Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Patrikos, ciekawe czy Moskalowi dałeś austryjacki numer czy ten polski... :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Patrikos, ciekawe czy Moskalowi dałeś austryjacki numer czy ten polski... :gwizdanie: Patrikos ma tylko polski
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Patrikos, ciekawe czy Moskalowi dałeś austryjacki numer czy ten polski... :gwizdanie: Patrikos ma tylko polski no całkiem możliwe, a ja mam wszystkie trzy
Skydiver Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Oki Webasto już rozgrzało furkę więc można wyruszyć w teren
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Oki Webasto już rozgrzało furkę więc można wyruszyć w teren no i co się chwalisz :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Oki Webasto już rozgrzało furkę więc można wyruszyć w teren no i co się chwalisz :gwizdanie: Jedni się napinają Q inni inną zabaweczka Ps. 16:30 TVN TURBO Lecę ........
Patrikos28 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Patrikos, ciekawe czy Moskalowi dałeś austryjacki numer czy ten polski... :gwizdanie: Patrikos ma tylko polski no całkiem możliwe, a ja mam wszystkie trzy a Ty co się chwalisz ,że masz trzy :gwizdanie: podałem ten który miałem , tak ładnie zapytał pewnie ten polski to był ...
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Patrikos, nie żebym się chwalił ale jak bym mógł nie mieć do Mistrzunia stałego kontaktu Miron, a co Ty tu robisz? przecież masz rodzinę
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 tradycyjnie ......... dzięki wszystkim za wczoraj było fanie.......mimo, że z kulturką po powrocie jeszcze miałem 5 minutowego zlota u mnie na działce
SoMeS Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 po powrocie jeszcze miałem 5 minutowego zlota u mnie na działce
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 tradycyjnie ......... dzięki wszystkim za wczoraj było fanie.......mimo, że z kulturką po powrocie jeszcze miałem 5 minutowego zlota u mnie na działce z SoMeSem... :> zgadłem co?
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Po wczorajszej akcji z płaszczem - Guru poszedł dziś do roboty - pier**l..ą szefowi wypowiedzeniem i ponoć chodzi po restauracjach i kurtki podaje
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 po powrocie jeszcze miałem 5 minutowego zlota u mnie na działce wyprzedziłeś mnie
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 tradycyjnie ......... dzięki wszystkim za wczoraj było fanie.......mimo, że z kulturką po powrocie jeszcze miałem 5 minutowego zlota u mnie na działce z SoMeSem... :> zgadłem co? zgadłeś
SoMeS Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek to że się widzieliśmy to mówiłem... a mówiłem Ci jak Mirka przestraszyłem?
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Gliwice Katowice ........... oraz ............ słynną Basię :gwizdanie: hehe o czymś nie wiem? cos mnie ominęło ? Podobno uratowała honor i jako jedyna potrafiła się po męsku napić piwka i jeszcze jedno w domu mi zdążyła wypić nie wiem po kim ona to ma
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek to że się widzieliśmy to mówiłem... a mówiłem Ci jak Mirka przestraszyłem? pisz :>
Rekomendowane odpowiedzi