Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek ja też kiedyś byłem romantykiem ale dzięki bogu przejrzałem na oczy Piękne zdanie Życie dało mi nauczke bo tez kiedys byłem romantykiem, dopóki po 4 latach po przyjezdzie z wakacji powiedziała ze musimy sobie przerwe zrobić i sie spotykała juz z innym. Najgorzej ze po tej juz następna (żona) nie ma ze mną tak dobrze noi właśnie ja o tym mówię jeden raz się sparzyłem i już mam nauczkę przez to zdarzenie jestem jaki właśnie jestem :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek zobaczymy na jaką Ty trafisz Zobacz jak moja mi przystroiła pieknie auto do ślubu ja już to mówiłem, wcześniej Majkel - widziałem twoją na Pławniowicach i na spocie w ciąży i teraz - to za ""chiny" bym jej nie poznał Też jej Krolu mówie ze dalej gruba jest :polew:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek zobaczymy na jaką Ty trafisz Zobacz jak moja mi przystroiła pieknie auto do ślubu ja już to mówiłem, wcześniej Majkel - widziałem twoją na Pławniowicach i na spocie w ciąży i teraz - to za ""chiny" bym jej nie poznał Też jej Krolu mówie ze dalej gruba jest :polew: teraz to pojechałeś tak się Kobiecie nie mówi :>
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek zobaczymy na jaką Ty trafisz Zobacz jak moja mi przystroiła pieknie auto do ślubu ja już to mówiłem, wcześniej Majkel - widziałem twoją na Pławniowicach i na spocie w ciąży i teraz - to za ""chiny" bym jej nie poznał Też jej Krolu mówie ze dalej gruba jest :polew: romantyk :nabijasie:
Bulik Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 noi właśnie ja o tym mówię jeden raz się sparzyłem i już mam nauczkę przez to zdarzenie jestem jaki właśnie jestem :gwizdanie: Kędzior widac ,masz przecierz avatar pod nickiem :polew: :polew:
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 lepiej, żeby usłyszała, że jest "gruba" niż to, że Majkel co tydzień na spocie jest z inną :polew: :polew:
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek zobaczymy na jaką Ty trafisz Zobacz jak moja mi przystroiła pieknie auto do ślubu ja już to mówiłem, wcześniej Majkel - widziałem twoją na Pławniowicach i na spocie w ciąży i teraz - to za ""chiny" bym jej nie poznał Też jej Krolu mówie ze dalej gruba jest :polew: teraz to pojechałeś tak się Kobiecie nie mówi :> ach ty nasz romantyku klubowy
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek też mi się tak wydaję że będę starym kawalerem wątpie żeby jaka ze mną wytrzymała albo ja z jaką
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Majkel, ta Twoja to serio się zmieniła teraz jest bardziej groźna, takie miałem wrażenie :> Pucek dobre masz wrażenie bo moja kiedyś boks trenowała i ma pierd....cie Zawsze mi pokazuje swoja siłe jak przychodze napier...lony do domu I tej jej zdanie idziesz już spać bo Cie boksne :polew: Takze szykuje mi sie wpier.... l w piątek
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Majkel, ta Twoja to serio się zmieniła teraz jest bardziej groźna, takie miałem wrażenie :> Pucek dobre masz wrażenie bo moja kiedyś boks trenowała i ma pierd....cie Zawsze mi pokazuje swoja siłe jak przychodze napier...lony do domu I tej jej zdanie idziesz już spać bo Cie boksne :polew: Takze szykuje mi sie wpier.... l w piątek raczej w sobote juz :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Majkel, ta Twoja to serio się zmieniła teraz jest bardziej groźna, takie miałem wrażenie :> Pucek dobre masz wrażenie bo moja kiedyś boks trenowała i ma pierd....cie Zawsze mi pokazuje swoja siłe jak przychodze napier...lony do domu I tej jej zdanie idziesz już spać bo Cie boksne :polew: Takze szykuje mi sie wpier.... l w piątek noo ale przynajmniej masz wesoło
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 raczej w sobote juz :gwizdanie: A moze i nawet w niedziele
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 raczej w sobote juz :gwizdanie: A moze i nawet w niedziele obstawiam że wp***dol będzie w sobotę, a w niedzielę kontynuacja no i znów cichy tydzień
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Majkel, ta Twoja to serio się zmieniła teraz jest bardziej groźna, takie miałem wrażenie :> Pucek dobre masz wrażenie bo moja kiedyś boks trenowała i ma pierd....cie Zawsze mi pokazuje swoja siłe jak przychodze napier...lony do domu I tej jej zdanie idziesz już spać bo Cie boksne :polew: Takze szykuje mi sie wpier.... l w piątek noo ale przynajmniej masz wesoło Tak wesoło jak pozniej babcia sie pyta wnusiu co Ty takie siniaki masz
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 raczej w sobote juz :gwizdanie: A moze i nawet w niedziele obstawiam że wp***dol będzie w sobotę, a w niedzielę kontynuacja no i znów cichy tydzień taaaaaaaaaaa i co jeszcze :naughty:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Majkel, ta Twoja to serio się zmieniła teraz jest bardziej groźna, takie miałem wrażenie :> Pucek dobre masz wrażenie bo moja kiedyś boks trenowała i ma pierd....cie Zawsze mi pokazuje swoja siłe jak przychodze napier...lony do domu I tej jej zdanie idziesz już spać bo Cie boksne :polew: Takze szykuje mi sie wpier.... l w piątek noo ale przynajmniej masz wesoło Tak wesoło jak pozniej babcia sie pyta wnusiu co Ty takie siniaki masz a to dlatego nie pokazywałeś się pewien czas na spotach
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a to dlatego nie pokazywałeś się pewien czas na spotach :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a to dlatego nie pokazywałeś się pewien czas na spotach :polew: :polew: nie pęknij
Rekomendowane odpowiedzi