Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krolu , do 21:50 jestem w pracy , później powrót do domu , dasz radę do tego czasu ?? -> fajnie by było znów móc czegokolwiek posłuchać ... :gwizdanie: tak Krolu zrobil sie specem w lamaniu zabezpieczen i pirackim oprogramowaniu :polew: do czasu aż go zamkną
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Panie riposta :> On się już wypalił :> Ty tu nie podskakuj no chyba że chcesz czerwone kozy z nosa dłubać Pitek słaboooo kiedyś było lepiej :gwizdanie: chyba się starzeję chyba za dużo NK , bo co nie wejdę to Cię widzę tam :gwizdanie: no kto siedzi to siedzi przyznaj się, nie będziemy się śmiali :>[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 19:25_________________________________________________ Krolu , do 21:50 jestem w pracy , później powrót do domu , dasz radę do tego czasu ?? -> fajnie by było znów móc czegokolwiek posłuchać ... :gwizdanie: tak Krolu zrobil sie specem w lamaniu zabezpieczen i pirackim oprogramowaniu :polew: do czasu aż go zamkną odpal gg :gwizdanie:
piterra Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pucek teraz to taki kozak z Ciebie a na spotach to jakoś nie masz za dużo do powiedzenia
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pucek teraz to taki kozak z Ciebie a na spotach to jakoś nie masz za dużo do powiedzenia hehe , a jadnak nie wyszedł z formy
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pucek teraz to taki kozak z Ciebie a na spotach to jakoś nie masz za dużo do powiedzenia :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pucek teraz to taki kozak z Ciebie a na spotach to jakoś nie masz za dużo do powiedzenia a kiedy ostatnio byłeś jak ja też byłem??? mówisz o tym spocie jak byłem chory tak? fakt, siedziałem cicho ale nie czułem się dobrze :gwizdanie: przyjedz za tydzień, będzie na pewno wesoło
piterra Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pucek teraz to taki kozak z Ciebie a na spotach to jakoś nie masz za dużo do powiedzenia a kiedy ostatnio byłeś jak ja też byłem??? mówisz o tym spocie jak byłem chory tak? fakt, siedziałem cicho ale nie czułem się dobrze :gwizdanie: przyjedz za tydzień, będzie na pewno wesoło będę teraz a za tydzień nie mogę tylko nie pisz mi że się boję albo inne teksty w tym stylu [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 19:34_________________________________________________a tak wogóle to mam do Ciebie Pucek jedno pytanie: Czy Ty aby na pewno chcesz tu ze mną wojować
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pucek teraz to taki kozak z Ciebie a na spotach to jakoś nie masz za dużo do powiedzenia a kiedy ostatnio byłeś jak ja też byłem??? mówisz o tym spocie jak byłem chory tak? fakt, siedziałem cicho ale nie czułem się dobrze :gwizdanie: przyjedz za tydzień, będzie na pewno wesoło będę teraz a za tydzień nie mogę tylko nie pisz mi że się boję albo inne teksty w tym stylu a czego byś się miał bać :gwizdanie: ? ja nie z tych Pitek no mi spasuje przyszły tydzień i za dwa tygodnie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 19:36_________________________________________________buhahhaha wojować? jak tak to postrzegasz to spoko
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pucek teraz to taki kozak z Ciebie a na spotach to jakoś nie masz za dużo do powiedzenia a kiedy ostatnio byłeś jak ja też byłem??? mówisz o tym spocie jak byłem chory tak? fakt, siedziałem cicho ale nie czułem się dobrze :gwizdanie: przyjedz za tydzień, będzie na pewno wesoło będę teraz a za tydzień nie mogę tylko nie pisz mi że się boję albo inne teksty w tym stylu [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 19:34_________________________________________________a tak wogóle to mam do Ciebie Pucek jedno pytanie: Czy Ty aby na pewno chcesz tu ze mną wojować to dobrze bo mam sprawe :gwizdanie: Pitek, pewnie chodzi o poduszki pod silnikiem
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pucek teraz to taki kozak z Ciebie a na spotach to jakoś nie masz za dużo do powiedzenia a kiedy ostatnio byłeś jak ja też byłem??? mówisz o tym spocie jak byłem chory tak? fakt, siedziałem cicho ale nie czułem się dobrze :gwizdanie: przyjedz za tydzień, będzie na pewno wesoło będę teraz a za tydzień nie mogę tylko nie pisz mi że się boję albo inne teksty w tym stylu [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 19:34_________________________________________________a tak wogóle to mam do Ciebie Pucek jedno pytanie: Czy Ty aby na pewno chcesz tu ze mną wojować to dobrze bo mam sprawe :gwizdanie: Pitek, pewnie chodzi o poduszki pod silnikiem co znowu sie wybiły
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 :polew: do czasu aż go zamkną będziesz coś chciał ci nie pomogę - żeby mnie nie zamknęli..
