Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Sky ja bym z Tobą skoczył ale ze spadochronem skakać to dla mięczaków :gwizdanie: ja sobie całkiem niedawno bez skoczyłem - koszt 0zł - adrenalina na maxa - przeżycia niezapomniane :> Z fotela na dywan ?? no widzę że macie ekstremalne przeżycia :polew:
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no widzę że macie ekstremalne przeżycia :polew: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Sky ja bym z Tobą skoczył ale ze spadochronem skakać to dla mięczaków :gwizdanie: ja sobie całkiem niedawno bez skoczyłem - koszt 0zł - adrenalina na maxa - przeżycia niezapomniane :> Z fotela na dywan ?? no widzę że macie ekstremalne przeżycia :polew: Czester a foto rozumiem w orginale też masz ?
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron jak chcesz to też ci mogę przesłać foto z Częstochowy twojej fury jeśli o takie ci chodzi :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Sky ja bym z Tobą skoczył ale ze spadochronem skakać to dla mięczaków :gwizdanie: ja sobie całkiem niedawno bez skoczyłem - koszt 0zł - adrenalina na maxa - przeżycia niezapomniane :> A potem się obudziłeś i było jak zawsze :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 No mam mam to może wrzuć te wszystkie fotki gdzieś
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron jak chcesz to też ci mogę przesłać foto z Częstochowy twojej fury jeśli o takie ci chodzi :gwizdanie: no jasne, że chcę - i dopiero teraz sie przyznajesz - jak chcesz emaila to: [email protected][br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 14:53_________________________________________________ No mam mam wyślij na emaila [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 14:54_________________________________________________ Sky ja bym z Tobą skoczył ale ze spadochronem skakać to dla mięczaków :gwizdanie: ja sobie całkiem niedawno bez skoczyłem - koszt 0zł - adrenalina na maxa - przeżycia niezapomniane :> A potem się obudziłeś i było jak zawsze :gwizdanie: jak sie obudziłem to poszedłem szukać kolejnych miejsc do oddania skoku
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 już druga osoba ma fotki a ja na forum ich jakoś nie widzę... :gwizdanie: co to ma znaczyć???
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 już druga osoba ma fotki a ja na forum ich jakoś nie widzę... :gwizdanie: co to ma znaczyć??? jak byliśmy w SC to byłeś jeszcze niebieski i mało kto Cię poważnie traktował
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 już druga osoba ma fotki a ja na forum ich jakoś nie widzę... :gwizdanie: co to ma znaczyć??? jak byliśmy w SC to byłeś jeszcze niebieski i mało kto Cię poważnie traktował Tobie też się wpier*ol szykuje :>
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 nom ja mam foty od paru osób więc ich nie mogę wrzucać na forum bez ich zgody bo to ich prawa autorskie :> ok miron zaraz ci puszczam maila
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron jak chcesz to też ci mogę przesłać foto z Częstochowy twojej fury jeśli o takie ci chodzi :gwizdanie: no jasne, że chcę - i dopiero teraz sie przyznajesz - jak chcesz emaila to: [email protected] A od czego jest odpowiedni dział na fotki :rant: Komentarz Moderatora Bo poleca kropki !
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 właśnie się dowiedziałem że foty od Króla i Czestera ma już połowa Katowiczan, a na forum dalej ich nie widać... Panowie, może najwyższy czas by je wrzucić?
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 już druga osoba ma fotki a ja na forum ich jakoś nie widzę... :gwizdanie: co to ma znaczyć??? jak byliśmy w SC to byłeś jeszcze niebieski i mało kto Cię poważnie traktował Tobie też się wpier*ol szykuje :>
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Królu, a co Ty tam napisałeś? a tak w ogóle to co za kozak moderator tu się panoszy? chyba nie Miron...
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron jak chcesz to też ci mogę przesłać foto z Częstochowy twojej fury jeśli o takie ci chodzi :gwizdanie: no jasne, że chcę - i dopiero teraz sie przyznajesz - jak chcesz emaila to: [email protected] A od czego jest odpowiedni dział na fotki :rant: Komentarz Moderatora Bo poleca kropki ! jakie kropki ? o co chodzi czy ja nie widzę czegoś co zostało tutaj napisane Pan moderator może mi odpowiedzieć na PW
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron jak chcesz to też ci mogę przesłać foto z Częstochowy twojej fury jeśli o takie ci chodzi :gwizdanie: no jasne, że chcę - i dopiero teraz sie przyznajesz - jak chcesz emaila to: [email protected] A od czego jest odpowiedni dział na fotki :rant: Komentarz Moderatora Bo poleca kropki ! jakie kropki ? o co chodzi czy ja nie widzę czego co zostało tutaj napisane Pan moderator może mi odpowiedzieć na PW :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale jesteście buraki ja to z fejkowałem :polew: moderator ma to jeszcze w ramce Komentarz Moderatora Pucek czytaj forum a nie spamuj Krolowi na GG
Skydiver Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 wszystkim dzięki wszystkim za spota fajnie było ..... sorki ze tak puzno pisze dopiero
Rekomendowane odpowiedzi