miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dzisiaj siedzimy na Forum czy się gdzieś przemieszczamy ? ( Ci co przeżyją oczywiście ) Myślę że można by posiedzieć pod Forum Ty napewno posiedzisz - będziesz miał tak tyłek skopany, że nawet nie pomyślisz o siedzeniu A co chcesz się ze mną spróbować uuuuupppppp :gwizdanie:........zapomniałem - trenowałeś u Chinioli :gwizdanie: sorki - nic do Ciebie nie mam
diman Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dzisiaj siedzimy na Forum czy się gdzieś przemieszczamy ? ( Ci co przeżyją oczywiście ) Myślę że można by posiedzieć pod Forum Ty napewno posiedzisz - będziesz miał tak tyłek skopany, że nawet nie pomyślisz o siedzeniu A co chcesz się ze mną spróbować uuuuupppppp :gwizdanie:........zapomniałem - trenowałeś u Chinioli :gwizdanie: sorki - nic do Ciebie nie mam stary nie pamietaz juz ze on ma cziorny pas ktory u japanczykow zdobyl ty to masz odwaga
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 bedzie bedzie nie potrzebuje adwokata
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 bedzie bedzie nie potrzebuje adwokata Diman - właśnie straciłeś robote
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Diman - właśnie straciłeś robote Guru jeszcze będzie miał fuche jak coś
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Diman - jak ten pas jest taki czorny jak białe jest jego A4 to znaczy, że to nie jest czorny pas tylko niebieski :gwizdanie:
czester Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam z rana Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? i to juz z rana :wallbash: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? no kur....
diman Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 bedzie bedzie nie potrzebuje adwokata ;(
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 To jak z tym stołem i krzesełkami - ma ktoś ?
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam z rana Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? i to juz z rana :wallbash: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? no kur....
diman Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Diman - jak ten pas jest taki czorny jak białe jest jego A4 to znaczy, że to nie jest czorny pas tylko niebieski :gwizdanie: no chyba ze lekko wyblakl :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 dobra spadam do dentysty terrorysty będę potem
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dzisiaj siedzimy na Forum czy się gdzieś przemieszczamy ? ( Ci co przeżyją oczywiście ) Myślę że można by posiedzieć pod Forum Ty napewno posiedzisz - będziesz miał tak tyłek skopany, że nawet nie pomyślisz o siedzeniu A co chcesz się ze mną spróbować uuuuupppppp :gwizdanie:........zapomniałem - trenowałeś u Chinioli :gwizdanie: sorki - nic do Ciebie nie mam No Dzisiaj siedzimy na Forum czy się gdzieś przemieszczamy ? ( Ci co przeżyją oczywiście ) Myślę że można by posiedzieć pod Forum Ty napewno posiedzisz - będziesz miał tak tyłek skopany, że nawet nie pomyślisz o siedzeniu A co chcesz się ze mną spróbować uuuuupppppp :gwizdanie:........zapomniałem - trenowałeś u Chinioli :gwizdanie: sorki - nic do Ciebie nie mam stary nie pamietaz juz ze on ma cziorny pas ktory u japanczykow zdobyl ty to masz odwaga Nie mam pasów u nas nie było takich oznaczeń bedzie bedzie nie potrzebuje adwokata Diman - właśnie straciłeś robote Dobra spadam na sklepy tzn dziś siedzę na Żwirki to jak ktoś chce mi nastukać to zapraszam ale musicie się ustawić w kolejkę bo już kilku twardych było i jeszcze żaden się nie pojawił Do spota
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ide na egzamin, trzymac kciuki przestań - i tak nie zdasz - już tam dzwoniłem
diman Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ej chopy ale momy za loknami pikno zima [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 09:47_________________________________________________ Ide na egzamin, trzymac kciuki powodzenia
Skydiver Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Oki lecę f teren ....... A tu zobaczcie jak sie lata po pijoku http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=102607
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dzisiaj siedzimy na Forum czy się gdzieś przemieszczamy ? ( Ci co przeżyją oczywiście ) Myślę że można by posiedzieć pod Forum Ty napewno posiedzisz - będziesz miał tak tyłek skopany, że nawet nie pomyślisz o siedzeniu A co chcesz się ze mną spróbować uuuuupppppp :gwizdanie:........zapomniałem - trenowałeś u Chinioli :gwizdanie: sorki - nic do Ciebie nie mam No Dzisiaj siedzimy na Forum czy się gdzieś przemieszczamy ? ( Ci co przeżyją oczywiście ) Myślę że można by posiedzieć pod Forum Ty napewno posiedzisz - będziesz miał tak tyłek skopany, że nawet nie pomyślisz o siedzeniu A co chcesz się ze mną spróbować uuuuupppppp :gwizdanie:........zapomniałem - trenowałeś u Chinioli :gwizdanie: sorki - nic do Ciebie nie mam stary nie pamietaz juz ze on ma cziorny pas ktory u japanczykow zdobyl ty to masz odwaga Nie mam pasów u nas nie było takich oznaczeń bedzie bedzie nie potrzebuje adwokata Diman - właśnie straciłeś robote Dobra spadam na sklepy tzn dziś siedzę na Żwirki to jak ktoś chce mi nastukać to zapraszam ale musicie się ustawić w kolejkę bo już kilku twardych było i jeszcze żaden się nie pojawił Do spota czyli rezygnowali z litości [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 09:48_________________________________________________ Oki lecę f teren ....... A tu zobaczcie jak sie lata po pijoku http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=102607 :polew:
Rekomendowane odpowiedzi