diman Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ups otworzylem 2500 Stawiasz piwo :polew: nie
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ups otworzylem 2500 Stawiasz piwo :polew: nie
piterra Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ja cię nie d*pie co za alkocholicy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ja cię nie pupie co za alkocholicy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: okazja goni okazje o niczym innym juz nie mysla
piterra Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ja cię nie pupie co za alkocholicy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: okazja goni okazje o niczym innym juz nie mysla a ja jakoś ostatnio nie za bardzo toleruję dużych ilości alkoholu
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ja cię nie pupie co za alkocholicy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: okazja goni okazje o niczym innym juz nie mysla Diman życie to jest jedna wielka okazja ja cię nie pupie co za alkocholicy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: okazja goni okazje o niczym innym juz nie mysla a ja jakoś ostatnio nie za bardzo toleruję dużych ilości alkoholu A tych bardzo dużych
A-rek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 a mnie cos jeblo w krzyzu i sie ruszac nie idzie ja tak mialem w piatek rano, potem sobota w garazu z Somesem juz na kolanach, a dzisiaj w pracy powtorka i tak oto mam do konca tyg. wolne gratki na 2500 a tu troche dla smiechu Tak sie bawi klient w supermarkecie REAL. Muzyka: Scotty - Black Pearl [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:51_________________________________________________Somes co sie nie chwaliles, ze masz w solarium kamerke zamontowana
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 Qri...............widziałem Twoją fure u Daneckiego się garażuje
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 witam gliwice i gratki 2500 stronki jeszcze trochę i nas dogonicie
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_przyciemnione_szybki_i_mrozy_w_zimie-t115385.0.html;msg1364698#msg1364698 :polew: :polew:
gregory Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 w niedziele sie nie pracuje tylko odpoczywa no co miałem zrobić 2 h na mrozie jeszcze za frejer :kwasny: Takie zawsze są początki Krolu. Ja też z początku przyjmowałem auta za byle jaką flaszkę,............ teraz to już naprawiam za minimum Wyborową a gregory mam kompromitujące filmiki - o sikuz pokoju do kibla jak się po ziemi kulasz :decayed: juz się boje co będzie w bukownikie :polew: Nic tam nie ma takiego kompromitującego na tym filmiku, widelec mi spadł pod stół i musiałem się schylić :gwizdanie: Ps. Diman zaglądałeś już do tej szafy po stronie gdzie Pucek spał?
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Gregory skoro nic takiego tam nie ma jutro filmik wyląduje na youtubie a link odpowiednio roześlę po forum
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Gregory skoro nic takiego tam nie ma jutro filmik wyląduje na youtubie a link odpowiednio roześlę po forum Krolu dawaj go na forum
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 Diman filmik gdyby nie skok do piwnicy powiedział bym "groźne te wypadki"
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Diman filmik gdyby nie skok do piwnicy powiedział bym "groźne te wypadki"
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Diman filmik gdyby nie skok do piwnicy powiedział bym "groźne te wypadki" widze ze był ogień :drunk: :decayed: pozazdroscic
gregory Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Gregory skoro nic takiego tam nie ma jutro filmik wyląduje na youtubie a link odpowiednio roześlę po forum Krolu po co chcesz go wklejać na jutube, ja tam nie chcę być Zastanów się bo jeszcze popełnię samobójstwo
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Gregory skoro nic takiego tam nie ma jutro filmik wyląduje na youtubie a link odpowiednio roześlę po forum Krolu po co chcesz go wklejać na jutube, ja tam nie chcę być Zastanów się bo jeszcze popełnię samobójstwo nie ma żadnego filmiku
Rekomendowane odpowiedzi