Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 masz Kaśke... taka fajna dziewczyna a taki jej się trafił gdzie jest ten od szczerości w związkach? zgadzam się SoMeS, Kaśka to taka fajna Kobieta a Diman ma tylko inne w głowie :gwizdanie: Pucek zobaczysz jak bedziesz ileś lat po ślubie :gwizdanie: Ja cały czas sie ogladam za innymi Jak to mówią przy jednej dziurze to i kot umrze noo ale ja się domyślam Majki, tylko że Diman ma serio tak dobrą i fajną Kobietę a on tego nie docenia
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Jak to mówią przy jednej dziurze to i kot umrze moje motto życiowe
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 masz Kaśke... taka fajna dziewczyna a taki jej się trafił gdzie jest ten od szczerości w związkach? zgadzam się SoMeS, Kaśka to taka fajna Kobieta a Diman ma tylko inne w głowie :gwizdanie: Pucek zobaczysz jak bedziesz ileś lat po ślubie :gwizdanie: Ja cały czas sie ogladam za innymi Jak to mówią przy jednej dziurze to i kot umrze noo ale ja się domyślam Majki, tylko że Diman ma serio tak dobrą i fajną Kobietę a on tego nie docenia a tam nie docenia jakbym nie docenial to bym dawno z nia nie byl a tak widzisz jak my sie kochamy
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 noo ale ja się domyślam Majki, tylko że Diman ma serio tak dobrą i fajną Kobietę a on tego nie docenia Pucek nie docenia bo juz ma duzy staż małżeński i mu przeszło
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 eee tam :gwizdanie: d*py z Was ciekawe czy swoim Kobietą dajecie od czasu do czasu kwiaty :>
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 witam gliwice Pucek pamiętaj kedzior jak sie dobrze z kobieta ustawisz to nie bedzie to koniec a poczatek dobrej zabawy [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 18:19_________________________________________________ eee tam :gwizdanie: d*py z Was ciekawe czy swoim Kobietą dajecie od czasu do czasu kwiaty :> dobrze ze dodales od czasu do czasu
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman chyba sam niewierzysz w to co piszesz
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 eee tam :gwizdanie: d*py z Was ciekawe czy swoim Kobietą dajecie od czasu do czasu kwiaty :> Ja daje 14 lutego :> a to juz za niedługo :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 witam gliwice Pucek pamiętaj kedzior jak sie dobrze z kobieta ustawisz to nie bedzie to koniec a poczatek dobrej zabawy [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 18:19_________________________________________________ eee tam :gwizdanie: d*py z Was ciekawe czy swoim Kobietą dajecie od czasu do czasu kwiaty :> dobrze ze dodales od czasu do czasu to ja widzę że z Was romantyki jak z koziej d*py trąbka
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman chyba sam niewierzysz w to co piszesz wierze wierze mam dobre uklady z moja kobieta wiec nie musze siebie i jej oklamywac
Bulik Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman chyba sam niewierzysz w to co piszesz wierze wierze mam dobre uklady z moja kobieta wiec nie musze siebie i jej oklamywac ,,,na układy niema rady
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman chyba sam niewierzysz w to co piszesz wierze wierze mam dobre uklady z moja kobieta wiec nie musze siebie i jej oklamywac wiem wiem jaja sobie robię, czasem się trafi na fajna kobitkę
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 witam gliwice Pucek pamiętaj kedzior jak sie dobrze z kobieta ustawisz to nie bedzie to koniec a poczatek dobrej zabawy [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 18:19_________________________________________________ eee tam :gwizdanie: d*py z Was ciekawe czy swoim Kobietą dajecie od czasu do czasu kwiaty :> dobrze ze dodales od czasu do czasu to ja widzę że z Was romantyki jak z koziej d*py trąbka ty narazie jestes na etapie zdobywcy a ja juz na etapie cieszenia sie z tejze zdobyczy wiec moje wysilki sa ciutkie mniejsze chodz nie male [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 18:25_________________________________________________ Diman chyba sam niewierzysz w to co piszesz wierze wierze mam dobre uklady z moja kobieta wiec nie musze siebie i jej oklamywac wiem wiem jaja sobie robię, czasem się trafi na fajna kobitkę poznasz ja to sam sie przekonasz ze jest wporzo
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Pucek dalej swoje... dawaj Pucuś nie daj się pokaż że łowcy są górą!
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman, oj mylisz się \czyli zdobyles mendo a sie pochwalic nie chcesz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi