piterra Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie mam czasu ani głowy do naprawiania aut w "technicznym" jest mnóstwo "specjalistów" i specjalistów co pomogą
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 bo gadanie takiego typu ze ktos jest zlodziejem nie jest prawda , wiec o co ci chodzi? Co ma tuszowanie sprawy wspólnego ze złodziejami :?:
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 bo gadanie takiego typu ze ktos jest zlodziejem nie jest prawda , wiec o co ci chodzi? Co ma tuszowanie sprawy wspólnego ze złodziejami :?:
piterra Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 a moje drzwi działają muszę tylko jakąś sprężynkę wymienić ale nie chce mi się na tym mrozie tego robić poczekam jak będzie ciepło
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 bo gadanie takiego typu ze ktos jest zlodziejem nie jest prawda , wiec o co ci chodzi? Co ma tuszowanie sprawy wspólnego ze złodziejami :?: i to i to jest złe... pięknie pięknie RUDI!
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 a moje drzwi działają muszę tylko jakąś sprężynkę wymienić ale nie chce mi się na tym mrozie tego robić poczekam jak będzie ciepło A co ci padło :?:
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 bo gadanie takiego typu ze ktos jest zlodziejem nie jest prawda , wiec o co ci chodzi? Co ma tuszowanie sprawy wspólnego ze złodziejami :?: bo podpis byl w poscie kezora" Rudi - jak janusz sie czuje z kradzioną furą?" co moze taK nie było? A robienie zdjęć przy nie swoim aucie i podpisywanie "to moje" (czy jakoś tak) jest w porządku
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 bo gadanie takiego typu ze ktos jest zlodziejem nie jest prawda , wiec o co ci chodzi? Co ma tuszowanie sprawy wspólnego ze złodziejami :?: bo podpis byl w poscie kezora" Rudi - jak janusz sie czuje z kradzioną furą?" co moze taK nie było? A robienie zdjęć przy nie swoim aucie i podpisywanie "to moje" (czy jakoś tak) jest w porządku a o co znów rozpoczynacie temat ? wyjasnione bylo tak? wiec o co chodzi Wyjaśnionym to bym tego nie nazwał / koniec tematu
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ehh i się zaczęło ..... a tak fajnie było do 19tej .... też zdupiam ... wsadzić nos do notatek z mechaniki technicznej - w sobotę ostatni egzamin już w tej sesji (p.s. czy ktoś przypadkiem tego nie miał z was kiedyś ??? może jakieś notatki się ostały )
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 bo gadanie takiego typu ze ktos jest zlodziejem nie jest prawda , wiec o co ci chodzi? Co ma tuszowanie sprawy wspólnego ze złodziejami :?: bo podpis byl w poscie kezora" Rudi - jak janusz sie czuje z kradzioną furą?" co moze taK nie było? A robienie zdjęć przy nie swoim aucie i podpisywanie "to moje" (czy jakoś tak) jest w porządku a co kurde nic co do glowy nie przyszlo zapytac Janusza jak go widziales na spocie co? co sie do mnie dopierdzielasz? To co go bronisz [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 19:59_________________________________________________Krisu
egon47 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ludziska jakos tu groznie sie robi starch sie bac
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ludziska jakos tu groznie sie robi starch sie bac No co ty nas chcesz się bać
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ehh i się zaczęło ..... a tak fajnie było do 19tej .... też zdupiam ... wsadzić nos do notatek z mechaniki technicznej - w sobotę ostatni egzamin już w tej sesji (p.s. czy ktoś przypadkiem tego nie miał z was kiedyś ??? może jakieś notatki się ostały ) a co robicie? belki ?? kratownice ?? pręty ??
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 bo gadanie takiego typu ze ktos jest zlodziejem nie jest prawda , wiec o co ci chodzi? Co ma tuszowanie sprawy wspólnego ze złodziejami :?: bo podpis byl w poscie kezora" Rudi - jak janusz sie czuje z kradzioną furą?" co moze taK nie było? A robienie zdjęć przy nie swoim aucie i podpisywanie "to moje" (czy jakoś tak) jest w porządku a o co znów rozpoczynacie temat ? wyjasnione bylo tak? wiec o co chodzi Wyjaśnionym to bym tego nie nazwał / koniec tematu WIECIE CO ZROBIE TAK ODDAM KOMPA JAUSZOWI I NIECH SAM TO ROZWIAZE I TYLE Ale tu nie ma co rozwiązywać Nie zaczynaj tematu to nie będzie pisane na ten temat[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:01_________________________________________________ Guru , ja go bronie? to pucek zaczął gupio temat i tyle , Nie Pucek zaczął o tuszowaniu ale to ty wyciągnęłaś podpis Keżora
piterra Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 a moje drzwi działają muszę tylko jakąś sprężynkę wymienić ale nie chce mi się na tym mrozie tego robić poczekam jak będzie ciepło A co ci padło :?: w zamku od kierowcy padła sprężynka i jak jest zajebiaszczy mróz to jak chcę zamknąć drzwi to się odbijają i chcą mnie zabić ale panuję nad tym problemem po prostu albo ta sprężynka się albo ułamała albo już jest tak odkształcona że nie ma takiej siły jak powinna i mróz wygrywa
harry66 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 na początku wszystkim Piterra to bedziesz na spocie jutro ? CO ZNÓW KU,..,,A TU SIE DZIEJE CO KTO MA COS DO MNIE?
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 na początku wszystkim Piterra to bedziesz na spocie jutro ? CO ZNÓW KU,..,,A TU SIE DZIEJE CO KTO MA COS DO MNIE? Napisz jeszcze raz coś drukowanymi to post poleci do kosza[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:05_________________________________________________Nie ma tematu jasne :!: koniec i kropka
harry66 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 więc co za problem znów do mnie ?
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 więc co za problem znów do mnie ? :szukaj:
Rekomendowane odpowiedzi