MAJKI Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 bo chociaż jesteśmy Kolegami (z Guregoru) to on i tak jest gejem Ja gej ty pedał Zaraz mi sie przypomina ten kawał jak przychodzi Jasiu do taty i mówi : Tato jestem gejem, na to ojciec a masz synu garnitur guci, zegarek rolexa i jezdzisz S klasą . NIE to jesteś zwykłym pedałem :polew:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 bo chociaż jesteśmy Kolegami (z Guregoru) to on i tak jest gejem Ja gej ty pedał Zaraz mi sie przypomina ten kawał jak przychodzi Jasiu do taty i mówi : Tato jestem gejem, na to ojciec a masz synu garnitur guci, zegarek rolexa i jezdzisz S klasą . NIE to jesteś zwykłym pedałem :polew: Majkel, jak pomyślę o tych imprezach, o tym towarzystwie to aż mnie w nerach boli
MAJKI Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 bo chociaż jesteśmy Kolegami (z Guregoru) to on i tak jest gejem Ja gej ty pedał Zaraz mi sie przypomina ten kawał jak przychodzi Jasiu do taty i mówi : Tato jestem gejem, na to ojciec a masz synu garnitur guci, zegarek rolexa i jezdzisz S klasą . NIE to jesteś zwykłym pedałem :polew: Majkel, jak pomyślę o tych imprezach, o tym towarzystwie to aż mnie w nerach boli Pucek ani mi nie gadaj mnie tez wszystko boli jak sobie pomysle o tych imprezach i cofki mnie nachodzą
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 cofki :polew: coś mi się wydaje że znów powróci powitanie z imperium :> :sick3:
MAJKI Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek oby nie było bo na drugi dzien moja juz mi nie pozwoli pić :polew: i sama z Wami usiadzie a ja bede sie dzieckiem opiekował
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek oby nie było bo na drugi dzien moja juz mi nie pozwoli pić :polew: i sama z Wami usiadzie a ja bede sie dzieckiem opiekował to było by ciekawe ja myślę że jak znów zainwestujemy w dobrą vódkę, nie czeską to będzie dobrze
MAJKI Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek oby nie było bo na drugi dzien moja juz mi nie pozwoli pić :polew: i sama z Wami usiadzie a ja bede sie dzieckiem opiekował to było by ciekawe ja myślę że jak znów zainwestujemy w dobrą vódkę, nie czeską to będzie dobrze NO ciekawie by było jakby cie moja upiła pozniej boksła, zawinęla w strecz i faje w du.... :polew:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek oby nie było bo na drugi dzien moja juz mi nie pozwoli pić :polew: i sama z Wami usiadzie a ja bede sie dzieckiem opiekował to było by ciekawe ja myślę że jak znów zainwestujemy w dobrą vódkę, nie czeską to będzie dobrze NO ciekawie by było jakby cie moja upiła pozniej boksła, zawinęla w strecz i faje w du.... :polew: to jednak pij Ty
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 z pomocą kolegów odczytałem to co napisałaś KOLEŻANKO, od,,b sie możesz napisać/powiedzieć swojemu mężowi, więc radzę Ci panować nad sobą dziwisz się że Cię nie lubię? jak Ty do mnie, tak Ja do Ciebie... trafiasz na moją listę ingorowanych użytkowników POZDRAWIAM Co do tego posta to chce wyjaśnić zeby nie było żadnych nieporozumień : mianowicie napisałam " od//p sie " i źle zrobiłam bo powinnam napisać odczep sie bo to miało właśnie to znaczyć , Zacny moderator mi wyjaśnił ze powinnam napisać całe słowo zeby nie było źle interpretowane , jeśli Pucek zle zrozumiałeś przepraszam i nie miałam sie zamiaru czepiać tego co napisałeś i tyle , przyjmuje krytykę i tyle pozatym nie chce sie kłócić - to tyle , Pw poszło do ciebie z wyjaśnieniem Pucek,pozatym PRZERPASZAM PCUKA ZE ZLE NAPISAŁAM co za masakra :polew:
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek oby nie było bo na drugi dzien moja juz mi nie pozwoli pić :polew: i sama z Wami usiadzie a ja bede sie dzieckiem opiekował to było by ciekawe ja myślę że jak znów zainwestujemy w dobrą vódkę, nie czeską to będzie dobrze NO ciekawie by było jakby cie moja upiła pozniej boksła, zawinęla w strecz i faje w du.... :polew: w strecz to pol biedy gozej by bylo jak by go zawinela w dywan i na smietnisko wywiozla :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 z pomocą kolegów odczytałem to co napisałaś KOLEŻANKO, od,,b sie możesz napisać/powiedzieć swojemu mężowi, więc radzę Ci panować nad sobą dziwisz się że Cię nie lubię? jak Ty do mnie, tak Ja do Ciebie... trafiasz na moją listę ingorowanych użytkowników POZDRAWIAM Co do tego posta to chce wyjaśnić zeby nie było żadnych nieporozumień : mianowicie napisałam " od//p sie " i źle zrobiłam bo powinnam napisać odczep sie bo to miało właśnie to znaczyć , Zacny moderator mi wyjaśnił ze powinnam napisać całe słowo zeby nie było źle interpretowane , jeśli Pucek zle zrozumiałeś przepraszam i nie miałam sie zamiaru czepiać tego co napisałeś i tyle , przyjmuje krytykę i tyle pozatym nie chce sie kłócić - to tyle , Pw poszło do ciebie z wyjaśnieniem Pucek,pozatym PRZERPASZAM PCUKA ZE ZLE NAPISAŁAM co za masakra :polew: tak nie tłumaczą się ludzie dorośli, temat uważam za zamknięty Majki, Majka leci
