diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 no to nadrobilem spamik poranny i cza wkoncu isc spac robota skonczona wiec padam na pys
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu no właśnie zasnął na taśmie i wyjechał na niej
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 no to nadrobilem spamik poranny i cza wkoncu isc spac robota skonczona wiec padam na pys Robota znaczy się nadrobienie spamu
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu taaa ja najwięcej się tam naśpie :>
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu taaa ja najwięcej się tam naśpie :> Ja tego nie powiedziałem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu no właśnie zasnął na taśmie i wyjechał na niej a Ty myślisz że te taśmy wyciągają urobek 900 metrów w górę??? jak bym zajechał to jedynie do zbiornika, a tam raczej by się skończył mój żywot :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 14:19_________________________________________________właśnie kupiłem nowe recaro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=890021393 :polew: za***iste Somes kolor czerwony ,czy jakiś inny :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu no właśnie zasnął na taśmie i wyjechał na niej a Ty myślisz że te taśmy wyciągają urobek 900 metrów w górę??? jak bym zajechał to jedynie do zbiornika, a tam raczej by się skończył mój żywot :gwizdanie: Pucek to ty tam igrasz ze śmiercią normalnie
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes jak ty sie poruszasz w takich warunkach z tym zawiasem? Somes ma płacone za odśnieżanie dróg na swoim osiedlu , robi za pług
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 no to nadrobilem spamik poranny i cza wkoncu isc spac robota skonczona wiec padam na pys Robota znaczy się nadrobienie spamu no wlasnie nie u kumpla lazienke kafelkowalem i dzisiaj jeszcze mielismy reszte bialego montrazu do dokonczenia bo wczoraj juz nie zdarzylismy
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krisu, w niedzielę to chyba nie, a tak w ogóle to wszędzie jest sam lód więc do d*py z takim ślizganiem no ja właśnie mam niedzielę wolną - ani uczelni ani pracy (chyba pierwsze od października) no ale dziś już padało , może coś napada nowego do weekendu i będzie dało się pośmigać , bo w tym momencie to masz rację - lipa z tym lodem i bez sensu
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu no właśnie zasnął na taśmie i wyjechał na niej a Ty myślisz że te taśmy wyciągają urobek 900 metrów w górę??? jak bym zajechał to jedynie do zbiornika, a tam raczej by się skończył mój żywot :gwizdanie: to Ty tylko na 900 robisz :gwizdanie: coś cienko
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu no właśnie zasnął na taśmie i wyjechał na niej a Ty myślisz że te taśmy wyciągają urobek 900 metrów w górę??? jak bym zajechał to jedynie do zbiornika, a tam raczej by się skończył mój żywot :gwizdanie: Pucek to ty tam igrasz ze śmiercią normalnie Guru, niestety, zjeżdżając na "dół" nie masz pewności że wyjedziesz ale ludzie nie znający pracy na kopalniach myślą że tam jest kolorowo, nasłuchają się jak tam jest fajnie od ludzi którzy mają takie fuchy że nawet się nie ubrudzi, dlatego też ja wolę na ten temat nie rozmawiać z tymi którzy chociaż raz nie zjechali i tego nie doświadczyli
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 14:19_________________________________________________właśnie kupiłem nowe recaro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=890021393 :polew: za***iste Somes kolor czerwony ,czy jakiś inny :gwizdanie: i to 4sztuki , czyli z tyłu sie pozbywasz kanapy ?
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 all siema kiedy na spota wpadniesz bo pomalu to cie juz pamietac nie bedziemy
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu no właśnie zasnął na taśmie i wyjechał na niej a Ty myślisz że te taśmy wyciągają urobek 900 metrów w górę??? jak bym zajechał to jedynie do zbiornika, a tam raczej by się skończył mój żywot :gwizdanie: Pucek to ty tam igrasz ze śmiercią normalnie Guru, niestety, zjeżdżając na "dół" nie masz pewności że wyjedziesz ale ludzie nie znający pracy na kopalniach myślą że tam jest kolorowo, nasłuchają się jak tam jest fajnie od ludzi którzy mają takie fuchy że nawet się nie ubrudzi, dlatego też ja wolę na ten temat nie rozmawiać z tymi którzy chociaż raz nie zjechali i tego nie doświadczyli Ja się czasem ubrudzę u mnie w pracy Na dole byłem kilka razy z wujkiem i wcale wam nie zazdroszczę Ale serio nie o samo pracę mi się rozchodzi tylko o twoje jeżdżenie na taśmie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 15:43_________________________________________________Diman a ty byś umiał zrobić drzwi wejściowe + zamontować 3 okna :?:
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu no właśnie zasnął na taśmie i wyjechał na niej a Ty myślisz że te taśmy wyciągają urobek 900 metrów w górę??? jak bym zajechał to jedynie do zbiornika, a tam raczej by się skończył mój żywot :gwizdanie: to Ty tylko na 900 robisz :gwizdanie: coś cienko no właśnie, myśląc a co to jest 900 metrów, ale jak się bardziej zastanowisz jak długo jedziesz autem żeby przejechać taki odcinek to potem sobie wyobraź że jedziesz w pionie a nie poziomie
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu no właśnie zasnął na taśmie i wyjechał na niej a Ty myślisz że te taśmy wyciągają urobek 900 metrów w górę??? jak bym zajechał to jedynie do zbiornika, a tam raczej by się skończył mój żywot :gwizdanie: Pucek to ty tam igrasz ze śmiercią normalnie Guru, niestety, zjeżdżając na "dół" nie masz pewności że wyjedziesz ale ludzie nie znający pracy na kopalniach myślą że tam jest kolorowo, nasłuchają się jak tam jest fajnie od ludzi którzy mają takie fuchy że nawet się nie ubrudzi, dlatego też ja wolę na ten temat nie rozmawiać z tymi którzy chociaż raz nie zjechali i tego nie doświadczyli Ja się czasem ubrudzę u mnie w pracy Na dole byłem kilka razy z wujkiem i wcale wam nie zazdroszczę Ale serio nie o samo pracę mi się rozchodzi tylko o twoje jeżdżenie na taśmie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 15:43_________________________________________________Diman a ty byś umiał zrobić drzwi wejściowe + zamontować 3 okna :?: ... + dołożyć 2 spojlery na tył i zamontować turbo ....
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu no właśnie zasnął na taśmie i wyjechał na niej a Ty myślisz że te taśmy wyciągają urobek 900 metrów w górę??? jak bym zajechał to jedynie do zbiornika, a tam raczej by się skończył mój żywot :gwizdanie: Pucek to ty tam igrasz ze śmiercią normalnie Guru, niestety, zjeżdżając na "dół" nie masz pewności że wyjedziesz ale ludzie nie znający pracy na kopalniach myślą że tam jest kolorowo, nasłuchają się jak tam jest fajnie od ludzi którzy mają takie fuchy że nawet się nie ubrudzi, dlatego też ja wolę na ten temat nie rozmawiać z tymi którzy chociaż raz nie zjechali i tego nie doświadczyli Ja się czasem ubrudzę u mnie w pracy Na dole byłem kilka razy z wujkiem i wcale wam nie zazdroszczę Ale serio nie o samo pracę mi się rozchodzi tylko o twoje jeżdżenie na taśmie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 15:43_________________________________________________Diman a ty byś umiał zrobić drzwi wejściowe + zamontować 3 okna :?: ... + dołożyć 2 spojlery na tył i zamontować turbo ....
Rekomendowane odpowiedzi