Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Jak ty mnie kiedyś wkurzysz to normalnie poprzecinam ci linki ze spadochronu i zobaczymy Spoko jak by co mam zapasowy :gwizdanie: A chętnie bym już wymienił na nowe ....... ale pamiętaj to nie są tanie sprawy Nie przejmuje się ile to kosztuje bo i tak zauważysz to dopiero w drodze z antka do ziemi :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Chlopaki jak najlepiej zrobic polerke lakiru taka profi??:> i jakiej pasty uzyc:> i moze wiecie gdzie dobrac lakier tak ze 100 gram ;p
Patrikos28 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Chlopaki jak najlepiej zrobic polerke lakiru taka profi??:> i jakiej pasty uzyc:> i moze wiecie gdzie dobrac lakier tak ze 100 gram ;p masz cos do lakierowania ?
egon47 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 mam drobne ryski i dzis znow kolejna taka glebsza z lekim wglebieniem ;( i chce zrobic to a jak nie to sie wkurze malne cale auto ile twoj braty by wziol za cale auto tylko z zewnatrz
miron78 Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 Wy mi tu za plecami latania nie załatwiajcie Majki - dobrze kombinujesz z tą corsą - żonki se będą zloty w czwartki robić a my w piątki [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 20:47_________________________________________________Majki już widzę nasz baby w czwartki wieczorem na strefie, na kresce
Patrikos28 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 mam drobne ryski i dzis znow kolejna taka glebsza z lekim wglebieniem ;( i chce zrobic to a jak nie to sie wkurze malne cale auto ile twoj braty by wziol za cale auto tylko z zewnatrz trudno mi tak powiedziec , ale pewnie ok. 2000-2500 a co do pasty jak chcesz samemu cos wypolrować to moze byc tempo ale to tak przy recznym polerowaniu i malej powierzchni przy większych powierzchniach są juz inne pasty takie profi i robi sie to polerką . a lakier dorobisz np tutaj : http://www.2kcolor.com.pl/
Pucek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Wy mi tu za plecami latania nie załatwiajcie Majki - dobrze kombinujesz z tą corsą - żonki se będą zloty w czwartki robić a my w piątki [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 20:47_________________________________________________Majki już widzę nasz baby w czwartki wieczorem na strefie, na kresce a Ty tylko o kreskach :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 glywice widziałem dzisiaj Twoje padło... :gwizdanie: hehe mam nadzieje że za bardzo mojej chabety nieupalałeś
egon47 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 mam drobne ryski i dzis znow kolejna taka glebsza z lekim wglebieniem ;( i chce zrobic to a jak nie to sie wkurze malne cale auto ile twoj braty by wziol za cale auto tylko z zewnatrz trudno mi tak powiedziec , ale pewnie ok. 2000-2500 a co do pasty jak chcesz samemu cos wypolrować to moze byc tempo ale to tak przy recznym polerowaniu i malej powierzchni przy większych powierzchniach są juz inne pasty takie profi i robi sie to polerką . a lakier dorobisz np tutaj : http://www.2kcolor.com.pl/ niechce tempo tempo to jest dla starych auto ja chce przejechac papierem sciernym jakims 2000 na mokro i pozniej polerka taka profi nalozyc jakas paste a na samym koncu wosk tylko jaka pasta jest dobra do polerki
Patrikos28 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Wy mi tu za plecami latania nie załatwiajcie Majki - dobrze kombinujesz z tą corsą - żonki se będą zloty w czwartki robić a my w piątki [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 20:47_________________________________________________Majki już widzę nasz baby w czwartki wieczorem na strefie, na kresce tak a moja z nimi astro lotem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 glywice widziałem dzisiaj Twoje padło... :gwizdanie: hehe mam nadzieje że za bardzo mojej chabety nieupalałeś nie, nie upalałem, nie chciała odpalić :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 20:54_________________________________________________ mam drobne ryski i dzis znow kolejna taka glebsza z lekim wglebieniem ;( i chce zrobic to a jak nie to sie wkurze malne cale auto ile twoj braty by wziol za cale auto tylko z zewnatrz trudno mi tak powiedziec , ale pewnie ok. 2000-2500 a co do pasty jak chcesz samemu cos wypolrować to moze byc tempo ale to tak przy recznym polerowaniu i malej powierzchni przy większych powierzchniach są juz inne pasty takie profi i robi sie to polerką . a lakier dorobisz np tutaj : http://www.2kcolor.com.pl/ niechce tempo tempo to jest dla starych auto ja chce przejechac papierem sciernym jakims 2000 na mokro i pozniej polerka taka profi nalozyc jakas paste a na samym koncu wosk tylko jaka pasta jest dobra do polerki Egon, z takim czymś to niech lepiej pobawi się lakiernik, bo narobisz jeszcze większego syfu :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Pucek czyli moje zabezpieczenia super działają
