A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregor jak tam austriaczki? Pucek Pucek nic mi nie mowil. z tego co narazie zdazylem cie poznac to "austriaczki" to jeden z twoich ulubionych tematow, oprocz 1.8T :>
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ja nic nie mówiłem :gwizdanie: trzymam pysk na kłódkę :> Ty klachulo Austriaczki znaczy cesarki :> a teraz przeproś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ja nic nie mówiłem :gwizdanie: trzymam pysk na kłódkę :> Ty klachulo Austriaczki znaczy cesarki :> no to Pucek ty musisz cos ciekawego wiedziec, nawijaj na PW
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ja nic nie mówiłem :gwizdanie: trzymam pysk na kłódkę :> Ty klachulo Austriaczki znaczy cesarki :> a teraz przeproś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty se lubisz pogadać przeca o nic cię nie oskarżałem
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregor walnij jakiegos spama w technicznych i bedziesz mial ladna cyferke :>
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jeśli chodzi o studentki to zdarzają się śliczne niektóre że jest oko na czym zawiesić Umilają pracę czasem, czas szybciej płynie
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ja nic nie mówiłem :gwizdanie: trzymam pysk na kłódkę :> Ty klachulo Austriaczki znaczy cesarki :> a teraz przeproś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty se lubisz pogadać przeca o nic cię nie oskarżałem jak mi mówisz coś w tajemnicy to nikomu tego nie zdradzam :gwizdanie: a że sobie lubię pogadać to też jakaś brednia bo przecież jestem cichy i spokojny, dodam jeszcze czuły chłopak
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregor walnij jakiegos spama w technicznych i bedziesz mial ladna cyferke :>
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregor walnij jakiegos spama w technicznych i bedziesz mial ladna cyferke :> No właśnie jak nigdy na to nie zwracałem uwagi to dziś zwróciłem i widzę że 1 post i będzie 4 cyfrowa liczba Za spama to będę miał 1000 i kropka
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 ja nic nie mówiłem :gwizdanie: trzymam pysk na kłódkę :> Ty klachulo Austriaczki znaczy cesarki :> a teraz przeproś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty se lubisz pogadać przeca o nic cię nie oskarżałem jak mi mówisz coś w tajemnicy to nikomu tego nie zdradzam :gwizdanie: a że sobie lubię pogadać to też jakaś brednia bo przecież jestem cichy i spokojny, dodam jeszcze czuły chłopak Gregor - Pucek naprawdę nic nie mówił - no chyba, że sms-ów też nie mógł rozsyłać
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a że sobie lubię pogadać to też jakaś brednia bo przecież jestem cichy i spokojny, dodam jeszcze czuły chłopak to brzmi prawie jak anons randkowy
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregor walnij jakiegos spama w technicznych i bedziesz mial ladna cyferke :> No właśnie jak nigdy na to nie zwracałem uwagi to dziś zwróciłem i widzę że 1 post i będzie 4 cyfrowa liczba Za spama to będę miał 1000 i kropka no to czekamy
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ja nic nie mówiłem :gwizdanie: trzymam pysk na kłódkę :> Ty klachulo Austriaczki znaczy cesarki :> a teraz przeproś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty se lubisz pogadać przeca o nic cię nie oskarżałem jak mi mówisz coś w tajemnicy to nikomu tego nie zdradzam :gwizdanie: a że sobie lubię pogadać to też jakaś brednia bo przecież jestem cichy i spokojny, dodam jeszcze czuły chłopak Wiem synku, ani przez chwilę nie pomyślałem że ty jesteś klachula, to było ironicznie
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ja nic nie mówiłem :gwizdanie: trzymam pysk na kłódkę :> Ty klachulo Austriaczki znaczy cesarki :> a teraz przeproś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty se lubisz pogadać przeca o nic cię nie oskarżałem jak mi mówisz coś w tajemnicy to nikomu tego nie zdradzam :gwizdanie: a że sobie lubię pogadać to też jakaś brednia bo przecież jestem cichy i spokojny, dodam jeszcze czuły chłopak Wiem synku, ani przez chwilę nie pomyślałem że ty jesteś klachula, to było ironicznie igraj tak dalej, a będziesz miał zaszczyt w Bukowinie znów spać na podłodze, ale koło guru, owinięty stretchem i z fajką w d*pie
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 igraj tak dalej, a będziesz miał zaszczyt w Bukowinie znów spać na podłodze, ale koło guru, owinięty stretchem i z fajką w pupie i na korytarzu na ostatnim pietrze
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregor - no i jest tysięczny post "Aluminium i tak magnes nie przyciąga, a jak w oleju znalazła by się stal to nie świadczyło by to za dobrze. Ale fakt lepiej mieć taki korek niż nie mieć"
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a Ciebie choćbym chciał owinąć to nie dam rady za dużo MC
Rekomendowane odpowiedzi