Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 14:27_________________________________________________Krolu - mam plan i pomysł - jadąc na zimowy damy Ci wszyscy nasze torby, kurtki i całą reszte.

Zawalisz sobie nimi tylna kanape i przedni folet pasażera i niech sie wszyscy napalają przez szybe, że masz Recaro - nikomu nie przyjdzie de głowy, że te pozostałe to seria :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 14:27_________________________________________________Krolu - mam plan i pomysł - jadąc na zimowy damy Ci wszyscy nasze torby, kurtki i całą reszte.

Zawalisz sobie nimi tylna kanape i przedni folet pasażera i niech sie wszyscy napalają przez szybe, że masz Recaro - nikomu nie przyjdzie de głowy, że te pozostałe to seria :polew:

e tam ja nie będę się nim przed nikim chwalił :) ważne, że dla mnie jest kox [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 14:30_________________________________________________nawet w swoim wątku o nim nie wspomniałem :cool1:

Opublikowano

Dobry z rana hehehe, jeden dzien urlopu i człowiek sie gubi z czasem :polew:

Opublikowano

e tam ja nie będę się nim przed nikim chwalił :) ważne, że dla mnie jest kox [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 14:30_________________________________________________nawet w swoim wątku o nim nie wspomniałem :cool1:

a co - narazie myślisz jak foto zrobić żeby tylko jeden fotel było widać :polew:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 14:35_________________________________________________ :hi: Majki

Opublikowano

:polew:

Opublikowano
:hi: :ranting1: nastepna rysa do kolekcji na Niuni :wallbash: niech ciule sie naucza jezdzic :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

Krolu nie sadze aby ten twoj fotel pochodzil z 80 Cabrio, moim zdaniem na 99% z A4 B5

Opublikowano

:bry:

nareszcie mogę sobie odpocząć, ale czego to się nie robi dla lansu :naughty:

oczywiście nie macie nawet po co pytać, bo i tak nie powiem :polew:

Opublikowano

Krolu nie sadze aby ten twoj fotel pochodzil z 80 Cabrio, moim zdaniem na 99% z A4 B5

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_arj_srebrny_avant_24_recaro_xenon_lift-t110952.0.html

a były w B5 :naughty:

ja już sam nie wiem, ważne że pasuje :decayed:

jeszcze tylko to sterowanie mnie dziwi bo mam identyczne jak ten :

http://www.motorsportworld.co.uk/framefix.asp?productcode=REC153&PID=138590

link -od kezora :notworthy:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 17:51_________________________________________________poza tym mój, ma taka małą dźwignie do pochylania go - jak w coupe..

Opublikowano

takie masz sterowanie w nim tak :?:

dsc00257-7655.JPG

a tapicerke masz taka :?:

19GCGA-82ff430f670b09add2d2de0fefb35b8e.jpg

Opublikowano

dsc00257-7655.JPG

wporzowy stryszek :naughty:

Opublikowano

dsc00257-7655.JPG

troche mam tam nie posprzatane ale na wiosne sie tym zajme :decayed:

Opublikowano

dsc00257-7655.JPG

troche mam tam nie posprzatane ale na wiosne sie tym zajme :decayed:

wporzo jest jak u mnie w chaci :naughty:

Opublikowano

dsc00257-7655.JPG

identyko a tapicerki nie widzę [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 18:14_________________________________________________A-rek masz taki kozacki fotel :kox: :kox: :kox: :? [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 18:20_________________________________________________jeden czy dwa :kox:

Opublikowano

zartowalem z tym strychem, to nie moj :tongue4:

ten fotel jest na sprzedaz (a moze juz sprzedany) za 330 euro :!:

http://www.motor-talk.de/marktplatz/recaro-style-gesundheitssitz-t2260367.html

w aukcji jest napisane ze fotel posiada ogrzewanie oraz system klima-wentylacji

Opublikowano

Siemano z wieczora

Opublikowano

czesc Guru

Opublikowano
:hi: