i się rozgrzaliśmy - Radom ma 1079 stron
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Miron widze że organizacja super. jeszcze chwila i dogonicie Radom w ilości postów :gwizdanie: Miron [/b] widze że organizacja super. jeszcze chwila i dogonicie Radom w ilości postów hehe - Bryniu to dopiero początki - daj nam się rozgrzać .........no i się rozgrzaliśmy - Radom ma 1079 stron Glutek zaraz by Ci zwrócił uwagę że powinieneś nauczyć się cytować :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ty lewusie L4 masz a po mieście sie bujasz tym A sechs :polew: Po lekarzach jeździłem :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:00_________________________________________________Podobno wczoraj przez glutka Hugo wyłączył serwery i co ? znalazłeś takiego który już się spotkał z takim przypadkiem ? Możę Guru ma taką władze i wyłączył forum [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:09_________________________________________________ Miron widze że organizacja super. jeszcze chwila i dogonicie Radom w ilości postów :gwizdanie: Miron [/b] widze że organizacja super. jeszcze chwila i dogonicie Radom w ilości postów hehe - Bryniu to dopiero początki - daj nam się rozgrzać .........no i się rozgrzaliśmy - Radom ma 1079 stron Glutek zaraz by Ci zwrócił uwagę że powinieneś nauczyć się cytować :gwizdanie: a gdzie widzisz źle zacytowane
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 i co ? znalazłeś takiego który już się spotkał z takim przypadkiem ? No właśnie nie i to mnie martwi ;([br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:10_________________________________________________ Ty lewusie L4 masz a po mieście sie bujasz tym A sechs :polew: Po lekarzach jeździłem :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:00_________________________________________________Podobno wczoraj przez glutka Hugo wyłączył serwery i co ? znalazłeś takiego który już się spotkał z takim przypadkiem ? Możę Guru ma taką władze i wyłączył forum [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:09_________________________________________________ Miron widze że organizacja super. jeszcze chwila i dogonicie Radom w ilości postów :gwizdanie: Miron [/b] widze że organizacja super. jeszcze chwila i dogonicie Radom w ilości postów hehe - Bryniu to dopiero początki - daj nam się rozgrzać .........no i się rozgrzaliśmy - Radom ma 1079 stron Glutek zaraz by Ci zwrócił uwagę że powinieneś nauczyć się cytować :gwizdanie: a gdzie widzisz źle zacytowane W tym miejscu jest coś nie halo : Miron [/b] .......
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sky - wracając do lekarza - wspominałeś, że lekarze dziwnie na Ciebie patrzą jak wchodzisz do gabinetu - może wchodź bez spadochronu
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sky - wracając do lekarza - wspominałeś, że lekarze dziwnie na Ciebie patrzą jak wchodzisz do gabinetu - może wchodź bez spadochronu Hm...... myślisz że to z tego powodu To jak mam promować spadochroniarstwo wśród lekarzy
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sky - wracając do lekarza - wspominałeś, że lekarze dziwnie na Ciebie patrzą jak wchodzisz do gabinetu - może wchodź bez spadochronu Hm...... myślisz że to z tego powodu To jak mam promować spadochroniarstwo wśród lekarzy ponoć w Twojej obecności lekarz krępuje sie powiedzieć "spadaj" tymbardziej jak ma gabinet na 4 piętrze
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sky - wracając do lekarza - wspominałeś, że lekarze dziwnie na Ciebie patrzą jak wchodzisz do gabinetu - może wchodź bez spadochronu Hm...... myślisz że to z tego powodu To jak mam promować spadochroniarstwo wśród lekarzy ponoć w Twojej obecności lekarz krępuje sie powiedzieć "spadaj" tymbardziej jak ma gabinet na 4 piętrze Następny który stara się jakoś usprawiedliwić NFZ
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Diman - wiem, że kryzys - ale przestałbyś już tymi rynnami handlować http://www.sadistic.pl/ssuper-tuning-motorka-vt29348.htm[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:25_________________________________________________ Już nie kozakujesz daj dychnąć - myślisz, że tylko jeden wątek jest na forum [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:26_________________________________________________ Już nie kozakujesz co Ci wykasować
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Diman - wiem, że kryzys - ale przestałbyś już tymi rynnami handlować http://www.sadistic.pl/ssuper-tuning-motorka-vt29348.htm[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:25_________________________________________________ Już nie kozakujesz daj dychnąć - myślisz, że tylko jeden wątek jest na forum [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:26_________________________________________________ Już nie kozakujesz co Ci wykasować Yyyy jesteś taki jak glutek Myślałem że moderatorzy globalni są bardziej ułożeni i nie dają się tak łatwo ponieść emocją :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Yyyy jesteś taki jak glutek gorszy ja kasuję całe tematy [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:30_________________________________________________a wracając do Twojego Hobby to dziwne, że jeszcze jakiegoś ciekawego wątku na ten temat nie założyłeś na forum
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Yyyy jesteś taki jak glutek gorszy ja kasuję całe tematy No tak glutek zamyka w różowym klimacie [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:32_________________________________________________Tak narzekałeś że mało osób a już się 17 uzbierało
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Yyyy jesteś taki jak glutek gorszy ja kasuję całe tematy No tak glutek zamyka w różowym klimacie [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:32_________________________________________________Tak narzekałeś że mało osób a już się 17 uzbierało no co się śmiejesz - jest 17 - żaden to blew
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Yyyy jesteś taki jak glutek gorszy ja kasuję całe tematy No tak glutek zamyka w różowym klimacie [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:32_________________________________________________Tak narzekałeś że mało osób a już się 17 uzbierało no co się śmiejesz - jest 17 - żaden to blew W sumie nie ...... od początku listy było widać że coś kombinujesz
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 siemano dzis wielki dzien A tam wielki ........ dzień jak co dzień ....... wieczorem owszem może się troche zmienić
Rekomendowane odpowiedzi