Patrikos28 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Patrikos - zamawiam jazdę próbną po programie zamienimy sie na tydzień :gwizdanie: :polew:
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 cześć Mirek teraz mam w planach że jak już pojadę to mnie tu do końca roku nie zobaczą... wpadnę tylko w czerwcu na 18tkę siostry i jakieś wczasy pojechać ok - to też do niej wpadniemy
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja już dawno po kursie :gwizdanie: oczywiście zaliczyłem na piątkę rano nawet się uczyłem teraz świeci słońce więc idę coś wyrezać :> Miron, nie objedzie :gwizdanie: nawet tego 15-tego
Skydiver Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 mam dziś coś dobry humor Czekaj niech prześmiewcy się pojawią to się zmieni ........... ooo Pucek się tu nawet kreci :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 hehe no Pucek to potrafi mi zepsuć humor to fakt :polew:
Skydiver Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 hehe no Pucek to potrafi mi zepsuć humor to fakt :polew: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Kędzior mendo jedna co to znaczy że masz dobry humor i co ty myślisz że na Gliwickich sobie posty nabijasz wypad na Katowice :polew:
Skydiver Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Kędzior mendo jedna co to znaczy że masz dobry humor i co ty myślisz że na Gliwickich sobie posty nabijasz wypad na Katowice Teeee moderator nie kozakuj Mówiłem że jak tylko przyjdzie będzie chciał Ci zepsuć humor Ale tak to jest już z różowymi :thumbdown:
Guregoru Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Kędzior mendo jedna co to znaczy że masz dobry humor i co ty myślisz że na Gliwickich sobie posty nabijasz wypad na Katowice Teeee moderator nie kozakuj Mówiłem że jak tylko przyjdzie będzie chciał Ci zepsuć humor Ale tak to jest już z różowymi :thumbdown: Komu humor zepsuć
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Kędzior mendo jedna co to znaczy że masz dobry humor i co ty myślisz że na Gliwickich sobie posty nabijasz wypad na Katowice :polew: ożesz ty kozo
Skydiver Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ożesz ty kozo I to nie byle jaka ........
Guregoru Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ożesz ty kozo I to nie byle jaka ........ Różowa Kędzior mendo jedna co to znaczy że masz dobry humor i co ty myślisz że na Gliwickich sobie posty nabijasz wypad na Katowice :polew: ożesz ty kozo Nie koza tylko baran
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ożesz ty kozo I to nie byle jaka ........ muhehehe :polew:
Skydiver Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 no to do zlotu - spadam Jaka jest wysokość zeby wjechac pod forum
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 no to do zlotu - spadam Jaka jest wysokość zeby wjechac pod forum NAWET O TYM NIE MYŚL - SPADOCHRONEM NIE WYLĄDUJESZ przychaczysz na bank
Rekomendowane odpowiedzi