Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak i odpisałem :wink4:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 21:13_________________________________________________czytałem i zostało mi 10 stron................ale musiałem przerwać

10 stron do 2300 :decayed:

nie - 10 ostatnich :wink4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ty tego gluta kości słoniowej nazywasz autem :mysli:

SKy bycie najwolniejszym autem w klubie nie jest wcale takie złe :wink4: - idź do siebie na A6 :decayed: (znam z autopsji)

Opublikowano

Ty tego gluta kości słoniowej nazywasz autem :mysli:

No jest bardziej autem niż myślisz :tongue4::wink4:

Skoro tak mówisz ........... ale i tak tym "autem" chłopakom na spotach wstyd robisz :decayed:

Opublikowano

nie - 10 ostatnich :wink4:

Moja kasa na zimowy już dotarła... ciekawe jak reszty... :mysli: :mysli:

Opublikowano

ja od jutra nie jeżdżę czwóreczką i przesiadam się na bravo :)

dzisiaj już było dosyć hardcorowo na glebie a nie chce mi się bawić z podwyższaniem w taką pogodę jak mogę w inny dupowóz wleźć :tongue4:

Opublikowano

Guru ani mnie nie strasz , ja za 30min kończę robotę i niechce spędzić kolejnych 30min na odśnieżaniu :no:

wy na tym lotnisku macie sprzecicho do odsnierzania to czego sie martwisz??? :polew: :polew:

Opublikowano

no i widzę, że Egon sam jedzie - rezerwacja miejsca dla Kędziora się nie powiodła - a Keżorek :mysli:

Opublikowano

Guru ani mnie nie strasz , ja za 30min kończę robotę i niechce spędzić kolejnych 30min na odśnieżaniu :no:

wy na tym lotnisku macie sprzecicho do odsnierzania to czego sie martwisz??? :polew: :polew:

no no , lotniska , nie auta !! - sprzęcicho se pado - heheh , zmiotka do podłogi :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Egon co chciałeś na PW ?

Opublikowano

Egon co chciałeś na PW ?

ok juz nic :tongue4: to czyli bede mial zaliczke 200zl po prostu ??

Opublikowano

no no , lotniska , nie auta !! - sprzęcicho se pado - heheh , zmiotka do podłogi :gwizdanie: :decayed:

to Ci nie zazdroszcze,ja teraz wruciłem i jest sajgon,po gdanskiej jedzie sie jak po torach :rant:

ekypa kto z SG wymieniał rozrząd w swojej :a4fan: (1.6) dodam ...w Zabrzu [stała u mnie na serwisie srebrna :audi: z podkładkami z A4Klub]

Opublikowano

Egon co chciałeś na PW ?

ok juz nic :tongue4: to czyli bede mial zaliczke 200zl po prostu ??

ja wiem co chciałeś i myślę, że warto spróbować - jak to się mówi na układy nie ma rady...

Opublikowano

Ja pitole ale śnieżyca za oknem :blink: jutro będę chyba ze 2 godziny do auta się dokopywał :shocked:

Jedni maja Q a inni garaz :polew:

P.s. Zaraz Mirek napisze ze jedni maja Q i garaz :tongue4:

Opublikowano

to Ci nie zazdroszcze,ja teraz wruciłem i jest sajgon,po gdanskiej jedzie sie jak po torach :rant:

ekypa kto z SG wymieniał rozrząd w swojej :a4fan: (1.6) dodam ...w Zabrzu [stała u mnie na serwisie srebrna :audi: z podkładkami z A4Klub]

pocieszaj mnie jeszcze bardziej .... koledzy :tongue4: :> :wink4:

Opublikowano

pocieszaj mnie jeszcze bardziej .... koledzy :tongue4: :> :wink4:

to sie nazywa dodawanie otuchy,ale 170 kuca Ci pomoze (jedziesz jutro do Gliwic)

Opublikowano

to sie nazywa dodawanie otuchy,ale 170 kuca Ci pomoze (jedziesz jutro do Gliwic)

wiem wiem :good: :good:

jak spot potrwa do 23:30 to mogę podjechać ... niestety w pracy do 22 siedzę , a w sobotę uczelnia - egzaminy -> sesja ...

Opublikowano

Ja pitole ale śnieżyca za oknem :blink: jutro będę chyba ze 2 godziny do auta się dokopywał :shocked:

Jedni maja Q a inni garaz :polew:

P.s. Zaraz Mirek napisze ze jedni maja Q i garaz :tongue4:

Inni maja garaż i Webasto ale nie mają Q :decayed:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 21:39_________________________________________________Aczkolwiek q...... trzeba przed garażem odśnieżyć :confused4:

Opublikowano

Nikt nie ma Q + garaz + webasto :tongue4:

Opublikowano

Inni maja garaż i Webasto ale nie mają Q :decayed:

ooo właśnie zapomnieliśmy że Sky ma Webasyf :good::hi::notworthy::kox:

:polew: