diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Kamil, Ty dupo wołowa jutro te rurki wpakuje Ci w dupsko Twoja zabawy są nam znane :gwizdanie: poczekaj jak na następnej imprezie nasypię Ci coś do soczku koniec ze wspólnym imprezowaniem a mialo byc tyle grili ;(
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Kamil, Ty dupo wołowa jutro te rurki wpakuje Ci w dupsko Wydaje mi się czy ktoś tu wcześniej gadał o gejach? ... :polew: :polew: :polew: :polew: że lubię dupki to nie moja wina...oczywiście dziewczęce Weźcie go stąd wywalcie! :> .....najpierw przelew :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dogi chyba sobie odpuścił :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Pisze do ciebie tych parę linijek,żebyś wiedział,że do ciebie pisze.Jak ten list dostaniesz,to znaczy,że do ciebie doszedł.Jak go nie dostaniesz,to daj mi znać,to go wyśle jeszcze raz.Pisze do ciebie wolno,bo wiem,że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie,że najwięcej wypadków zdarza się kilometr od domu,więc przeprowadziliśmy się trochę dalej.Mieszkamy teraz w fajnej chałupce,jest tu pralka,choć nie jestem pewna,czy się nie zepsuła.Wczoraj wrzuciłam do niej pranie,pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło.Pogoda nie jest najgorsza,w zeszłym tygodniu padało tylko 2 razy, za pierwszym razem 3 dni,a za drugim 4.Co do kurtki,którą chciałeś wujek Piotr powiedział,że jak ci ją poślę z guzikami,to będzie dużo kosztować,bo guziki są ciężkie.Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Twoja siostra Julka,która wyszła za mąż,w końcu urodziła, nie znamy jeszcze płci,więc ci nie powiem czy jesteś ciociom czy wujkiem. Gorzej z twoim bratem Jankiem, zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki.Musiał iść do domu po drugi komplet,żeby nas wyciągnąć. twoja mamusia Dusia. PS chciałam ci włożyć do listu parę złotych,ale już zakleiłam... :polew:
bakuś Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Miron, mało Ci?! :gwizdanie: Już nic Ci nie wyślę!
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Krolu - domjenick do mnie pisze, że chce Ci dać kropka - o co chodzi ?
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Miron, mało Ci?! kryzys jest kazdy grosz sie liczy
Patrikos28 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Krolu - domjenick do mnie pisze, że chce Ci dać kropka - o co chodzi ? niech daje
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Miron, mało Ci?! kryzys jest kazdy grosz sie liczy
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Krolu - domjenick do mnie pisze, że chce Ci dać kropka - o co chodzi ? o lizanie breloczka
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Pisze do ciebie tych parę linijek,żebyś wiedział,że do ciebie pisze.Jak ten list dostaniesz,to znaczy,że do ciebie doszedł.Jak go nie dostaniesz,to daj mi znać,to go wyśle jeszcze raz.Pisze do ciebie wolno,bo wiem,że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie,że najwięcej wypadków zdarza się kilometr od domu,więc przeprowadziliśmy się trochę dalej.Mieszkamy teraz w fajnej chałupce,jest tu pralka,choć nie jestem pewna,czy się nie zepsuła.Wczoraj wrzuciłam do niej pranie,pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło.Pogoda nie jest najgorsza,w zeszłym tygodniu padało tylko 2 razy, za pierwszym razem 3 dni,a za drugim 4.Co do kurtki,którą chciałeś wujek Piotr powiedział,że jak ci ją poślę z guzikami,to będzie dużo kosztować,bo guziki są ciężkie.Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Twoja siostra Julka,która wyszła za mąż,w końcu urodziła, nie znamy jeszcze płci,więc ci nie powiem czy jesteś ciociom czy wujkiem. Gorzej z twoim bratem Jankiem, zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki.Musiał iść do domu po drugi komplet,żeby nas wyciągnąć. twoja mamusia Dusia. PS chciałam ci włożyć do listu parę złotych,ale już zakleiłam... :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Krolu - domjenick do mnie pisze, że chce Ci dać kropka - o co chodzi ? niech daje nie wtrącaj się - poważna sprawa
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 felunek [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 23:03_________________________________________________ Mirona - niech daje ok
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja mam taką Mirona - niech daje ja mam tylko ese biala perle ;(
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 felunek Nie prawda jest nawet gorszy :sick3:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 23:04_________________________________________________ ja mam taką Mirona - niech daje ja mam tylko ese biala perle ;( Kolor dobry
krolu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie mam na razie żadnych fajnych felg... ;( jeszcze 4 poziomy i będą czarne BBS LM :kox: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 23:05_________________________________________________Ten biały w grze, jest tak lipnie odwzorowany ... ;(
Rekomendowane odpowiedzi