Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 chcecie dym to jestem z leszczami nie dymie to idę zostań bo?
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 chcecie dym to jestem z leszczami nie dymie to idę zostań bo? bo nie chce mi się samemu siedzieć
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 chcecie dym to jestem z leszczami nie dymie to idę zostań bo? bo nie chce mi się samemu siedzieć aaaa takie buty :gwizdanie: po spocie nie było żadnej imprezy?
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 to ja jeszcze sie dolaczam wyrezałeś co?
egon47 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 to ja jeszcze sie dolaczam wyrezałeś co? glebe zamienilem z cordim ale niejestem zadowolony szkoda gadac... tlumik srodkowy wycienty i koncowki dospawane mi sie podoba jak chodzi i wyglada Miron widzial
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Zebranie zarządu a to live? Miron, coś słabo na tym stole :> no i widać że oczka już coś przymrużone
egon47 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Zebranie zarządu chyba spotkanie emerytow
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Zebranie zarządu a to live? Miron, coś słabo na tym stole :> no i widać że oczka już coś przymrużone live, live - a oczka normalne :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 01:58_________________________________________________ Zebranie zarządu chyba spotkanie emerytow bez takich - bo Cie zaraz emeryci odwiedzą
egon47 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Zebranie zarządu a to live? Miron, coś słabo na tym stole :> no i widać że oczka już coś przymrużone live, live - a oczka normalne :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 01:58_________________________________________________ Zebranie zarządu chyba spotkanie emerytow bez takich - bo Cie zaraz emeryci odwiedzą okej okej numer konta znam
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Egon, patrząc na nasz wiek a ich to to "emeryci", ale że są starsi to trzeba ich szanować Egon, dlaczego nie jesteś zadowolony z zamiany?
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Egon, patrząc na nasz wiek a ich to to "emeryci", ale że są starsi to trzeba ich szanować Egon, dlaczego nie jesteś zadowolony z zamiany? bo różnicy nie widzi
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 polecam obejrzeć :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_wykres_po_wizycie_na_zabiorowym_w_gliwicach_chip_by_compsport_200km_272nm-t118489.0.html hmm no bardzo dziwne, a jak to wyglądało u Cordiego?
egon47 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Egon, patrząc na nasz wiek a ich to to "emeryci", ale że są starsi to trzeba ich szanować Egon, dlaczego nie jesteś zadowolony z zamiany? heheh u mnie siadla audi gdzies hmmm o 5mm nizej albo wcale to co mialem wczesniej i jeszcze cos stuka mi w tym jego amorze :wallbash:
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Egon, patrząc na nasz wiek a ich to to "emeryci", ale że są starsi to trzeba ich szanować Egon, dlaczego nie jesteś zadowolony z zamiany? heheh u mnie siadla audi gdzies hmmm o 5mm nizej albo wcale to co mialem wczesniej i jeszcze cos stuka mi w tym jego amorze :wallbash: noo bo szczerze Ci powiem że miałeś się na takie coś nie pisać, ja bym kupił na przód np. gwint i tyle, a to na czym jeździłeś miałeś pewne, teraz pewnie żałujesz
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Egon, patrząc na nasz wiek a ich to to "emeryci", ale że są starsi to trzeba ich szanować Egon, dlaczego nie jesteś zadowolony z zamiany? heheh u mnie siadla audi gdzies hmmm o 5mm nizej albo wcale to co mialem wczesniej i jeszcze cos stuka mi w tym jego amorze :wallbash: ogarnij te stukanie i będzie git
egon47 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 polecam obejrzeć :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_wykres_po_wizycie_na_zabiorowym_w_gliwicach_chip_by_compsport_200km_272nm-t118489.0.html hmm no bardzo dziwne, a jak to wyglądało u Cordiego? ładnie przybylo kucy wiem gdzie bede robil program u cordiego wlasnie wyzej poszla na tym moim zawiasie troszke dziwna troche sprawa myslalem ze mi siadzie nizej
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 ok - do dzisiaj bo już słabniemy
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ok - do dzisiaj bo już słabniemy od razu to widziałem na fotce to trzymajcie się Dziadki :> Pozdrówcie tam Żony
Rekomendowane odpowiedzi