SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dimek wpłaciłem zaliczke za zlot takze pijemy do odciecia :gwizdanie: No wreszcie męska decyzja [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 20:36_________________________________________________ Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona a co na forum takim jak te cza byc kolegami a nie sie klucic i napinac Jaka obrona kolega mój Wy to się chyba bardzo lubicie nutka zazdrosci co Nie Ja mam Pucka :polew: marzysz... Wiedziałem ze się odezwie czyli nikogo nie masz
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dimek wpłaciłem zaliczke za zlot takze pijemy do odciecia :gwizdanie: No wreszcie męska decyzja [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 20:36_________________________________________________ Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona a co na forum takim jak te cza byc kolegami a nie sie klucic i napinac Jaka obrona kolega mój Wy to się chyba bardzo lubicie nutka zazdrosci co Nie Ja mam Pucka :polew: marzysz... Wiedziałem ze się odezwie czyli nikogo nie masz On się tak tylko przekomarza
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dimek wpłaciłem zaliczke za zlot takze pijemy do odciecia :gwizdanie: ale będzie jazda już się tego boję
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dimek wpłaciłem zaliczke za zlot takze pijemy do odciecia :gwizdanie: ale będzie jazda już się tego boję Nie ma co się bać trzeba zacząć ćwiczyć
gregory Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona a co na forum takim jak te cza byc kolegami a nie sie klucic i napinac Jaka obrona kolega mój Wy to się chyba bardzo lubicie nutka zazdrosci co Nie Ja mam Pucka :polew: Ale Pucek cię nie chce
piterra Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dobra gejuchy spadam bo już mi się enter na czole odbił do zobaczenia w piątek :naughty: :naughty: :naughty:
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona a co na forum takim jak te cza byc kolegami a nie sie klucic i napinac Jaka obrona kolega mój Wy to się chyba bardzo lubicie nutka zazdrosci co Nie Ja mam Pucka :polew: Ale Pucek cię nie chce Tzn że teraz jest z tobą
piterra Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dimek wpłaciłem zaliczke za zlot takze pijemy do odciecia :gwizdanie: ale będzie jazda już się tego boję Nie ma co się bać trzeba zacząć ćwiczyć tak tak ćwicz usta i dupsko :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dobra gejuchy spadam bo już mi się enter na czole odbił do zobaczenia w piątek :naughty: :naughty: :naughty: Nareszcie przyjedzie Narazka [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 20:44_________________________________________________ dimek wpłaciłem zaliczke za zlot takze pijemy do odciecia :gwizdanie: ale będzie jazda już się tego boję Nie ma co się bać trzeba zacząć ćwiczyć tak tak ćwicz usta i dupsko :polew: :polew: :polew: :polew: Aj Pitek obiecuję że jak kiedyś pojedziesz to poznam cię z Tomeksem :polew:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dimek wpłaciłem zaliczke za zlot takze pijemy do odciecia :gwizdanie: no to operacja sie powiodla ja tez zaliczke wpalcilem wiec juz cza sie pomalu szykowac na wyjazd
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Gregor kumpel ma te R888 215, a ty juz kupiles?
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Tzn że teraz jest z tobą Ty byłeś tylko na chwile :polew: dobra gejuchy spadam bo już mi się enter na czole odbił do zobaczenia w piątek :naughty: :naughty: :naughty: mnie może nie być :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Tzn że teraz jest z tobą Ty byłeś tylko na chwile :polew: dobra gejuchy spadam bo już mi się enter na czole odbił do zobaczenia w piątek :naughty: :naughty: :naughty: mnie może nie być :gwizdanie: znowu
gregory Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona a co na forum takim jak te cza byc kolegami a nie sie klucic i napinac Jaka obrona kolega mój Wy to się chyba bardzo lubicie nutka zazdrosci co Nie Ja mam Pucka :polew: Ale Pucek cię nie chce Tzn że teraz jest z tobą Pucek teraz ma jakąś zgrabną 22 latkę [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 20:55_________________________________________________ Gregor kumpel ma te R888 215, a ty juz kupiles? Ale co ma na sprzedaż? Ja zdecydowałem się ostatecznie na 225/45/17
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 znowu auto mam wypatroszone i sporo pracy przy nim jeszcze... jak się uwinę to będę na pewno... druga sprawa że nie wiem czy gdzieś w trasie nie wyląduje
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 znowu auto mam wypatroszone i sporo pracy przy nim jeszcze... jak się uwinę to będę na pewno... druga sprawa że nie wiem czy gdzieś w trasie nie wyląduje to jak chcesz do jastrzebia jechac moim :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 znowu auto mam wypatroszone i sporo pracy przy nim jeszcze... jak się uwinę to będę na pewno... druga sprawa że nie wiem czy gdzieś w trasie nie wyląduje to jak chcesz do jastrzebia jechac moim :gwizdanie: wszystko zależy od tego czy zaraz pójdę i przesiedzę tam pół nocy i od tego z w jakim tempie jutro wystartuje...
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 znowu auto mam wypatroszone i sporo pracy przy nim jeszcze... jak się uwinę to będę na pewno... druga sprawa że nie wiem czy gdzieś w trasie nie wyląduje to jak chcesz do jastrzebia jechac moim :gwizdanie: wszystko zależy od tego czy zaraz pójdę i przesiedzę tam pół nocy i od tego z w jakim tempie jutro wystartuje... no to dzisiaj daj se spokoj a jutro startuj od 6 rana
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 znowu auto mam wypatroszone i sporo pracy przy nim jeszcze... jak się uwinę to będę na pewno... druga sprawa że nie wiem czy gdzieś w trasie nie wyląduje to jak chcesz do jastrzebia jechac moim :gwizdanie: wszystko zależy od tego czy zaraz pójdę i przesiedzę tam pół nocy i od tego z w jakim tempie jutro wystartuje... no to dzisiaj daj se spokoj a jutro startuj od 6 rana co Ty ja jestem na tryb nocny ustawiony... przesypiam do południa ale siedzieć do 6 rano i walczyć potrafię za to
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 znowu auto mam wypatroszone i sporo pracy przy nim jeszcze... jak się uwinę to będę na pewno... druga sprawa że nie wiem czy gdzieś w trasie nie wyląduje to jak chcesz do jastrzebia jechac moim :gwizdanie: wszystko zależy od tego czy zaraz pójdę i przesiedzę tam pół nocy i od tego z w jakim tempie jutro wystartuje... no to dzisiaj daj se spokoj a jutro startuj od 6 rana co Ty ja jestem na tryb nocny ustawiony... przesypiam do południa ale siedzieć do 6 rano i walczyć potrafię za to jak tam wolisz
Rekomendowane odpowiedzi