Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 no chyba ,że zamiast szlifować obgryza :gwizdanie:
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 no chyba ,że zamiast szlifować obgryza :gwizdanie: takie kręcą mnie najbardziej
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 no chyba ,że zamiast szlifować obgryza :gwizdanie: takie kręcą mnie najbardziej
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dla rozwiania wszelkich wątpliwości .... w głosowaniu jesteśmy na 9 miejscu bish - kopt kiedy jest finał ,bo głos oddałem ale nie czytałem regulaminu nie wiem niestety, trzeba by majstra Guru spytać - on wie wszystko a przynajmniej powinien jak jest na takim stanowisku Głosowanie jest do 21 lutego [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 17:35_________________________________________________ kris a ty gdzie sie podziweasz? w pracy ... jak większość ostatniego roku ... _________________________________________________ Ma ktoś te "dingsy" do wyciągnięcia ori radia ?? mogłbym do kogoś jutro do południa podjechać Krisu wystarczą ci pilniki do paznokci od twojej lubej Guru jakie będą teraz numery w totku :polew:
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 kris a ty gdzie sie podziweasz? w pracy ... jak większość ostatniego roku ... _________________________________________________ to dobra ta robota ,caly czas na kompie.....zniknie na chwile ze niby zarobiony :polew:
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wozy grupy VW AUDI są jednak bezpieczne http://www.biznes.pless.pl/wiecej.php?action=pokaz&id=18398
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dla rozwiania wszelkich wątpliwości .... w głosowaniu jesteśmy na 9 miejscu bish - kopt kiedy jest finał ,bo głos oddałem ale nie czytałem regulaminu nie wiem niestety, trzeba by majstra Guru spytać - on wie wszystko a przynajmniej powinien jak jest na takim stanowisku Głosowanie jest do 21 lutego [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 17:35_________________________________________________ kris a ty gdzie sie podziweasz? w pracy ... jak większość ostatniego roku ... _________________________________________________ Ma ktoś te "dingsy" do wyciągnięcia ori radia ?? mogłbym do kogoś jutro do południa podjechać Krisu wystarczą ci pilniki do paznokci od twojej lubej Guru jakie będą teraz numery w totku :polew: dlaczego nie chcesz pomóc koledze , przecież Ty wszystko wiesz
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dla rozwiania wszelkich wątpliwości .... w głosowaniu jesteśmy na 9 miejscu bish - kopt kiedy jest finał ,bo głos oddałem ale nie czytałem regulaminu nie wiem niestety, trzeba by majstra Guru spytać - on wie wszystko a przynajmniej powinien jak jest na takim stanowisku Głosowanie jest do 21 lutego [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 17:35_________________________________________________ kris a ty gdzie sie podziweasz? w pracy ... jak większość ostatniego roku ... _________________________________________________ Ma ktoś te "dingsy" do wyciągnięcia ori radia ?? mogłbym do kogoś jutro do południa podjechać Krisu wystarczą ci pilniki do paznokci od twojej lubej Guru jakie będą teraz numery w totku :polew: dlaczego nie chcesz pomóc koledze , przecież Ty wszystko wiesz Bo sam chyba zacznę grać Wozy grupy VW AUDI są jednak bezpieczne http://www.biznes.pless.pl/wiecej.php?action=pokaz&id=18398 Ja pitole to miały farta babeczki
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wozy grupy VW AUDI są jednak bezpieczne http://www.biznes.pless.pl/wiecej.php?action=pokaz&id=18398 noooo lekuuuuusko lizniety ;(
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jakiś zmęczony jestem Krolu nie wiesz czemu? nie.. przecież spałeś u mnie w aucie jak dziecko :gwizdanie: męcząca noc
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jakiś zmęczony jestem Krolu nie wiesz czemu? nie.. przecież spałeś u mnie w aucie jak dziecko :gwizdanie: męcząca noc Somes a co ty robiłeś z Krolem w aucie śpiąc
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 heheh , ewakuacja jest na lotnisku .... może jakaś bomba czy coś będę za jakiś czas :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes a co ty robiłeś z Krolem w aucie śpiąc prędzej z Królową nie wiem ja spałem grzecznie muszę się dowiedzieć
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jakiś zmęczony jestem Krolu nie wiesz czemu? nie.. przecież spałeś u mnie w aucie jak dziecko :gwizdanie: męcząca noc Somes a co ty robiłeś z Krolem w aucie śpiąc Guru nie wiesz Ty nie wiesz :shocked:
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jakiś zmęczony jestem Krolu nie wiesz czemu? nie.. przecież spałeś u mnie w aucie jak dziecko :gwizdanie: męcząca noc Somes a co ty robiłeś z Krolem w aucie śpiąc Guru nie wiesz Ty nie wiesz :shocked: Ja wiem ale wstydzę się takie rzeczy opowiadać :polew: Miałem nadzieję że sam opowie :polew:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 17:54_________________________________________________ heheh , ewakuacja jest na lotnisku .... może jakaś bomba czy coś będę za jakiś czas :gwizdanie: Jaaaasssssnnnnnne
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jakiś zmęczony jestem Krolu nie wiesz czemu? nie.. przecież spałeś u mnie w aucie jak dziecko :gwizdanie: męcząca noc Somes a co ty robiłeś z Krolem w aucie śpiąc bara bara riki tiki
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes a co ty robiłeś z Krolem w aucie śpiąc prędzej z Królową nie wiem ja spałem grzecznie muszę się dowiedzieć Pewnie ci się nie wygodnie siedzi na krześle co
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jakiś zmęczony jestem Krolu nie wiesz czemu? nie.. przecież spałeś u mnie w aucie jak dziecko :gwizdanie: męcząca noc Somes a co ty robiłeś z Krolem w aucie śpiąc bara bara riki tiki :polew:
Rekomendowane odpowiedzi