miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek to że się widzieliśmy to mówiłem... a mówiłem Ci jak Mirka przestraszyłem? dobrze, że był śnieg i było jasno bo do dzisiaj bym Cie przepraszał
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 ogólnie to Wam powiem że Ci którzy pojechali wcześniej oczywiście duuużo przegapili, bo potem to się działo :naughty: na prawdę, aż ja zaniemówiłem
SoMeS Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 jadę sobie spokojnie... przede mną nagle wyrwał golf 4 i pędzi z butem w podłodze ledwo do niego dojechałem więc domyślam się że tam jakiś awx po sofcie pod machą... ale to nie ważne... patrzę... a golf się puścił za... b7 na ledach Miron zwalniał i jak golf chciał wyprzedzać to Miron but w podłogę... w którymś momencie dojechałem i wyprzedziłem golfine po czym go zablokowałem jak ten chciał kontrować... Miron zjechał do siebie na działkę i ja za nim do samego końca a golf sobie odjechał gdzieś... (cały czas nie wiedział że to ja za nim jadę)... wjeżdżam pod tą jego posesje a on szybko chował fure do garażu i już był przekonany że dym będzie :laghing2:
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 ogólnie to Wam powiem że Ci którzy pojechali wcześniej oczywiście duuużo przegapili, bo potem to się działo :naughty: na prawdę, aż ja zaniemówiłem to opowiadaj - do której tam byliście ?[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 15:05_________________________________________________ jadę sobie spokojnie... przede mną nagle wyrwał golf 4 i pędzi z butem w podłodze ledwo do niego dojechałem więc domyślam się że tam jakiś awx po sofcie pod machą... ale to nie ważne... patrzę... a golf się puścił za... b7 na ledach Miron zwalniał i jak golf chciał wyprzedzać to Miron but w podłogę... w którymś momencie dojechałem i wyprzedziłem golfine po czym go zablokowałem jak ten chciał kontrować... Miron zjechał do siebie na działkę i ja za nim do samego końca a golf sobie odjechał gdzieś... (cały czas nie wiedział że to ja za nim jadę)... wjeżdżam pod tą jego posesje a on szybko chował fure do garażu i już był przekonany że dym będzie :laghing2: do kładnie - myślę DYM jak nic (.........w sumie dawno nic się nie działo ) po chwili patrzę............Somes :>[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 15:07_________________________________________________czyli brak dymu
SoMeS Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 czyli brak dymu i rozczarowanie bo ksenon jednak nie był z golfa tylko mój
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 czyli brak dymu i rozczarowanie bo ksenon jednak nie był z golfa tylko mój nie no to, że golf był na żółtkach to ja wiedziałem - i wiedziałem, że to nie on za mną jedzie pod garaż
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 knajpa jest otwarta do 23:00 a My wyszliśmy parę minut po 24 wszyscy czekali aż wyjdziemy ale potem Stanleyowa Baśka wzięła się do gadki, Kaśka i Ola się przyłączyła i się zaczęło, Kaśka się wysypała... pochwaliła się kim jest i co robi na CHOMIKUJ.PL :polew: Diman nawet pochwalił się o kulkach nie no ogólnie to padłem, nikt tego tak dobrze nie opowie co się tam działo, bo po prostu się działo :>
SoMeS Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 czyli brak dymu i rozczarowanie bo ksenon jednak nie był z golfa tylko mój nie no to, że golf był na żółtkach to ja wiedziałem - i wiedziałem, że to nie on za mną jedzie pod garaż ciekaw jestem jak by ten golf tam za nami wjechał... by się chłopaczyna zdziwił
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 ogólnie to Wam powiem że Ci którzy pojechali wcześniej oczywiście duuużo przegapili, bo potem to się działo :naughty: na prawdę, aż ja zaniemówiłem to opowiadaj - do której tam byliście ?[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 15:05_________________________________________________ jadę sobie spokojnie... przede mną nagle wyrwał golf 4 i pędzi z butem w podłodze ledwo do niego dojechałem więc domyślam się że tam jakiś awx po sofcie pod machą... ale to nie ważne... patrzę... a golf się puścił za... b7 na ledach Miron zwalniał i jak golf chciał wyprzedzać to Miron but w podłogę... w którymś momencie dojechałem i wyprzedziłem golfine po czym go zablokowałem jak ten chciał kontrować... Miron zjechał do siebie na działkę i ja za nim do samego końca a golf sobie odjechał gdzieś... (cały czas nie wiedział że to ja za nim jadę)... wjeżdżam pod tą jego posesje a on szybko chował fure do garażu i już był przekonany że dym będzie :laghing2: do kładnie - myślę DYM jak nic (.........w sumie dawno nic się nie działo ) po chwili patrzę............Somes :>[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 15:07_________________________________________________czyli brak dymu :polew: :polew: :polew: padłem :> a garaż zdążyłeś zamknąć?
Patrikos28 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Po wczorajszej akcji z płaszczem - Guru poszedł dziś do roboty - pier**l..ą szefowi wypowiedzeniem i ponoć chodzi po restauracjach i kurtki podaje
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 knajpa jest otwarta do 23:00 a My wyszliśmy parę minut po 24 wszyscy czekali aż wyjdziemy ale potem Stanleyowa Baśka wzięła się do gadki, Kaśka i Ola się przyłączyła i się zaczęło, Kaśka się wysypała... pochwaliła się kim jest i co robi na CHOMIKUJ.PL :polew: Diman nawet pochwalił się o kulkach nie no ogólnie to padłem, nikt tego tak dobrze nie opowie co się tam działo, bo po prostu się działo :> jeszcze o gumowym zapomniałeś
SoMeS Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 a garaż zdążyłeś zamknąć? to się za szybko wszystko działo
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 a garaż zdążyłeś zamknąć? to się za szybko wszystko działo otwarty był - byle fura w środku
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 oj Miron Miron, Ty kiedyś od kogoś dostaniesz
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 oj Miron Miron, Ty kiedyś od kogoś dostaniesz też mam taką nadzieje
SoMeS Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 oj Miron Miron, Ty kiedyś od kogoś dostaniesz tym razem to byłem ja... ale jak by trafił na jakiegoś znerwicowanego koxa :polew:
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek a TY byś sie dał golfowi odjechać to co mi się dziwisz
SoMeS Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek a TY byś sie dał golfowi odjechać to co mi się dziwisz ja nie mogłem patrzeć jak Ci się do d*py dobiera dlatego też musiałem mu killa zrobić
Patrikos28 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Somes jak tam naklejka przyklejona
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek a TY byś sie dał golfowi odjechać to co mi się dziwisz buhehehhe no nie dał bym się Somes, a Ty kiedyś też dostaniesz wczorajsza akcja - KNUROWSKIE TALENTY
Rekomendowane odpowiedzi