harry66 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 na początku wszystkim Piterra to bedziesz na spocie jutro ? CO ZNÓW KU,..,,A TU SIE DZIEJE CO KTO MA COS DO MNIE? Napisz jeszcze raz coś drukowanymi to post poleci do kosza[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:05_________________________________________________Nie ma tematu jasne :!: koniec i kropka jakoś co innego mi wiadomo - co znów pewien koleżka typu .. zreszta nie napisze kto zajmuje sie pierdołami? a wy jak dziciaki wierzycie w każda pierdołe ?Rudi mi powiedziła ze znów jest problem z tym gównianym zdjeciem? o co biega?[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:08_________________________________________________ więc co za problem znów do mnie ? :szukaj: heh dobre młody dobre jakbyś chciał wiedzieć to już dawno znalazłem.
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ludziska jakos tu groznie sie robi starch sie bac siema
piterra Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja jako Wysoki Sprawiedliwy i Niezawistny Sąd oczekuję aż Ława Przysięgłych (czytaj Elyta SG) ustali karę za ten przykry dla całej społeczności tego forum incydent Więc oczekuję na PW propozycji kary i wtedy wybiprę kilka propozycji i zrobimy ankietę
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 na początku wszystkim Piterra to bedziesz na spocie jutro ? CO ZNÓW KU,..,,A TU SIE DZIEJE CO KTO MA COS DO MNIE? Napisz jeszcze raz coś drukowanymi to post poleci do kosza[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:05_________________________________________________Nie ma tematu jasne :!: koniec i kropka jakoś co innego mi wiadomo - co znów pewien koleżka typu .. zreszta nie napisze kto zajmuje sie pierdołami? a wy jak dziciaki wierzycie w każda pierdołe ?Rudi mi powiedziła ze znów jest problem z tym gównianym zdjeciem? o co biega? To się jej zapytaj bo sama to wyciągnęła
harry66 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ludziska jakos tu groznie sie robi starch sie bac siema
bakuś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Siema elyta... Ale wy macie problemy... :polew: Coniektorzy chyba maja zbyt duzo wolnego czasu, ze takie problemy stwarzaja...
harry66 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 na początku wszystkim Piterra to bedziesz na spocie jutro ? CO ZNÓW KU,..,,A TU SIE DZIEJE CO KTO MA COS DO MNIE? Napisz jeszcze raz coś drukowanymi to post poleci do kosza[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:05_________________________________________________Nie ma tematu jasne :!: koniec i kropka jakoś co innego mi wiadomo - co znów pewien koleżka typu .. zreszta nie napisze kto zajmuje sie pierdołami? a wy jak dziciaki wierzycie w każda pierdołe ?Rudi mi powiedziła ze znów jest problem z tym gównianym zdjeciem? o co biega? To się jej zapytaj bo sama to wyciągnęła widzimy sie na spotach na zywo? tak więc dlaczego nikt nic nie mówi tylko tu na forum dopiero?
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Siema elyta... Ale wy macie problemy... :polew: Coniektorzy chyba maja zbyt duzo wolnego czasu, ze takie problemy stwarzaja...
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 koniec i kropka A jak nie kropka to kwadrata od krola jak wróci z EU :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 na początku wszystkim Piterra to bedziesz na spocie jutro ? CO ZNÓW KU,..,,A TU SIE DZIEJE CO KTO MA COS DO MNIE? Napisz jeszcze raz coś drukowanymi to post poleci do kosza[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:05_________________________________________________Nie ma tematu jasne :!: koniec i kropka jakoś co innego mi wiadomo - co znów pewien koleżka typu .. zreszta nie napisze kto zajmuje sie pierdołami? a wy jak dziciaki wierzycie w każda pierdołe ?Rudi mi powiedziła ze znów jest problem z tym gównianym zdjeciem? o co biega? To się jej zapytaj bo sama to wyciągnęła widzimy sie na spotach na zywo? tak więc dlaczego nikt nic nie mówi tylko tu na forum dopiero? Bo na spotach nikt tego nie rusza (i dobrze)
harry66 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 na początku wszystkim Piterra to bedziesz na spocie jutro ? CO ZNÓW KU,..,,A TU SIE DZIEJE CO KTO MA COS DO MNIE? Napisz jeszcze raz coś drukowanymi to post poleci do kosza[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:05_________________________________________________Nie ma tematu jasne :!: koniec i kropka jakoś co innego mi wiadomo - co znów pewien koleżka typu .. zreszta nie napisze kto zajmuje sie pierdołami? a wy jak dziciaki wierzycie w każda pierdołe ?Rudi mi powiedziła ze znów jest problem z tym gównianym zdjeciem? o co biega? To się jej zapytaj bo sama to wyciągnęła widzimy sie na spotach na zywo? tak więc dlaczego nikt nic nie mówi tylko tu na forum dopiero? Bo na spotach nikt tego nie rusza (i dobrze) hm ciekawe czmu?
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ps. prośba o znalezienie posta keżora który wrzucił zdjęcie Janusza z nie swoim autem, prośba Domjenicka o WYKASOWANIE tego i wszystkiego co było z tym związane :gwizdanie: to nie jest tuszowanie? dlatego też moje zachowanie jest uzasadnione Żegam :oklaski: :oklaski: :oklaski:
harry66 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ps. prośba o znalezienie posta keżora który wrzucił zdjęcie Janusza z nie swoim autem, prośba Domjenicka o WYKASOWANIE tego i wszystkiego co było z tym związane :gwizdanie: to nie jest tuszowanie? dlatego też moje zachowanie jest uzasadnione Żegam :oklaski: :oklaski: :oklaski: bij brawo bij.......[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:17_________________________________________________ diman jak jutro bedziesz na spocie to zabierz to co ostatnio ok?
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja mam taką prośbę... jak ktoś cytuje to czy może cytować tylko ostatnią wypowiedź... potem takie coś się uciążliwie czyta.. pomoc : cod BB zaczyna się od [xxx] kończy [/xxx] -> cytat to quote czyli [,quote] = rozpoczęcie cytatu [,/quote] zakończenie cytatu... bez tych pzecinków po [ -inaczej byłby to cytat..
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja mam taką prośbę... jak ktoś cytuje to czy może cytować tylko ostatnią wypowiedź... potem takie coś się uciążliwie czyta.. pomoc : cod BB zaczyna się od [xxx] konczy [/xxx] -> cytat to quote czyli [,quote] = rozpoczęcie cytatu [,/quote] zakończenie cytatu... ja tak cały czas robię
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krolu czy ja post wcześniej dobrze zacytowałem
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 bij brawo bij....... co ci znów nie pasuje?
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja tak cały czas robię wiem, ale niektórzy nie, a jak nadrabiasz 20 stron to tak jest dużo wygodniej [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:20_________________________________________________ Krolu czy ja post wcześniej dobrze zacytowałem tak :oklaski: :oklaski:
harry66 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 :oklaski: :oklaski: bij brawo bij....... co ci znów nie pasuje? :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi