Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś sq.....rwiel za.........bał dzieciakom dzisiaj sanki cała zimę nikomu nie przeszkadzały ...... taka spokojna dzielnica to sobie dzisiaj nie pośmigałeś ;( Jak napisałem dzieciakom nie mnie no wie.......... ale im za***ali sanki przez co pożyczyć Ci ich nie mogli :gwizdanie: A na sankach miał pewnie złożony spadochron i tylko czekał żeby wyskoczyć sobie na jakąś górkę Spadochron jak spadochron ale miały webasto ;( ;( ;( to może ich nie ukradli tylko się zjarały Sky ty się ciesz że jeszcze do nich nikt straży nie wezwał
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Panowie ... proszę - cytujcie tylko ostatnio wypowiedź potem serwery są przeciążone- bo 30 razy muszą ten sam tekst pamiętać
Skydiver Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Tak czy siak jak by ktoś na dzielnicy chciał opchnąć sanki na wypasie z webasto to dajcie cynka A tymczasem będę musiał ich poszukać na allegro
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś sq.....rwiel za.........bał dzieciakom dzisiaj sanki cała zimę nikomu nie przeszkadzały ...... taka spokojna dzielnica to sobie dzisiaj nie pośmigałeś ;( Jak napisałem dzieciakom nie mnie no wie.......... ale im za***ali sanki przez co pożyczyć Ci ich nie mogli :gwizdanie: A na sankach miał pewnie złożony spadochron i tylko czekał żeby wyskoczyć sobie na jakąś górkę Spadochron jak spadochron ale miały webasto ;( ;( ;( to może ich nie ukradli tylko się zjarały najwidoczniej przyszedł za duży amperaż i poszły do luftu
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Panowie ... proszę - cytujcie tylko ostatnio wypowiedź potem serwery są przeciążone- bo 30 razy muszą ten sam tekst pamiętać :notworthy: przepraszamy przyszły Vipie
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Królu, wyluzuj, Ty nie kręcisz korbką żeby te serwery działały kurna, nie za to zapłaciłem składkę
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Królu, wyluzuj, Ty nie kręcisz korbką żeby te serwery działały kurna, nie za to zapłaciłem składkę a w tym roku juz zapłaciłeś bo się możesz zdziwić jak z dnia na dzień będziesz niebieski :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Królu, wyluzuj, Ty nie kręcisz korbką żeby te serwery działały kurna, nie za to zapłaciłem składkę a w tym roku juz zapłaciłeś bo się możesz zdziwić jak z dnia na dzień będziesz niebieski :gwizdanie: przecież jestem klubowiczem od stycznia, to co, mam płacić za 1 miesiąc? Miron, pytam poważnie bo dostałem pw od Huga, a temat już poruszałem z Guru :gwizdanie:
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=lhbld2o13fju :boobs:
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Królu, wyluzuj, Ty nie kręcisz korbką żeby te serwery działały kurna, nie za to zapłaciłem składkę a w tym roku juz zapłaciłeś bo się możesz zdziwić jak z dnia na dzień będziesz niebieski :gwizdanie: przecież jestem klubowiczem od stycznia, to co, mam płacić za 1 miesiąc? Miron, pytam poważnie bo dostałem pw od Huga, a temat już poruszałem z Guru :gwizdanie: kiedy robiłęs przelew na klubowicza ?
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 :notworthy: przepraszamy przyszły Vipie Mam zadatki co nie :naughty: :naughty:
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 :notworthy: przepraszamy przyszły Vipie Mam zadatki co nie :naughty: :naughty: ja to wiedziałem do zawsze
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek jak jesteś klubowiczem od stycznia 2010 to oczywiście powinieneś wpłacić tylko 1 składke w swojej karierze
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek jak jesteś klubowiczem od stycznia 2010 to oczywiście powinieneś wpłacić tylko 1 składke w swojej karierze dokładnie, właśnie sprawdziłem i jestem klubowiczem od 4 stycznia więc chyba nie będę miał niebieskiego nicka :>
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek jak jesteś klubowiczem od stycznia 2010 to oczywiście powinieneś wpłacić tylko 1 składke w swojej karierze dokładnie, właśnie sprawdziłem i jestem klubowiczem od 4 stycznia więc chyba nie będę miał niebieskiego nicka :> nie.........
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek jak jesteś klubowiczem od stycznia 2010 to oczywiście powinieneś wpłacić tylko 1 składke w swojej karierze dokładnie, właśnie sprawdziłem i jestem klubowiczem od 4 stycznia więc chyba nie będę miał niebieskiego nicka :> nie......... tak łatwo się mnie nie pozbędziesz
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Krolu ta RS4.......... :slina: ale cena to chyba w zł powinna być[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:30_________________________________________________ Pucek jak jesteś klubowiczem od stycznia 2010 to oczywiście powinieneś wpłacić tylko 1 składke w swojej karierze dokładnie, właśnie sprawdziłem i jestem klubowiczem od 4 stycznia więc chyba nie będę miał niebieskiego nicka :> nie......... tak łatwo się mnie nie pozbędziesz coś sie wymyśli - zmieni się dla Ciebie na jeden dzień regulamin i coś się na Ciebie znajdzie [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:31_________________________________________________Pucek - wystarczy wprowadzić do regulaminu pkt. "nie wolno spać z kolegami z forum" i już lecisz z forum
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Krolu ta RS4.......... :slina: ale cena to chyba w zł powinna być Już nie raz na necie się z tym spotkałem, że ludzie w dobrym stanie kupują RS4 jako lokatę kapitału... było ich tylko 6030 szt... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi