miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 tak i odpisałem [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 21:13_________________________________________________czytałem i zostało mi 10 stron................ale musiałem przerwać 10 stron do 2300 nie - 10 ostatnich
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ty tego gluta kości słoniowej nazywasz autem SKy bycie najwolniejszym autem w klubie nie jest wcale takie złe - idź do siebie na A6 (znam z autopsji)
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru ani mnie nie strasz , ja za 30min kończę robotę i niechce spędzić kolejnych 30min na odśnieżaniu
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ty tego gluta kości słoniowej nazywasz autem No jest bardziej autem niż myślisz Skoro tak mówisz ........... ale i tak tym "autem" chłopakom na spotach wstyd robisz
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie - 10 ostatnich Moja kasa na zimowy już dotarła... ciekawe jak reszty... :mysli:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja od jutra nie jeżdżę czwóreczką i przesiadam się na bravo dzisiaj już było dosyć hardcorowo na glebie a nie chce mi się bawić z podwyższaniem w taką pogodę jak mogę w inny dupowóz wleźć
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru ani mnie nie strasz , ja za 30min kończę robotę i niechce spędzić kolejnych 30min na odśnieżaniu wy na tym lotnisku macie sprzecicho do odsnierzania to czego sie martwisz??? :polew:
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 no i widzę, że Egon sam jedzie - rezerwacja miejsca dla Kędziora się nie powiodła - a Keżorek
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru ani mnie nie strasz , ja za 30min kończę robotę i niechce spędzić kolejnych 30min na odśnieżaniu wy na tym lotnisku macie sprzecicho do odsnierzania to czego sie martwisz??? :polew: no no , lotniska , nie auta !! - sprzęcicho se pado - heheh , zmiotka do podłogi :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Egon co chciałeś na PW ? ok juz nic to czyli bede mial zaliczke 200zl po prostu ??
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru ani mnie nie strasz , ja za 30min kończę robotę i niechce spędzić kolejnych 30min na odśnieżaniu wy na tym lotnisku macie sprzecicho do odsnierzania to czego sie martwisz??? :polew: no no , lotniska , nie auta !! - sprzęcicho se pado - heheh , zmiotka do podłogi :gwizdanie: to Ci nie zazdroszcze,ja teraz wruciłem i jest sajgon,po gdanskiej jedzie sie jak po torach ekypa kto z SG wymieniał rozrząd w swojej (1.6) dodam ...w Zabrzu [stała u mnie na serwisie srebrna z podkładkami z A4Klub]
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Egon co chciałeś na PW ? ok juz nic to czyli bede mial zaliczke 200zl po prostu ?? ja wiem co chciałeś i myślę, że warto spróbować - jak to się mówi na układy nie ma rady...
czester Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja pitole ale śnieżyca za oknem jutro będę chyba ze 2 godziny do auta się dokopywał Jedni maja Q a inni garaz P.s. Zaraz Mirek napisze ze jedni maja Q i garaz
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru ani mnie nie strasz , ja za 30min kończę robotę i niechce spędzić kolejnych 30min na odśnieżaniu wy na tym lotnisku macie sprzecicho do odsnierzania to czego sie martwisz??? :polew: no no , lotniska , nie auta !! - sprzęcicho se pado - heheh , zmiotka do podłogi :gwizdanie: to Ci nie zazdroszcze,ja teraz wruciłem i jest sajgon,po gdanskiej jedzie sie jak po torach ekypa kto z SG wymieniał rozrząd w swojej (1.6) dodam ...w Zabrzu [stała u mnie na serwisie srebrna z podkładkami z A4Klub] pocieszaj mnie jeszcze bardziej .... koledzy :>
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru ani mnie nie strasz , ja za 30min kończę robotę i niechce spędzić kolejnych 30min na odśnieżaniu wy na tym lotnisku macie sprzecicho do odsnierzania to czego sie martwisz??? :polew: no no , lotniska , nie auta !! - sprzęcicho se pado - heheh , zmiotka do podłogi :gwizdanie: to Ci nie zazdroszcze,ja teraz wruciłem i jest sajgon,po gdanskiej jedzie sie jak po torach ekypa kto z SG wymieniał rozrząd w swojej (1.6) dodam ...w Zabrzu [stała u mnie na serwisie srebrna z podkładkami z A4Klub] pocieszaj mnie jeszcze bardziej .... koledzy :> to sie nazywa dodawanie otuchy,ale 170 kuca Ci pomoze (jedziesz jutro do Gliwic)
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to sie nazywa dodawanie otuchy,ale 170 kuca Ci pomoze (jedziesz jutro do Gliwic) wiem wiem :good: jak spot potrwa do 23:30 to mogę podjechać ... niestety w pracy do 22 siedzę , a w sobotę uczelnia - egzaminy -> sesja ...
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja pitole ale śnieżyca za oknem jutro będę chyba ze 2 godziny do auta się dokopywał Jedni maja Q a inni garaz P.s. Zaraz Mirek napisze ze jedni maja Q i garaz Inni maja garaż i Webasto ale nie mają Q [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 21:39_________________________________________________Aczkolwiek q...... trzeba przed garażem odśnieżyć
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Inni maja garaż i Webasto ale nie mają Q ooo właśnie zapomnieliśmy że Sky ma Webasyf
Rekomendowane odpowiedzi