Patrikos28 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobra pany ja sie zbieram bo jutro pierwsza szychta po 3,5 tygodniowej przerwie wiec musze sie wyspac bo nie dam rady do jutra
bakuś Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobra pany ja sie zbieram bo jutro pierwsza szychta po 3,5 tygodniowej przerwie wiec musze sie wyspac bo nie dam rady do jutra Kamil, kupiłeś tą blachę? yyy... no a o której masz zamiar być jutro?
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobra pany ja sie zbieram bo jutro pierwsza szychta po 3,5 tygodniowej przerwie wiec musze sie wyspac bo nie dam rady do jutra Kamil, kupiłeś tą blachę? yyy... no a o której masz zamiar być jutro? o 14:00 jestem
bakuś Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobra pany ja sie zbieram bo jutro pierwsza szychta po 3,5 tygodniowej przerwie wiec musze sie wyspac bo nie dam rady do jutra Kamil, kupiłeś tą blachę? yyy... no a o której masz zamiar być jutro? o 14:00 jestem (właśnie stałem się użytkownikiem forum )
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobra ja spadam Na razie tylko nie trzep za dużo :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobra pany ja sie zbieram bo jutro pierwsza szychta po 3,5 tygodniowej przerwie wiec musze sie wyspac bo nie dam rady do jutra Kamil, kupiłeś tą blachę? yyy... no a o której masz zamiar być jutro? o 14:00 jestem (właśnie stałem się użytkownikiem forum ) I na więcej już nie licz [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 00:18_________________________________________________ Dobra ja spadam Na razie tylko nie trzep za dużo :gwizdanie: Nie no ile można jednego dnia [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 00:19_________________________________________________Dobra lecę
bakuś Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobra pany ja sie zbieram bo jutro pierwsza szychta po 3,5 tygodniowej przerwie wiec musze sie wyspac bo nie dam rady do jutra Kamil, kupiłeś tą blachę? yyy... no a o której masz zamiar być jutro? o 14:00 jestem (właśnie stałem się użytkownikiem forum ) I na więcej już nie licz Daleko mi do różowego koloru... :polew: [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 00:21_________________________________________________Ja też spadam. Starczy, że wczoraj zasnąłem przed kompem o 6 rano... sajoNARRRA
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobra pany ja sie zbieram bo jutro pierwsza szychta po 3,5 tygodniowej przerwie wiec musze sie wyspac bo nie dam rady do jutra Kamil, kupiłeś tą blachę? yyy... no a o której masz zamiar być jutro? o 14:00 jestem (właśnie stałem się użytkownikiem forum ) I na więcej już nie licz Daleko mi do różowego koloru... :polew: [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 00:21_________________________________________________Ja też spadam. Starczy, że wczoraj zasnąłem przed kompem o 6 rano... sajoNARRRA jak mi znów wywiniesz takiego wała to tymi rurkami Cie
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 ps. Somes - a tak przy okazji - to jakie masz języki opanowane tak perfekt - może się kiedyś przydasz Skoro takie sprawy w DE załatwiasz to pewnie język żaden problem ?
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 siemacie z rana O i to jest właśnie z rana
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Siemacie z rańca ps. Somes - a tak przy okazji - to jakie masz języki opanowane tak perfekt - może się kiedyś przydasz Skoro takie sprawy w DE załatwiasz to pewnie język żaden problem ? Pewnie migowy
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ps. Somes - a tak przy okazji - to jakie masz języki opanowane tak perfekt - może się kiedyś przydasz Skoro takie sprawy w DE załatwiasz to pewnie język żaden problem ? Jest to język ciała który rozumieją lolitki ........ bez problemu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi