Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 SoMeS, nie wiem czy wiesz ale dawno masz ten opis na gg :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 SoMeS, nie wiem czy wiesz ale dawno masz ten opis na gg :gwizdanie: a co w tym złego? zostanie taki jeszcze trochę Ty mi lepiej na gg napisz to o co prosiłem
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 cześć widzę że Dimek zrobił "dobrze" Somesowi :polew: :polew: a co nalezy mu sie
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 cześć widzę że Dimek zrobił "dobrze" Somesowi :polew: :polew: Pitek Ty żyjesz ? Opuszczasz sie :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 cześć widzę że Dimek zrobił "dobrze" Somesowi :polew: :polew: Pitek Ty żyjesz ? Opuszczasz sie :gwizdanie: no i to mocno sie opuscil pitek robota to nie wszystko daj se luzu troche po sie stracisz niedlugo
piterra Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 cześć widzę że Dimek zrobił "dobrze" Somesowi :polew: :polew: Pitek Ty żyjesz ? Opuszczasz sie :gwizdanie: no niby żyję ale brak czasu mnie dobija
gregory Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Siemka! A ja też wczoraj popiłem dosyć, łeb mnie dziś nie boli, ale jakoś zachwiany jestem jeszcze trochę :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A-rek to b4 ale foty to by mógł dać lepsze do tego ogłoszenia tzn wieksze... A tak wogole pół niedzieli do du.... człowiek dopiero dochodzi do siebie no mam to samo majki nie wiem czemu :gwizdanie: Piłeś to samo co ja :gwizdanie: chyba A to taka wymiana świec była noooo Bym wiedział to bym wpadł popatrzeć a to juz z majkim musisz gadac pewnie za niewielkie pieniadze to i tego hala by ci wymienil :gwizdanie: Ja nie robie takich białych glutów w benzin i quattro Ps Dimek mowi Ci cos to zdjecie? i brak spadochronu :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 cześć widzę że Dimek zrobił "dobrze" Somesowi :polew: :polew: a co nalezy mu sie bo się zawstydzę zaraz
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Siemka! A ja też wczoraj popiłem dosyć, łeb mnie dziś nie boli, ale jakoś zachwiany jestem jeszcze trochę :gwizdanie: siema a ja zawiany nie jestem a leb mnie napier...la jak cholera majki ja to mam caly czas przed oczami masakra ;(
piterra Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 nawet nie mam czasu przy furce pogrzebać i zamek potrzebuję od kierowcy bo jak te mrozy są to jak otworzę drzwi to nie da się zamknąć i teraz wsiadam do mojego padła jak do anglika :decayed: :decayed: nie ma ktoś takiego zamka??
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 koledzy jakby ktos chcial pomoc mojemu znajomemu http://www.a4-klub.pl/smf/przekaz_1_podatku-t113952.0.html
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 O widzę że się rozpisaliście na wieczór
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Panowie kto chętny na spota do Jastrzębia teraz?
piterra Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Panowie kto chętny na spota do Jastrzębia teraz? Panowie ktoś chętny podrzucić mi do chaty dwa piwa?? :decayed: :naughty:
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Panowie kto chętny na spota do Jastrzębia teraz? Panowie ktoś chętny podrzucić mi do chaty dwa piwa?? :decayed: :naughty: jak załatwisz panienki to Ci nawet whiskey przywiozę
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Panowie kto chętny na spota do Jastrzębia teraz? Panowie ktoś chętny podrzucić mi do chaty dwa piwa?? :decayed: :naughty: jak załatwisz panienki to Ci nawet whiskey przywiozę napaleniec a co do pota w jastrzebiu to jeszcze nie wiem ale jak zwykle chyba pojade
piterra Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Panowie kto chętny na spota do Jastrzębia teraz? Panowie ktoś chętny podrzucić mi do chaty dwa piwa?? :decayed: :naughty: jak załatwisz panienki to Ci nawet whiskey przywiozę ty tylko o jednym a reszta gdzie się straciła [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 20:14_________________________________________________ Panowie kto chętny na spota do Jastrzębia teraz? Panowie ktoś chętny podrzucić mi do chaty dwa piwa?? :decayed: :naughty: jak załatwisz panienki to Ci nawet whiskey przywiozę napaleniec a co do pota w jastrzebiu to jeszcze nie wiem ale jak zwykle chyba pojade Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Panowie kto chętny na spota do Jastrzębia teraz? Panowie ktoś chętny podrzucić mi do chaty dwa piwa?? :decayed: :naughty: jak załatwisz panienki to Ci nawet whiskey przywiozę ty tylko o jednym a reszta gdzie się straciła jakto gdzie siedzimy przed kompem bo na dworze mroz jak cholera i sie nosa nie chce wystawiac[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 20:15_________________________________________________pitek jakos mi sie te spoty spodobaly to co zrobisz
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Panowie kto chętny na spota do Jastrzębia teraz? Panowie ktoś chętny podrzucić mi do chaty dwa piwa?? :decayed: :naughty: jak załatwisz panienki to Ci nawet whiskey przywiozę ty tylko o jednym a reszta gdzie się straciła Polecieli po whisky
Rekomendowane odpowiedzi