miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Pucek sie przesiadł na auto bo nie znalazł motoru z Quattro
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Pucek sie przesiadł na auto bo nie znalazł motoru z Quattro jak jeździłem na dwóch kółkach to o quattro nawet nie marzyłem
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem widać pewnie niejeden wypadek miałeś i to bez kasku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem widać pewnie niejeden wypadek miałeś i to bez kasku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: wp***dol murowany
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem widać pewnie niejeden wypadek miałeś i to bez kasku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: wp***dol murowany hehehe :polew: chyba jednak jutro do was nieprzyjadę :polew:
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem widać pewnie niejeden wypadek miałeś i to bez kasku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: dobre
gregory Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem widać pewnie niejeden wypadek miałeś i to bez kasku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Ja już dziś niestety spadam, 3m-cie się, do jutra
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem widać pewnie niejeden wypadek miałeś i to bez kasku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Ja już dziś niestety spadam, 3m-cie się, do jutra do jutra ps. bez 1 litra dobrego trunku się nie pokazuj kupił byś coś synkowi
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem widać pewnie niejeden wypadek miałeś i to bez kasku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Ja już dziś niestety spadam, 3m-cie się, do jutra Do jutra do jutra [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:06_________________________________________________ ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem widać pewnie niejeden wypadek miałeś i to bez kasku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Ja już dziś niestety spadam, 3m-cie się, do jutra do jutra ps. bez 1 litra dobrego trunku się nie pokazuj kupił byś coś synkowi A to nie synek ojcu powinien kupować :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem widać pewnie niejeden wypadek miałeś i to bez kasku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Ja już dziś niestety spadam, 3m-cie się, do jutra
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem widać pewnie niejeden wypadek miałeś i to bez kasku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Ja już dziś niestety spadam, 3m-cie się, do jutra Do jutra do jutra [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:06_________________________________________________ ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem widać pewnie niejeden wypadek miałeś i to bez kasku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Ja już dziś niestety spadam, 3m-cie się, do jutra do jutra ps. bez 1 litra dobrego trunku się nie pokazuj kupił byś coś synkowi A to nie synek ojcu powinien kupować :gwizdanie: chyba ocipiałeś... ja zarabiam ojro czy On?
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem widać pewnie niejeden wypadek miałeś i to bez kasku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Ja już dziś niestety spadam, 3m-cie się, do jutra Do jutra do jutra [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:06_________________________________________________ ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem widać pewnie niejeden wypadek miałeś i to bez kasku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Ja już dziś niestety spadam, 3m-cie się, do jutra do jutra ps. bez 1 litra dobrego trunku się nie pokazuj kupił byś coś synkowi A to nie synek ojcu powinien kupować :gwizdanie: chyba ocipiałeś... ja zarabiam ojro czy On?
Patrikos28 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no pany ja zdupiam spać jutro przed 5 pobudka do roboty :gwizdanie: do jutra na spocie
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja też dzisiaj spadam, ale dopiero o 23 :> Miron, a Ty gdzie się podziewasz? :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja też dzisiaj spadam, ale dopiero o 23 :> Miron, a Ty gdzie się podziewasz? :gwizdanie: Odśnieża mi auto na jutro na rano
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja też dzisiaj spadam, ale dopiero o 23 :> Miron, a Ty gdzie się podziewasz? :gwizdanie: Odśnieża mi auto na jutro na rano fakt, kryzys ma więc nie ma lekko, a wózki pod Areną złomiarze ukradli więc też się fucha skończyła
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Jak widzę każdy temat jest dobry to napinanie się Ja was biję na łeb wszystkich... moje pierwsze auto : :kox:
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja też dzisiaj spadam, ale dopiero o 23 :> Miron, a Ty gdzie się podziewasz? :gwizdanie: Odśnieża mi auto na jutro na rano fakt, kryzys ma więc nie ma lekko, a wózki pod Areną złomiarze ukradli więc też się fucha skończyła Dlatego w zimę dorabia odśnieżaniem ale jak chcesz to mogę go wysłać do ciebie jak już u mnie skończy
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Jak widzę każdy temat jest dobry to napinanie się Ja was biję na łeb wszystkich... moje pierwsze auto : :kox: Królu, lepsza fura od tej co masz teraz
Rekomendowane odpowiedzi