MAJKI Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek oby nie było bo na drugi dzien moja juz mi nie pozwoli pić :polew: i sama z Wami usiadzie a ja bede sie dzieckiem opiekował to było by ciekawe ja myślę że jak znów zainwestujemy w dobrą vódkę, nie czeską to będzie dobrze NO ciekawie by było jakby cie moja upiła pozniej boksła, zawinęla w strecz i faje w du.... :polew: w strecz to pol biedy gozej by bylo jak by go zawinela w dywan i na smietnisko wywiozla :gwizdanie: Nie no diman ona taka ostra az nie jest
Bulik Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek oby nie było bo na drugi dzien moja juz mi nie pozwoli pić :polew: i sama z Wami usiadzie a ja bede sie dzieckiem opiekował to było by ciekawe ja myślę że jak znów zainwestujemy w dobrą vódkę, nie czeską to będzie dobrze NO ciekawie by było jakby cie moja upiła pozniej boksła, zawinęla w strecz i faje w du.... :polew: w strecz to pol biedy gozej by bylo jak by go zawinela w dywan i na smietnisko wywiozla :gwizdanie: Nie no diman ona taka ostra az nie jest ...ale macie hardcorowe akcje z babkami
MAJKI Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 z pomocą kolegów odczytałem to co napisałaś KOLEŻANKO, od,,b sie możesz napisać/powiedzieć swojemu mężowi, więc radzę Ci panować nad sobą dziwisz się że Cię nie lubię? jak Ty do mnie, tak Ja do Ciebie... trafiasz na moją listę ingorowanych użytkowników POZDRAWIAM Co do tego posta to chce wyjaśnić zeby nie było żadnych nieporozumień : mianowicie napisałam " od//p sie " i źle zrobiłam bo powinnam napisać odczep sie bo to miało właśnie to znaczyć , Zacny moderator mi wyjaśnił ze powinnam napisać całe słowo zeby nie było źle interpretowane , jeśli Pucek zle zrozumiałeś przepraszam i nie miałam sie zamiaru czepiać tego co napisałeś i tyle , przyjmuje krytykę i tyle pozatym nie chce sie kłócić - to tyle , Pw poszło do ciebie z wyjaśnieniem Pucek,pozatym PRZERPASZAM PCUKA ZE ZLE NAPISAŁAM co za masakra :polew: tak nie tłumaczą się ludzie dorośli, temat uważam za zamknięty Majki, Majka leci Skad wiesz ogladasz ? Kolezanka jest u mojej i sobie ogladają a ja siedze obok w pokoju i słucham jak przeżywają
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 z pomocą kolegów odczytałem to co napisałaś KOLEŻANKO, od,,b sie możesz napisać/powiedzieć swojemu mężowi, więc radzę Ci panować nad sobą dziwisz się że Cię nie lubię? jak Ty do mnie, tak Ja do Ciebie... trafiasz na moją listę ingorowanych użytkowników POZDRAWIAM Co do tego posta to chce wyjaśnić zeby nie było żadnych nieporozumień : mianowicie napisałam " od//p sie " i źle zrobiłam bo powinnam napisać odczep sie bo to miało właśnie to znaczyć , Zacny moderator mi wyjaśnił ze powinnam napisać całe słowo zeby nie było źle interpretowane , jeśli Pucek zle zrozumiałeś przepraszam i nie miałam sie zamiaru czepiać tego co napisałeś i tyle , przyjmuje krytykę i tyle pozatym nie chce sie kłócić - to tyle , Pw poszło do ciebie z wyjaśnieniem Pucek,pozatym PRZERPASZAM PCUKA ZE ZLE NAPISAŁAM co za masakra :polew: tak nie tłumaczą się ludzie dorośli, temat uważam za zamknięty Majki, Majka leci Skad wiesz ogladasz ? Kolezanka jest u mojej i sobie ogladają a ja siedze obok w pokoju i słucham jak przeżywają Majkę oglądam, bo akurat nic nie leci
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Majkę oglądam, bo akurat nic nie leci Nie ściemniaj bo leci Pierwsza miłość na Polsacie :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Majkę oglądam, bo akurat nic nie leci Nie ściemniaj bo leci Pierwsza miłość na Polsacie :gwizdanie: A co oglądasz :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Majkę oglądam, bo akurat nic nie leci Nie ściemniaj bo leci Pierwsza miłość na Polsacie :gwizdanie: A co oglądasz :gwizdanie: Napisałeś na PW że ciekawy więc zajrzałem .........
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Majkę oglądam, bo akurat nic nie leci Nie ściemniaj bo leci Pierwsza miłość na Polsacie :gwizdanie: A co oglądasz :gwizdanie: Napisałeś na PW że ciekawy więc zajrzałem ......... Nie przypominam sobie Miałeś nikomu nie mówić :polew: :polew:
MAJKI Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Majkę oglądam, bo akurat nic nie leci Nie ściemniaj bo leci Pierwsza miłość na Polsacie :gwizdanie: Na szczescie nie mam polsatu wiec mnie nie podejrzewajcie o ogladanie tych oper mydlanych
Rekomendowane odpowiedzi