MAJKI Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Wy mi tu za plecami latania nie załatwiajcie Majki - dobrze kombinujesz z tą corsą - żonki se będą zloty w czwartki robić a my w piątki [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 20:47_________________________________________________Majki już widzę nasz baby w czwartki wieczorem na strefie, na kresce Hehehe masz wyobraźnie i jeszcze bede musiał fotele i fotelik dla małej wyciagac zeby masa był mniejsza :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 mam drobne ryski i dzis znow kolejna taka glebsza z lekim wglebieniem ;( i chce zrobic to a jak nie to sie wkurze malne cale auto ile twoj braty by wziol za cale auto tylko z zewnatrz trudno mi tak powiedziec , ale pewnie ok. 2000-2500 a co do pasty jak chcesz samemu cos wypolrować to moze byc tempo ale to tak przy recznym polerowaniu i malej powierzchni przy większych powierzchniach są juz inne pasty takie profi i robi sie to polerką . a lakier dorobisz np tutaj : http://www.2kcolor.com.pl/ niechce tempo tempo to jest dla starych auto ja chce przejechac papierem sciernym jakims 2000 na mokro i pozniej polerka taka profi nalozyc jakas paste a na samym koncu wosk tylko jaka pasta jest dobra do polerki podjedz pod ten adres co Ci podałem : http://www.2kcolor.com.pl/ tam kupisz wszystko co potrzeba , tylko jak to policzysz wszystko to wyjdzie Ci prawie tyle co za profi polerke no i maszynę musisz skombinować
egon47 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 glywice widziałem dzisiaj Twoje padło... :gwizdanie: hehe mam nadzieje że za bardzo mojej chabety nieupalałeś nie, nie upalałem, nie chciała odpalić :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 20:54_________________________________________________ mam drobne ryski i dzis znow kolejna taka glebsza z lekim wglebieniem ;( i chce zrobic to a jak nie to sie wkurze malne cale auto ile twoj braty by wziol za cale auto tylko z zewnatrz trudno mi tak powiedziec , ale pewnie ok. 2000-2500 a co do pasty jak chcesz samemu cos wypolrować to moze byc tempo ale to tak przy recznym polerowaniu i malej powierzchni przy większych powierzchniach są juz inne pasty takie profi i robi sie to polerką . a lakier dorobisz np tutaj : http://www.2kcolor.com.pl/ niechce tempo tempo to jest dla starych auto ja chce przejechac papierem sciernym jakims 2000 na mokro i pozniej polerka taka profi nalozyc jakas paste a na samym koncu wosk tylko jaka pasta jest dobra do polerki Egon, z takim czymś to niech lepiej pobawi się lakiernik, bo narobisz jeszcze większego syfu :gwizdanie: ja bede to robil z kuzynem (lakiernik,blacharz) tylko chce jak najlepsza paste wybrac
Patrikos28 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Egon kiedyś to wiem że tego uzywał http://moto.allegro.pl/item907653594_najtaniej_pasta_polerska_farecla_g3_250g.html , teraz kupuje w takich mega wiadrach tak że nie wiem czy to ta sama marka dalej czy cos innego . Ale ta w linku daje rade
Pucek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 glywice widziałem dzisiaj Twoje padło... :gwizdanie: hehe mam nadzieje że za bardzo mojej chabety nieupalałeś nie, nie upalałem, nie chciała odpalić :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 20:54_________________________________________________ mam drobne ryski i dzis znow kolejna taka glebsza z lekim wglebieniem ;( i chce zrobic to a jak nie to sie wkurze malne cale auto ile twoj braty by wziol za cale auto tylko z zewnatrz trudno mi tak powiedziec , ale pewnie ok. 2000-2500 a co do pasty jak chcesz samemu cos wypolrować to moze byc tempo ale to tak przy recznym polerowaniu i malej powierzchni przy większych powierzchniach są juz inne pasty takie profi i robi sie to polerką . a lakier dorobisz np tutaj : http://www.2kcolor.com.pl/ niechce tempo tempo to jest dla starych auto ja chce przejechac papierem sciernym jakims 2000 na mokro i pozniej polerka taka profi nalozyc jakas paste a na samym koncu wosk tylko jaka pasta jest dobra do polerki Egon, z takim czymś to niech lepiej pobawi się lakiernik, bo narobisz jeszcze większego syfu :gwizdanie: ja bede to robil z kuzynem (lakiernik,blacharz) tylko chce jak najlepsza paste wybrac Egon, to jak kuzyn jest dobry to na bank poleci Ci coś dobrego
Rekomendowane odpowiedzi