miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 nie no Miron weź wykasuj mu tego posta bo przy nim serio na geja wychodzę ja nie mogę nic kasować - ale mogę dać mu uciszenie ma 2 miesiące
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie no Miron weź wykasuj mu tego posta bo przy nim serio na geja wychodzę
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie no Miron weź wykasuj mu tego posta bo przy nim serio na geja wychodzę ja nie mogę nic kasować - ale mogę dać mu uciszenie ma 2 miesiące to było by najlepsze :gwizdanie: przewiozę Cie apu po programie
bakuś Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 siema pokerface fanklub !!! :polew: :polew: Mam dla was nowego mixa ! Najpierw obejrzyjcie koniecznie pierwszy filmik w temacie jako wprowadzenie, a potem drugi... Na pewno wam się spodoba :naughty:
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie no Miron weź wykasuj mu tego posta bo przy nim serio na geja wychodzę ja nie mogę nic kasować - ale mogę dać mu uciszenie ma 2 miesiące Nie nie możesz mi dać i przestań się już o to pytać na PW
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Ale giejnia a Ty co tak skaczesz po tematach - guza szukasz
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 siema pokerface fanklub !!! :polew: :polew: Mam dla was nowego mixa ! Najpierw obejrzyjcie koniecznie pierwszy filmik w temacie jako wprowadzenie, a potem drugi... Na pewno wam się spodoba :naughty: a na Ciebie naślę tego różowego geja i Ci dupsko wymiecie :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 22:30_________________________________________________ Ale giejnia a Ty widzę ludzisz takie klimaty
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ale giejnia a Ty co tak skaczesz po tematach - guza szukasz Pewnie jakiegoś giejka bo czuje się samotny
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Ale giejnia a Ty co tak skaczesz po tematach - guza szukasz Pewnie jakiegoś giejka bo czuje się samotny ...............jak zawsze
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ale giejnia a Ty co tak skaczesz po tematach - guza szukasz Pewnie jakiegoś giejka bo czuje się samotny ...............jak zawsze A to już nie pierwszy raz tak lata po forum :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 siema pokerface fanklub !!! :polew: :polew: Mam dla was nowego mixa ! Najpierw obejrzyjcie koniecznie pierwszy filmik w temacie jako wprowadzenie, a potem drugi... Na pewno wam się spodoba :naughty: a na Ciebie naślę tego różowego geja i Ci dupsko wymiecie :gwizdanie: Tylko żebyś mnie nie przepraszał jutro jak przyjedziesz, bo coś będziesz chciał...
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 no co tam? jakoś słabo przybywają te strony :gwizdanie: siema pokerface fanklub !!! :polew: :polew: Mam dla was nowego mixa ! Najpierw obejrzyjcie koniecznie pierwszy filmik w temacie jako wprowadzenie, a potem drugi... Na pewno wam się spodoba :naughty: a na Ciebie naślę tego różowego geja i Ci dupsko wymiecie :gwizdanie: Tylko żebyś mnie nie przepraszał jutro jak przyjedziesz, bo coś będziesz chciał... jak chcesz stracić klienta to fikaj dalej
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 klient jak pieron - wymyślaty jak baba
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 klient jak pieron - wymyślaty jak baba i malo placi
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 klient jak pieron - wymyślaty jak baba cicho
bakuś Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 klient jak pieron - wymyślaty jak baba Wymyślatej babie daleko do Pucka...
Rekomendowane odpowiedzi