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 PUCEK to juz dawno jest zrobione , i bynajmniej nie chodzi o moje auto co sie mądrujesz? bo LUBIĘ a tak w ogóle to nienawidzę ludzi którzy tuszują prawdę Pozdrawiam i żegnam, na mnie już czas, nockę czas zacząć :gwizdanie: Dobranoc
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 :polew: do czasu aż go zamkną będziesz coś chciał ci nie pomogę - żeby mnie nie zamknęli.. oki Etkę to ja mam na telefonie :gwizdanie: :polew:
piterra Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pucek teraz to taki kozak z Ciebie a na spotach to jakoś nie masz za dużo do powiedzenia a kiedy ostatnio byłeś jak ja też byłem??? mówisz o tym spocie jak byłem chory tak? fakt, siedziałem cicho ale nie czułem się dobrze :gwizdanie: przyjedz za tydzień, będzie na pewno wesoło będę teraz a za tydzień nie mogę tylko nie pisz mi że się boję albo inne teksty w tym stylu [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 19:34_________________________________________________a tak wogóle to mam do Ciebie Pucek jedno pytanie: Czy Ty aby na pewno chcesz tu ze mną wojować to dobrze bo mam sprawe :gwizdanie: Pitek, pewnie chodzi o poduszki pod silnikiem Q R W A tylko żadnych pytań z cyklu: - co to może być? -a masz może taki klucz? - a nie wiesz .....? itd itp to nie dział TECHNICZNY
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ptrikos spoko wszystko ok ori zalozne i wszystko gra no to dobrze , że jest oki
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 PUCEK to juz dawno jest zrobione , i bynajmniej nie chodzi o moje auto co sie mądrujesz? bo LUBIĘ a tak w ogóle to nienawidzę ludzi którzy tuszują prawdę Pozdrawiam i żegnam, na mnie już czas, nockę czas zacząć :gwizdanie: Dobranoc kto tuszuje sprawe jaką z poduszkami juz dawno pisałam ze sa wymienione na nowe ori bo te podruby to byly gówniane . wiec o co ci chodzi z tuszowaniem spraw? ps. prośba o znalezienie posta keżora który wrzucił zdjęcie Janusza z nie swoim autem, prośba Domjenicka o WYKASOWANIE tego i wszystkiego co było z tym związane :gwizdanie: to nie jest tuszowanie? dlatego też moje zachowanie jest uzasadnione Żegam
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ps. prośba o znalezienie posta keżora który wrzucił zdjęcie Janusza z nie swoim autem, prośba Domjenicka o WYKASOWANIE tego i wszystkiego co było z tym związane :gwizdanie: to nie jest tuszowanie? dlatego też moje zachowanie jest uzasadnione Żegam O k**wa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wały jak w polityce... zdupiam stąd...
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ps. prośba o znalezienie posta keżora który wrzucił zdjęcie Janusza z nie swoim autem, prośba Domjenicka o WYKASOWANIE tego i wszystkiego co było z tym związane :gwizdanie: to nie jest tuszowanie? dlatego też moje zachowanie jest uzasadnione Żegam O ku***a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wały jak w polityce... zdupiam stąd... żegnamy
Rekomendowane odpowiedzi