krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nie zdecydowałem się jeszcze i tkwię w absurdzie po uszy... no to chyba najwyższy czas podjąć męską decyzje po co, żeby potem żałować ??
A-rek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru Krolu otworz sie przed nami, a moze bedziemy mogli ci pomoc, doradzic
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nie zdecydowałem się jeszcze i tkwię w absurdzie po uszy... no to chyba najwyższy czas podjąć męską decyzje po co, żeby potem żałować ?? no w sumie, ale chyba lepiej mieć to za sobą niż ciągle kombinować na dwa fronty :gwizdanie:
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru Krolu otworz sie przed nami, a moze bedziemy mogli ci pomoc, doradzic w skrócie - to jest moja była z która byłem już prawie 3 lata... jest fajna toleruje mnie w 100% + moje audi i moje banie i wszystko do tego studiuje dziennie na politechnice ma dobre oceny na pewno ją skończy, pierze, gotuje ciasto co niedziele i dobre obiady niby taki ideał ale jest po prostu - nudna... :disgust: teraz niby "jesteśmy razem" ale ja lubię poszaleć jakieś spontany itp.. a ona lubi w domu siedzieć to mnie męczy... a z drugiej strony z nią zerwać i niewiedzieć na co się trafi a wśród kumpli to zawsze mówią, ze baba ideał...
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 noo Królu, trudna sprawa :gwizdanie: nie spodziewałem się że to napiszesz
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru Krolu otworz sie przed nami, a moze bedziemy mogli ci pomoc, doradzic w skrócie - to jest moja była z która byłem już prawie 3 lata... jest fajna toleruje mnie w 100% + moje audi i moje banie i wszystko do tego studiuje dziennie na politechnice ma dobre oceny na pewno ją skończy, pierze, gotuje ciasto co niedziele i dobre obiady niby taki ideał ale jest po prostu - nudna... :disgust: teraz niby "jesteśmy razem" ale ja lubię poszaleć jakieś spontany itp.. a ona lubi w domu siedzieć to mnie męczy... a z drugiej strony z nią zerwać i niewiedzieć na co się trafi a wśród kumpli to zawsze mówią, ze baba ideał... Krolu Ty sie upewnij ze niema na forum dostepu ale by byla sraka jak by o sobie tak przeczytala
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 byłem w podobnym związku też laska super na żonke ale co z tego jak jakoś nieczułem że to to... więc zerwaliśmy, czasem żałuje ale cóż trzeba wierzyć że będzie dobrze
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Krolu sam zadecyduj a nie słuchaj innych
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Krolu sam zadecyduj a nie słuchaj innych :good:
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Krolu sam zadecyduj a nie słuchaj innych :good: dokladnie ta decyzja to juz musi nalezec do Ciebie
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nie spodziewałem się że to napiszesz napisałem a co mi tam.. Krolu sam zadecyduj a nie słuchaj innych no wiem ale jakoś nawet nie nic mnie nie naciska... [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 19:53_________________________________________________dobra zmiana tematu :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Te, Pucek, a dupyy sobie od tych świeczek nie poparzyłeś?! :polew: Nawiązując do tematu: ja jestem zaobrączkowany już trochę ponad 3 lata, a znamy się z żonką od piaskownicy i jest gites. Wcześniej miałem dwie czy trzy laski przez chwile nic ciekawego z tego nie powychodziło. I nie ma GAME OVER ,nie żałuję.
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 wejdźcie na elektryczny i doradźcie mi jak podłączyć ten fotel, bo na razie kabelek idzie przez pól auta [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 19:54_________________________________________________ to może teraz się napijemy? ja pije reedsa :kox:
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Te, Pucek, a dupyy sobie od tych świeczek nie poparzyłeś?! :polew: Nawiązując do tematu: ja jestem zaobrączkowany już trochę ponad 3 lata, a znamy się z żonką od piaskownicy i jest gites. Wcześniej miałem dwie czy trzy laski przez chwile nic ciekawego z tego nie powychodziło. I nie ma GAME OVER ,nie żałuję. szczesciasz tez macie takie wrazenie ze coraz ciezej o normalna dziewczyne w kolo same pustaki..;/ z zadna bym niechcial sie chajtac
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 szczesciasz tez macie takie wrazenie ze coraz ciezej o normalna dziewczyne w kolo same pustaki..;/ z zadna bym niechcial sie chajtac widzisz - a ja mam taką co się chce ze mną chajtać a ja z nią nie :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Też mi się tak wydaje - coraz głupsze się te dziołchy robią.
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru Krolu otworz sie przed nami, a moze bedziemy mogli ci pomoc, doradzic w skrócie - to jest moja była z która byłem już prawie 3 lata... jest fajna toleruje mnie w 100% + moje audi i moje banie i wszystko do tego studiuje dziennie na politechnice ma dobre oceny na pewno ją skończy, pierze, gotuje ciasto co niedziele i dobre obiady niby taki ideał ale jest po prostu - nudna... :disgust: teraz niby "jesteśmy razem" ale ja lubię poszaleć jakieś spontany itp.. a ona lubi w domu siedzieć to mnie męczy... a z drugiej strony z nią zerwać i niewiedzieć na co się trafi a wśród kumpli to zawsze mówią, ze baba ideał... Krolu moja żona jest prawie taka sama tylko ona jednak lubi sie tez dobrze bawic i dlatego z nią jestem :> Chociaż teraz jej sie włączył instynkt macierzynski a ja bym sie dalej bawił
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 szczesciasz tez macie takie wrazenie ze coraz ciezej o normalna dziewczyne w kolo same pustaki..;/ z zadna bym niechcial sie chajtac widzisz - a ja mam taką co się chce ze mną chajtać a ja z nią nie :gwizdanie: Mieliśmy już zmienić temat :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi