diman Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 no i co tam posneliscie wszyscy czy co jasny gwint
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 no i co tam posneliscie wszyscy czy co jasny gwint wszystkim zamula [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 21:40_________________________________________________kiedyś wszyscy pisali teraz wszyscy rezają
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ja już jestem... byłem negocjować warunki kupna foteli do pokoju
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 ja już jestem... byłem negocjować warunki kupna foteli do pokoju gdzie ? w lombardzie
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ja już jestem... byłem negocjować warunki kupna foteli do pokoju gdzie ? w lombardzie nie na górze u rodziców :> jak chcą żebym kupił nowe to muszą dołożyć, bo znów mi braknie do rezania, a z tych starych jestem zadowolony
diman Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 a do bukowiny juz miesiac a tu jeszcze 210 do napisania :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ja już jestem... byłem negocjować warunki kupna foteli do pokoju gdzie ? w lombardzie hahaha
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 a do bukowiny juz miesiac a tu jeszcze 210 do napisania :gwizdanie: spoookooojna twoja rozczochrana :> chociaż może lepiej było by napisać, twoja łysowata
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 ja już jestem... byłem negocjować warunki kupna foteli do pokoju gdzie ? w lombardzie nie na górze u rodziców :> jak chcą żebym kupił nowe to muszą dołożyć, bo znów mi braknie do rezania, a z tych starych jestem zadowolony a to nie Ty powinieneś chcieć nowe [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 21:48_________________________________________________ a do bukowiny juz miesiac a tu jeszcze 210 do napisania :gwizdanie: spoookooojna twoja rozczochrana :> chociaż może lepiej było by napisać, twoja łysowata
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ja już jestem... byłem negocjować warunki kupna foteli do pokoju gdzie ? w lombardzie hahaha pozwoliłem Ci się śmiać? Miron, może i bym chciał, ale zbyt dużo miałem dołożyć, a jak dołożę to na coś innego mi braknie, a przecież lasek na fotele wyrywał nie będę
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 a do bukowiny juz miesiac a tu jeszcze 210 do napisania :gwizdanie: spoookooojna twoja rozczochrana :> chociaż może lepiej było by napisać, twoja łysowata Nie dołuj go
diman Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 a do bukowiny juz miesiac a tu jeszcze 210 do napisania :gwizdanie: spoookooojna twoja rozczochrana :> chociaż może lepiej było by napisać, twoja łysowata ty tam sobie nie pozwalaj mlodziencze
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 ja już jestem... byłem negocjować warunki kupna foteli do pokoju gdzie ? w lombardzie hahaha pozwoliłem Ci się śmiać? Miron, może i bym chciał, ale zbyt dużo miałem dołożyć, a jak dołożę to na coś innego mi braknie, a przecież lasek na fotele wyrywał nie będę niby nie - ale na czymś obracać je musisz
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 a do bukowiny juz miesiac a tu jeszcze 210 do napisania :gwizdanie: spoookooojna twoja rozczochrana :> chociaż może lepiej było by napisać, twoja łysowata Nie dołuj go najlepsze jest to że Miron też się śmieje a chyba dawno nie patrzył do lustra bo nie widzi że powoli mu "siwki" wyłażą
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 a do bukowiny juz miesiac a tu jeszcze 210 do napisania :gwizdanie: spoookooojna twoja rozczochrana :> chociaż może lepiej było by napisać, twoja łysowata Nie dołuj go najlepsze jest to że Miron też się śmieje a chyba dawno nie patrzył do lustra bo nie widzi że powoli mu "siwki" wyłażą stary siwki to ja już 5 lat temu miałem
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ja już jestem... byłem negocjować warunki kupna foteli do pokoju gdzie ? w lombardzie hahaha pozwoliłem Ci się śmiać? Miron, może i bym chciał, ale zbyt dużo miałem dołożyć, a jak dołożę to na coś innego mi braknie, a przecież lasek na fotele wyrywał nie będę niby nie - ale na czymś obracać je musisz na co mi fotele jak mam w APU podgrzewane a prosto z foteli przenoszę się na łóżko, a mam jednoosobowe, czyli nie ma siły, przytulić się musi
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 jeszcze 5 lat i czarnych będę miał mniej niż siwych
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek lubi na podłodze... nie tylko ja lubię na podłodze :polew: królu też, no i Gregory
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek lubi na podłodze... nie tylko ja lubię na podłodze :polew: królu też, no i Gregory :polew:
Rekomendowane odpowiedzi