egon47 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Egon, patrząc na nasz wiek a ich to to "emeryci", ale że są starsi to trzeba ich szanować Egon, dlaczego nie jesteś zadowolony z zamiany? heheh u mnie siadla audi gdzies hmmm o 5mm nizej albo wcale to co mialem wczesniej i jeszcze cos stuka mi w tym jego amorze :wallbash: noo bo szczerze Ci powiem że miałeś się na takie coś nie pisać, ja bym kupił na przód np. gwint i tyle, a to na czym jeździłeś miałeś pewne, teraz pewnie żałujesz to masz racje... zobacze chyba poduszka jest do wymiany czlowiek uczy sie na bledach
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 ok - do dzisiaj bo już słabniemy od razu to widziałem na fotce to trzymajcie się Dziadki :> Pozdrówcie tam Żony ok - te to akurat trzymają pion
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ok - do dzisiaj bo już słabniemy od razu to widziałem na fotce to trzymajcie się Dziadki :> Pozdrówcie tam Żony ok - te to akurat trzymają pion noo ktoś musi ja też dzisiaj jednak po lekku :gwizdanie: 5 kieliszeczków, coś nie mam dnia
egon47 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ok - do dzisiaj bo już słabniemy od razu to widziałem na fotce to trzymajcie się Dziadki :> Pozdrówcie tam Żony ok - te to akurat trzymają pion noo ktoś musi ja też dzisiaj jednak po lekku :gwizdanie: 5 kieliszeczków, coś nie mam dnia miejmy mandzieje ze w Bukowinie bedzie dzien i na urodzinach
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Miron Diman Dorota Kaśka miejmy mandzieje ze w Bukowinie bedzie dzien i na urodzinach na takich imprezach to same z siebie jakoś idzie
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ok - do dzisiaj bo już słabniemy od razu to widziałem na fotce to trzymajcie się Dziadki :> Pozdrówcie tam Żony ok - te to akurat trzymają pion noo ktoś musi ja też dzisiaj jednak po lekku :gwizdanie: 5 kieliszeczków, coś nie mam dnia miejmy mandzieje ze w Bukowinie bedzie dzien i na urodzinach dzisiaj mam wyjątkowo słaby dzień, nawet nic nie zjadłem... albo mi miłości brakuje, albo rezania Miron, to trzymajcie się
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 ok - my już spadamy z sieci z Dimanem
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ok - my już spadamy z sieci z Dimanem [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 02:26_________________________________________________a to ja się też biorę spać :gwizdanie: jakoś dalej ten fioletowy profil świeci :> dobranoc
Skydiver Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Szlacha się bawi imprezuje .......... kobiety wino i śpiew ....... a niektórzy muszą ciężko pracować
diman Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 siemacie z rana smigam na gielde :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 08:48_________________________________________________ polecam obejrzeć :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_wykres_po_wizycie_na_zabiorowym_w_gliwicach_chip_by_compsport_200km_272nm-t118489.0.html Z tym że ten koleś ma silnik AVJ i on ma już chyba turbine k03s Konikami troszkę podgonił , ale niutków mało wyszło :gwizdanie: Jak ja byłem u Aliego to po mnie w kolejce była Octavia z 2005 r 1.8T tylko nie pamietam symbolu silnika jakaś wersja 150KM Ali gadał ,że te nowsze silniki po 2002 roku mają k03s i ładnie idzie je na 190-200KM wystroić.
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 siema ReKaRo napinator idę pracować nad moim programem wejdę potem jak będzie więcej niż 2 strony
Patrikos28 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 siema ReKaRo napinator idę pracować nad moim programem wejdę potem jak będzie więcej niż 2 strony robisz sobie sam program :gwizdanie: no no czekamy na efekty
Skydiver Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 siemacie z rana smigam na gielde :gwizdanie: Po pijoku
Patrikos28 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 siemacie z rana smigam na gielde :gwizdanie: Po pijoku jest i SKY nasza gwiazda przestworzy :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 jest i SKY nasza gwiazda przestworzy :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi