krolu Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak możesz to puść mi numer tel na PW do Mistrzunia 608039891 dzwoniłem tam kiedyś ale jakaś agencja towarzyska pod tym numerem sie zgłasza
Patrikos28 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak możesz to puść mi numer tel na PW do Mistrzunia 608039891 :polew:
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak możesz to puść mi numer tel na PW do Mistrzunia 608039891 dzwoniłem tam kiedyś ale jakaś agencja towarzyska pod tym numerem sie zgłasza ja też właśnie.. : "burdel mama Jessica, słucham?"
Patrikos28 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak możesz to puść mi numer tel na PW do Mistrzunia 608039891 dzwoniłem tam kiedyś ale jakaś agencja towarzyska pod tym numerem sie zgłasza ja też właśnie.. : "burdel mama Jessica, słucham?" dobrze wiedziec , numer sie przyda i rozdam chlopakom w potrzebie :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 spadam rzeźbić... JEŻELI KTOŚ MA GARAŻ UŻYCZYĆ NA KILKA GODZIN TO DAJCIE ZNAĆ
A-rek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Pucek - co Ty to za statystyki wklejałeś - bo nie mogę znaleźć - coś mi się nie zgadza przeciez Pucek sam je wyrezal jak Krolu wykresy z hamowni :gwizdanie: a tak w ogóle to wczoraj gadałem z Nim przez jakieś 20 minut przez tel, dzwoniłem na numer austryjacki, koszt rozmowy - 90 zl ale czego się nie robi dla Kumpli :gwizdanie: ale ze to byl telefon od ojca to sie juz nie przyznasz spadam rzeźbić... JEŻELI KTOŚ MA GARAŻ UŻYCZYĆ NA KILKA GODZIN TO DAJCIE ZNAĆ chetnie bym uzyczyl ale mam bez kanalu
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Arek, a Ty chyba jesteś teraz w robocie :gwizdanie: nie no, z ojca nie będę zdzierał Jak wiecie mam kanał, ale nie jest on w ciekawym stanie i garaż jest mały, chcąc wejść do kanału nie mogę zamykać drzwi garażowych, więc niestety pracuje się jak by na dworze no i nie ogrzewany ale w tym roku to się zmieni
Patrikos28 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Arek, a Ty chyba jesteś teraz w robocie :gwizdanie: nie no, z ojca nie będę zdzierał Jak wiecie mam kanał, ale nie jest on w ciekawym stanie i garaż jest mały, chcąc wejść do kanału nie mogę zamykać drzwi garażowych, więc niestety pracuje się jak by na dworze no i nie ogrzewany ale w tym roku to się zmieni nie za duzo zmian jak na jeden rok
A-rek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Arek, a Ty chyba jesteś teraz w robocie ano zgadza sie :> dobrze ze wzialem lapka ze soba bo dzis wyjatkowy spokoj
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Arek, a Ty chyba jesteś teraz w robocie ano zgadza sie :> dobrze ze wzialem lapka ze soba bo dzis wyjatkowy spokoj daj na PW info odnośnie tych 18'' z rs6 :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 17:12_________________________________________________ Arek, a Ty chyba jesteś teraz w robocie :gwizdanie: nie no, z ojca nie będę zdzierał Jak wiecie mam kanał, ale nie jest on w ciekawym stanie i garaż jest mały, chcąc wejść do kanału nie mogę zamykać drzwi garażowych, więc niestety pracuje się jak by na dworze no i nie ogrzewany ale w tym roku to się zmieni nie za duzo zmian jak na jeden rok Ty się lepiej martw kiedy Gregory znajdzie dla Ciebie czas
Patrikos28 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 no własnie nie wiem ;( a Ty pewnie już masz termin ustalony :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 no własnie nie wiem ;( a Ty pewnie już masz termin ustalony :gwizdanie: raczej mam, bo jak na razie to tylko wstępnie się umówiliśmy [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 17:22_________________________________________________to na mnie już czas, spadam na ten spot do Jastrzębia a później, od razu do roboty :gwizdanie: to narazie
Patrikos28 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 no własnie nie wiem ;( a Ty pewnie już masz termin ustalony :gwizdanie: raczej mam, bo jak na razie to tylko wstępnie się umówiliśmy [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 17:22_________________________________________________to na mnie już czas, spadam na ten spot do Jastrzębia a później, od razu do roboty :gwizdanie: to narazie nie zapomnij Baq'owi dać bandażyk :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi