Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ej ale serio chłopaki szkoda mi Pelexa jak tu jutro zajrzy :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ręce mi co do Waszego pisania dzisiejszego opadają jesteście niemożliwi
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 biedak dośc że przyjedzie do chaty zmarznięty po śmiganiu na śmigaczu to jeszcze ak przeczyta wszystko to będzie pewnie południe i kiedy biedny Manius się wyśpi :mysli: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 eee włożyłem food do mikrofali a tu 8 wiadomości...
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 biedak dośc że przyjedzie do chaty zmarznięty po śmiganiu na śmigaczu to jeszcze ak przeczyta wszystko to będzie pewnie południe i kiedy biedny Manius się wyśpi :mysli: :polew: :polew: Coś się jutro chyba nie wyśpi [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 23:19_________________________________________________Miron niech to odbiorą jako wieczorną zabawę niewyżytych kolesi pijących za dużo piwa [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 23:20_________________________________________________Ale dodałeś to "debeściaki"
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ale jak Pelex przyjedzie taki zziębnięty po tym porznnym śmiganiu na śmigaczu to jak zobaczy takie zaległości to od razu się rozgrzeje :polew:
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Raczej Audice sprzeda żeby wysypiać się mógł
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mirek a jakby co to otworzymy coś w tym stylu http://pijackielzy.blogspot.com/ tylko w nazwie będzie A4 :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mirek a jakby co to otworzymy coś w tym stylu http://pijackielzy.blogspot.com/ :polew: :polew: :polew: Już nam niewiele brakuje
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie z buzi przeszło do żołądka Ludzki włos wytrzymuje obciążenie 3 kg Długość męskiego penisa jest równa długości kciuka razy 3 Udo jest tak twarde jak cement Serce kobiety bije szybciej niż mężczyzny Na każdej stopie mamy ok. tysiąca miliardów bakterii Kobieta mruga dwa razy szybciej od mężczyzny Używamy 300 muskułów tylko żeby utrzymać balans jak stoimy Kobiety już dawno przeczytały tą wiadomość Mężczyźni w dalszym ciągu oglądają swój kciuk.
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie z buzi przeszło do żołądka Ludzki włos wytrzymuje obciążenie 3 kg Długość męskiego penisa jest równa długości kciuka razy 3 Udo jest tak twarde jak cement Serce kobiety bije szybciej niż mężczyzny Na każdej stopie mamy ok. tysiąca miliardów bakterii Kobieta mruga dwa razy szybciej od mężczyzny Używamy 300 muskułów tylko żeby utrzymać balans jak stoimy Kobiety już dawno przeczytały tą wiadomość Mężczyźni w dalszym ciągu oglądają swój kciuk. :polew: Dobre
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a jak nas będą chcieli wywalić to będziemy jak ten dog http://www.libo.ru/i447.html
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No nie no najeździł się na ostatnim zlocie strzałą od Krola i cfaniakuje no
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Trzech facetów opowiada o swoich żonach: Niemiec: Moja żona jest sroga jak owczarek niemiecki! Francuz: Moja żona jest rozkoszna jak francuski pudelek! Rosjanin: Moja żona to też suka, tylko nie wiem, jakiej rasy.
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Trzech facetów opowiada o swoich żonach: Niemiec: Moja żona jest sroga jak owczarek niemiecki! Francuz: Moja żona jest rozkoszna jak francuski pudelek! Rosjanin: Moja żona to też suka, tylko nie wiem, jakiej rasy. :polew: :polew: skończ proszę bo tu zejdę dziś
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 prezes coś spanikowałeś no nie spodziewałem się tego po roczniku 78
krolu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 to co ? przeczytała Elyta posta ? kasujemy ? odczytaliście co miałem na myśli a nie napisałem ? no to jedziecie dalej - bo czegoś takiego jak limit postów dziennych niema No nie no najeździł się na ostatnim zlocie strzałą od Krola i cfaniakuje no Guru a ty jeździłeś kiedyś>
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No właśnie nie ale nie odpuszczę teraz w piątek
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 widzę że strona 250 jest dziś nie osiągalna więc lecę bo WIFE czeka w łożu
Rekomendowane odpowiedzi