Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 A ty nie pojechałeś Fijolet a TYyyy tez nie jechałeś??? :gwizdanie: Fiolet to pojechał Ja nie jadę nie chce mi się
Bulik Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 A ty nie pojechałeś Fijolet a TYyyy tez nie jechałeś??? :gwizdanie: Fiolet to pojechał Ja nie jadę nie chce mi się pochlało sie i kac jest ?
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 A ty nie pojechałeś Fijolet a TYyyy tez nie jechałeś??? :gwizdanie: Fiolet to pojechał Ja nie jadę nie chce mi się pochlało sie i kac jest ? Nie nie aż tak to nie po prostu cały dzień biegania miałem i jestem zajechany jak koń po westernie
Bulik Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 A ty nie pojechałeś Fijolet a TYyyy tez nie jechałeś??? :gwizdanie: Fiolet to pojechał Ja nie jadę nie chce mi się pochlało sie i kac jest ? Nie nie aż tak to nie po prostu cały dzień biegania miałem i jestem zajechany jak koń po westernie mogłeś autem jezdzic
egon47 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Siemasz Krakers [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 19:35_________________________________________________ jakies pustki tu dzisiaj wszyscy pewnie na katowickich A ty nie pojechałeś mi sie niechcialo w zasadzie zadko jezdze na Kato
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 A ty nie pojechałeś Fijolet a TYyyy tez nie jechałeś??? :gwizdanie: Fiolet to pojechał Ja nie jadę nie chce mi się pochlało sie i kac jest ? Nie nie aż tak to nie po prostu cały dzień biegania miałem i jestem zajechany jak koń po westernie mogłeś autem jezdzic Bo ja wiem czy mogłem Siemasz Krakers [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 19:35_________________________________________________ jakies pustki tu dzisiaj wszyscy pewnie na katowickich A ty nie pojechałeś mi sie niechcialo w zasadzie zadko jezdze na Kato A co nie lubisz ich
gregory Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam! Pyk nie ma tak mega wygody czy mega wypasu - ale to nie impreza dla ciepłych kluch [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 17:41_________________________________________________początkowo miał być lepszy ośrodek i o innym myślałem - ale jak zadzwoniłem i mi powiedzieli, że nie ma nic wolnego to byłem w szoku - i szybko dzwoniłem po innych W Zielonej zapewne będzie wolne No i cena w Zielonej 1/4
Bulik Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 mi sie niechcialo w zasadzie zadko jezdze na Kato bo nie trafisz :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 nie ma tak mega wygody czy mega wypasu - ale to nie impreza dla ciepłych kluch [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 17:41_________________________________________________początkowo miał być lepszy ośrodek i o innym myślałem - ale jak zadzwoniłem i mi powiedzieli, że nie ma nic wolnego to byłem w szoku - i szybko dzwoniłem po innych W Zielonej zapewne będzie wolne No i cena w Zielonej 1/4 Ale jak ty zadzwonisz to od razu usłyszysz NIE
egon47 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 A ty nie pojechałeś Fijolet a TYyyy tez nie jechałeś??? :gwizdanie: Fiolet to pojechał Ja nie jadę nie chce mi się pochlało sie i kac jest ? Nie nie aż tak to nie po prostu cały dzień biegania miałem i jestem zajechany jak koń po westernie mogłeś autem jezdzic Bo ja wiem czy mogłem Siemasz Krakers [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 19:35_________________________________________________ jakies pustki tu dzisiaj wszyscy pewnie na katowickich A ty nie pojechałeś mi sie niechcialo w zasadzie zadko jezdze na Kato A co nie lubisz ich nie po prostu jak bym sie widzial 2 w tyg z A4 klubem to bym chcial juz pewnie celowac w 300KM
gregory Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam! Pyk dobry p.doktorze Dobry, a pan to z czym bo oprócz koszulki klubowej i tej papugi na ramieniu to wygląda pan na całkiem zdrowego :polew:
Bulik Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam! Pyk dobry p.doktorze Dobry, a pan to z czym bo oprócz koszulki klubowej i tej papugi na ramieniu to wygląda pan na całkiem zdrowego :polew: pozory :gwizdanie: :kox:
piterra Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 co tam w świecie klub forum Gliwickie słychać :mysli: :mysli: :mysli:
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Ja spadam (nie z taką gracją jak Miron ) bo padnięty jestem Nie spamować mi tu (za bardzo ) Do jutra
Pucek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 po robocie... jedna strona spamu - CO SIĘ DZIEJE...? dojechaliście z tych Katowic? ja w drodze do pracy miałem niezłe jaja, taka mgła że na metr nie było widać no to idę spać
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 na poprawe humoru z rana, jak pali sie gume za wielka woda http://www.autokrata.pl/artykul/wysa-toki-na-wycieczk-w-kosmos-7987
Bulik Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 na poprawe humoru z rana, jak pali sie gume za wielka woda http://www.autokrata.pl/artykul/wysa-toki-na-wycieczk-w-kosmos-7987 dooooobry ........ale jaki ma teraz profil maski :polew:
Rekomendowane odpowiedzi