Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 :> no nie Guru to dobry moderator Tak ale niestety tylko na NEWBIU :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a jak mi skasuje posta to ostatni raz srał Glutek pokarz swoją moc i skasuj :gwizdanie: Niech mocz będzie z tobą
piterra Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 prowokacyjna świnia ten Glutosław :gwizdanie: zajadę Ci w gniazdo gaśnicą :polew: :polew:
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 prowokacyjna świnia ten Glutosław :gwizdanie: zajadę Ci w gniazdo gaśnicą :polew: :polew: :shocked: Gruuuubooooo
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 prowokacyjna świnia ten Glutosław :gwizdanie: zajadę Ci w gniazdo gaśnicą :polew: :polew: W twoim przypadku to chyba gaśniczką
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 prowokacyjna świnia ten Glutosław :gwizdanie: zajadę Ci w gniazdo gaśnicą :polew: :polew: W twoim przypadku to chyba gaśniczką Odkąd pucek ma na nocki to Cię kakaowe łoko ładnie świerzbi
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 prowokacyjna świnia ten Glutosław :gwizdanie: zajadę Ci w gniazdo gaśnicą :polew: :polew: W twoim przypadku to chyba gaśniczką Odkąd pucek ma na nocki to Cię kakaowe łoko ładnie świerzbi Ale mamy cały dzień dla siebie Na razie Pitek
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 :> no nie Guru to dobry moderator Tak ale niestety tylko na NEWBIU :polew: no nie zgadzam sie heh naprawde wartosciowy człowiek a jakie on to wartosci niby ma
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Patrikos :> no nie Guru to dobry moderator Tak ale niestety tylko na NEWBIU :polew: no nie zgadzam sie heh naprawde wartosciowy człowiek a jakie on to wartosci niby ma Kiedyś piłem "złotą wodę"
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 do kitu ta ankieta 87 osób obejrzało a zagłosowało 9 tylko kurde do pupy to jest poczekaj pozno ja zalozylas jutro bedzie wieksza frekfencja
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Patrikos :> no nie Guru to dobry moderator Tak ale niestety tylko na NEWBIU :polew: no nie zgadzam sie heh naprawde wartosciowy człowiek a jakie on to wartosci niby ma Kiedyś piłem "złotą wodę" "złota woda" = "złoty deszcz " no ja niewiem czy to jest się czym chwalić :polew: :polew:
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Patrikos :> no nie Guru to dobry moderator Tak ale niestety tylko na NEWBIU :polew: no nie zgadzam sie heh naprawde wartosciowy człowiek a jakie on to wartosci niby ma Kiedyś piłem "złotą wodę" Więc już więcej nie pij moczu (złotej wody)
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Patrikos :> no nie Guru to dobry moderator Tak ale niestety tylko na NEWBIU :polew: no nie zgadzam sie heh naprawde wartosciowy człowiek a jakie on to wartosci niby ma Kiedyś piłem "złotą wodę" "złota woda" = "złoty deszcz " no ja niewiem czy to jest się czym chwalić :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Patrikos :> no nie Guru to dobry moderator Tak ale niestety tylko na NEWBIU :polew: no nie zgadzam sie heh naprawde wartosciowy człowiek a jakie on to wartosci niby ma Kiedyś piłem "złotą wodę" Więc już więcej nie pij moczu (złotej wody) No tak przecież taki prosty człowiek jak ty jeżdżący A6 nie może wiedzieć co to jest złota woda :tongue4:
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 No tak przecież taki prosty człowiek jak ty jeżdżący A6 nie może wiedzieć co to jest złota woda :tongue4: Znając twoją elokwencje zrobiłeś literówke w złotej a chciałeś napisać żółtej
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 No tak przecież taki prosty człowiek jak ty jeżdżący A6 nie może wiedzieć co to jest złota woda :tongue4: Znając twoją elokwencje zrobiłeś literówke w złotej a chciałeś napisać żółtej No wyrazy bardzo podobne złoty -> żółty
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 :> no nie Guru to dobry moderator Tak ale niestety tylko na NEWBIU :polew: no nie zgadzam sie heh naprawde wartosciowy człowiek a jakie on to wartosci niby ma konsekwentny , miły , szczery ......elokwentny i przedewszystkim jedyny z białaym autem a gdzie Ty u niego białe auto widziałaś
Rekomendowane odpowiedzi