Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zdecydowałem się jeszcze i tkwię w absurdzie po uszy...

no to chyba najwyższy czas podjąć męską decyzje :wink4:

po co, żeby potem żałować ??

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:Guru

Krolu otworz sie przed nami, a moze bedziemy mogli ci pomoc, doradzic :)

Opublikowano

nie zdecydowałem się jeszcze i tkwię w absurdzie po uszy...

no to chyba najwyższy czas podjąć męską decyzje :wink4:

po co, żeby potem żałować ??

no w sumie, ale chyba lepiej mieć to za sobą niż ciągle kombinować na dwa fronty :gwizdanie:

Opublikowano

Krolu więcej luzu :tongue4:

Opublikowano

w skrócie - to jest moja była z która byłem już prawie 3 lata... jest fajna toleruje mnie w 100% + moje audi i moje banie i wszystko do tego studiuje dziennie na politechnice ma dobre oceny na pewno ją skończy, pierze, gotuje ciasto co niedziele i dobre obiady niby taki ideał ale jest po prostu - nudna... :disgust: :disgust: teraz niby "jesteśmy razem" ale ja lubię poszaleć jakieś spontany itp.. a ona lubi w domu siedzieć to mnie męczy... a z drugiej strony z nią zerwać i niewiedzieć na co się trafi a wśród kumpli to zawsze mówią, ze baba ideał...

Opublikowano

noo Królu, trudna sprawa :gwizdanie:

nie spodziewałem się że to napiszesz :wink4::good:

Opublikowano

w skrócie - to jest moja była z która byłem już prawie 3 lata... jest fajna toleruje mnie w 100% + moje audi i moje banie i wszystko do tego studiuje dziennie na politechnice ma dobre oceny na pewno ją skończy, pierze, gotuje ciasto co niedziele i dobre obiady niby taki ideał ale jest po prostu - nudna... :disgust: :disgust: teraz niby "jesteśmy razem" ale ja lubię poszaleć jakieś spontany itp.. a ona lubi w domu siedzieć to mnie męczy... a z drugiej strony z nią zerwać i niewiedzieć na co się trafi a wśród kumpli to zawsze mówią, ze baba ideał...

Krolu Ty sie upewnij ze niema na forum dostepu :polew: ale by byla sraka jak by o sobie tak przeczytala :polew:

Opublikowano

byłem w podobnym związku też laska super na żonke ale co z tego jak jakoś nieczułem że to to... :kwasny: więc zerwaliśmy, czasem żałuje ale cóż trzeba wierzyć że będzie dobrze :good:

Opublikowano

Krolu sam zadecyduj a nie słuchaj innych :good:

Opublikowano

:good: :good: :good:

Opublikowano

:good: :good: :good:

dokladnie ta decyzja to juz musi nalezec do Ciebie

Opublikowano

nie spodziewałem się że to napiszesz :wink4::good:

napisałem a co mi tam..

no wiem ale jakoś nawet nie nic mnie nie naciska... [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 19:53_________________________________________________dobra zmiana tematu :gwizdanie:

Opublikowano

Te, Pucek, a dupyy sobie od tych świeczek nie poparzyłeś?! :polew: :polew: :polew:

Nawiązując do tematu: ja jestem zaobrączkowany już trochę ponad 3 lata, a znamy się z żonką od piaskownicy i jest gites. :)

Wcześniej miałem dwie czy trzy laski przez chwile nic ciekawego z tego nie powychodziło. I nie ma GAME OVER :wink4: ,nie żałuję. :cool1:

Opublikowano

to może teraz się napijemy? :decayed:

Opublikowano

wejdźcie na elektryczny i doradźcie mi jak podłączyć ten fotel, bo na razie kabelek idzie przez pól auta :decayed:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 19:54_________________________________________________

to może teraz się napijemy? :decayed:

ja pije reedsa :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Te, Pucek, a dupyy sobie od tych świeczek nie poparzyłeś?! :polew: :polew: :polew:

Nawiązując do tematu: ja jestem zaobrączkowany już trochę ponad 3 lata, a znamy się z żonką od piaskownicy i jest gites. :)

Wcześniej miałem dwie czy trzy laski przez chwile nic ciekawego z tego nie powychodziło. I nie ma GAME OVER :wink4: ,nie żałuję. :cool1:

szczesciasz tez macie takie wrazenie ze coraz ciezej o normalna dziewczyne w kolo same pustaki..;/ z zadna bym niechcial sie chajtac

Opublikowano

szczesciasz tez macie takie wrazenie ze coraz ciezej o normalna dziewczyne w kolo same pustaki..;/ z zadna bym niechcial sie chajtac

widzisz - a ja mam taką co się chce ze mną chajtać a ja z nią nie :gwizdanie:

Opublikowano

Też mi się tak wydaje - coraz głupsze się te dziołchy robią. :blink:

Opublikowano

Krolu moja żona jest prawie taka sama

tylko ona jednak lubi sie tez dobrze bawic :wink4:

i dlatego z nią jestem :>

Chociaż teraz jej sie włączył instynkt macierzynski a ja bym sie dalej bawił :dance2::drinks:

Opublikowano

widzisz - a ja mam taką co się chce ze mną chajtać a ja z nią nie :gwizdanie:

Mieliśmy już zmienić temat :gwizdanie: