A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A-rek to b4 ale foty to by mógł dać lepsze do tego ogłoszenia tzn wieksze... racja. jakby ktos chcial zobaczyc wieksze to sluze pomoca :>
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 SoMeS, dlaczego nie zapisałeś się na grupową wysyłkę kalendarza do Mirona? :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A-rek to b4 ale foty to by mógł dać lepsze do tego ogłoszenia tzn wieksze... A tak wogole pół niedzieli do du.... człowiek dopiero dochodzi do siebie no mam to samo majki nie wiem czemu :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A-rek to b4 ale foty to by mógł dać lepsze do tego ogłoszenia tzn wieksze... A tak wogole pół niedzieli do du.... człowiek dopiero dochodzi do siebie no mam to samo majki nie wiem czemu :gwizdanie: Piłeś to samo co ja :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 SoMeS, dlaczego nie zapisałeś się na grupową wysyłkę kalendarza do Mirona? :gwizdanie: bo o indywidualista jest [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 18:58_________________________________________________ A-rek to b4 ale foty to by mógł dać lepsze do tego ogłoszenia tzn wieksze... A tak wogole pół niedzieli do du.... człowiek dopiero dochodzi do siebie no mam to samo majki nie wiem czemu :gwizdanie: Piłeś to samo co ja :gwizdanie: chyba
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A-rek to b4 ale foty to by mógł dać lepsze do tego ogłoszenia tzn wieksze... A tak wogole pół niedzieli do du.... człowiek dopiero dochodzi do siebie no mam to samo majki nie wiem czemu :gwizdanie: Piłeś to samo co ja :gwizdanie: chyba A to taka wymiana świec była
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A-rek to b4 ale foty to by mógł dać lepsze do tego ogłoszenia tzn wieksze... A tak wogole pół niedzieli do du.... człowiek dopiero dochodzi do siebie no mam to samo majki nie wiem czemu :gwizdanie: Piłeś to samo co ja :gwizdanie: chyba A to taka wymiana świec była noooo
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A-rek to b4 ale foty to by mógł dać lepsze do tego ogłoszenia tzn wieksze... A tak wogole pół niedzieli do du.... człowiek dopiero dochodzi do siebie no mam to samo majki nie wiem czemu :gwizdanie: Piłeś to samo co ja :gwizdanie: chyba A to taka wymiana świec była noooo Bym wiedział to bym wpadł popatrzeć
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 chyba popatrzec w gore z kieliszkiem w gębie
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A-rek to b4 ale foty to by mógł dać lepsze do tego ogłoszenia tzn wieksze... A tak wogole pół niedzieli do du.... człowiek dopiero dochodzi do siebie no mam to samo majki nie wiem czemu :gwizdanie: Piłeś to samo co ja :gwizdanie: chyba A to taka wymiana świec była noooo Bym wiedział to bym wpadł popatrzeć a to juz z majkim musisz gadac pewnie za niewielkie pieniadze to i tego hala by ci wymienil :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A-rek to b4 ale foty to by mógł dać lepsze do tego ogłoszenia tzn wieksze... A tak wogole pół niedzieli do du.... człowiek dopiero dochodzi do siebie no mam to samo majki nie wiem czemu :gwizdanie: Piłeś to samo co ja :gwizdanie: chyba A to taka wymiana świec była noooo Bym wiedział to bym wpadł popatrzeć a to juz z majkim musisz gadac pewnie za niewielkie pieniadze to i tego hala by ci wymienil :gwizdanie: Siemasz
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 witamy klubowego rezacza roku rezacza roku?
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 witamy klubowego rezacza roku rezacza roku? Ale cię podbudował na wejściu co
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 witamy klubowego rezacza roku rezacza roku? Ale cię podbudował na wejściu co aż mi się miło zrobiło
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 witamy klubowego rezacza roku rezacza roku? Ale cię podbudował na wejściu co aż mi się miło zrobiło Jedź się tak z 30 minut polansuj po Knurowie
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 witamy klubowego rezacza roku rezacza roku? Ale cię podbudował na wejściu co aż mi się miło zrobiło Jedź się tak z 30 minut polansuj po Knurowie lansowanie to na przyszły tydzień sobie zostawiam bo teraz mam autko rozbebeszone pięknie :gwizdanie:
piterra Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 cześć widzę że Dimek zrobił "dobrze" Somesowi :polew: :polew:
Patrikos28 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no co tam spamerzy co tak cienko :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi