Bulik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 bede za chwile bo na wódke mnie wołają...Bulik ma 27
stanley Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 kochani, zbieram na coś takiego http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=125305832&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=27&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=66&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&maxFirstRegistrationDate=2001-12-31&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=2 narazie mam 25 000 PLN jesli ktoś chętny żeby się dołożyć, pisać na PW -> podam swój nr konta dam się karnąć
MAJKI Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ja juz tez sie melduje w domu, tej mojej małej sie chyba spodobały takie wyjazdy bo jeszcze nie śpi, mi juz oczy lecą a ona sie chce bawic
Patrikos28 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ja juz tez sie melduje w domu, tej mojej małej sie chyba spodobały takie wyjazdy bo jeszcze nie śpi, mi juz oczy lecą a ona sie chce bawic W Bukowinie dopiero zobaczy co to prawdziwe zloty :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 no nic trzeba iść spać bo o 4:45 pobudka do pracy :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 dotarłem i ja Guru coś Ci to wyprzedzanie nie wyszło
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 dotarłem i ja Guru coś Ci to wyprzedzanie nie wyszło Specjalnie trochę przegiąłem żeby d*pa poleciała tylko coś nagle te auta co stały na czerwonym zaczęły się za szybko zbliżać i musiałem dać od razu po hamulcach
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Specjalnie trochę przegiąłem żeby pupa poleciała tylko coś nagle te auta co stały na czerwonym zaczęły się za szybko zbliżać i musiałem dać od razu po hamulcach też hamowałem bo nie było opcji żebyś mnie wyprzedził a zrobiło mi się szkoda jak mi się przed oczami pojawił obraz rozbitego gluta
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Specjalnie trochę przegiąłem żeby pupa poleciała tylko coś nagle te auta co stały na czerwonym zaczęły się za szybko zbliżać i musiałem dać od razu po hamulcach też hamowałem bo nie było opcji żebyś mnie wyprzedził a zrobiło mi się szkoda jak mi się przed oczami pojawił obraz rozbitego gluta Ale czekaj o którym ty wyprzedzaniu mówisz
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Specjalnie trochę przegiąłem żeby pupa poleciała tylko coś nagle te auta co stały na czerwonym zaczęły się za szybko zbliżać i musiałem dać od razu po hamulcach też hamowałem bo nie było opcji żebyś mnie wyprzedził a zrobiło mi się szkoda jak mi się przed oczami pojawił obraz rozbitego gluta Ale czekaj o którym ty wyprzedzaniu mówisz na rybnickiej już
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 A na rybnickiej to mogłeś jeszcze pociągnąć dalej bo fajnie pusto było i pewnie i tak bym cię zrobił :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 A na rybnickiej to mogłeś jeszcze pociągnąć dalej bo fajnie pusto było i pewnie i tak bym cię zrobił :gwizdanie: jak chciałeś mnie zrobić jak mi w lusterku znikałeś? Diman za nami jechał i nagrywał jak musiałem ostro przyhamować byś się zmieścił
Bulik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 A na rybnickiej to mogłeś jeszcze pociągnąć dalej bo fajnie pusto było i pewnie i tak bym cię zrobił :gwizdanie: jak chciałeś mnie zrobić jak mi w lusterku znikałeś? Diman za nami jechał i nagrywał jak musiałem ostro przyhamować byś się zmieścił "komiks" :laghing2:
diman Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 melduje sie dotarlem do konca spamu A na rybnickiej to mogłeś jeszcze pociągnąć dalej bo fajnie pusto było i pewnie i tak bym cię zrobił :gwizdanie: jak chciałeś mnie zrobić jak mi w lusterku znikałeś? Diman za nami jechał i nagrywał jak musiałem ostro przyhamować byś się zmieścił potwierdzam guru powymieniaj co trzeba bo somes cie troche objezdza
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 "komiks" :laghing2: potwierdzam guru powymieniaj co trzeba bo somes cie troche objezdza i tu już nie chodzi o magiczny czujnik H...
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 A na rybnickiej to mogłeś jeszcze pociągnąć dalej bo fajnie pusto było i pewnie i tak bym cię zrobił :gwizdanie: jak chciałeś mnie zrobić jak mi w lusterku znikałeś? Diman za nami jechał i nagrywał jak musiałem ostro przyhamować byś się zmieścił Jechaliśmy równiutko razem (sam aż się zdziwiłem) tylko że ty nie wiem czemu spasowałeś a przecież było jeszcze kupę miejsca
Bulik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 "komiks" :laghing2: potwierdzam guru powymieniaj co trzeba bo somes cie troche objezdza i tu już nie chodzi o magiczny czujnik H... guru hal juz nie przejdzie..........
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 "komiks" :laghing2: potwierdzam guru powymieniaj co trzeba bo somes cie troche objezdza i tu już nie chodzi o magiczny czujnik H... guru hal juz nie przejdzie.......... Ale o co chodzi :polew:
Rekomendowane odpowiedzi