Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Krolu ta RS4.......... :slina: ale cena to chyba w zł powinna być[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:30_________________________________________________ Pucek jak jesteś klubowiczem od stycznia 2010 to oczywiście powinieneś wpłacić tylko 1 składke w swojej karierze dokładnie, właśnie sprawdziłem i jestem klubowiczem od 4 stycznia więc chyba nie będę miał niebieskiego nicka :> nie......... tak łatwo się mnie nie pozbędziesz coś sie wymyśli - zmieni się dla Ciebie na jeden dzień regulamin i coś się na Ciebie znajdzie codziennie czytam regulamin ten różowy gej też na moje potknięcie się czai a i ten dres z Katowic też
bakuś Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 było ich tylko 6030 szt... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ciekawe ile ich się ostało...
Skydiver Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 coś sie wymyśli - zmieni się dla Ciebie na jeden dzień regulamin i coś się na Ciebie znajdzie [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:31_________________________________________________Pucek - wystarczy wprowadzić do regulaminu pkt. "nie wolno spać z kolegami z forum" i już lecisz z forum Eeee nie zmieniajcie mu koloru na żaden przyzwoity Niech zostanie w różowym ......... taki męski jest
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 O mamo, jaka piękna ta RS4... ;( i ten kolorek
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 coś sie wymyśli - zmieni się dla Ciebie na jeden dzień regulamin i coś się na Ciebie znajdzie [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:31_________________________________________________Pucek - wystarczy wprowadzić do regulaminu pkt. "nie wolno spać z kolegami z forum" i już lecisz z forum Eeee nie zmieniajcie mu koloru na żaden przyzwoity Niech zostanie w różowym ......... taki męski jest lepiej być różowy ale męski, niż niebieski, łysy i kobiecy
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 coś sie wymyśli - zmieni się dla Ciebie na jeden dzień regulamin i coś się na Ciebie znajdzie [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:31_________________________________________________Pucek - wystarczy wprowadzić do regulaminu pkt. "nie wolno spać z kolegami z forum" i już lecisz z forum Eeee nie zmieniajcie mu koloru na żaden przyzwoity Niech zostanie w różowym ......... taki męski jest lepiej być różowy ale męski, niż niebieski, łysy i kobiecy
Skydiver Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 lepiej być różowy ale męski, niż niebieski, łysy i kobiecy Jak zwykle nie zrozumiałeś ironii......... Tak czy siak róż majtkowa do Ciebie pasuje :gwizdanie:
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 O mamo, jaka piękna ta RS4... ;( i ten kolorek no jest mega...
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 szkoda że RS4 B5 nie szły w sedanie :gwizdanie: w sumie to ciekawe dlaczego
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 szkoda że RS4 B5 nie szły w sedanie :gwizdanie: w sumie to ciekawe dlaczego żeby Pucek się pytał
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 oooooooooo ale nas jest na forum..........narazie wszyscy czytają
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jak byś znał historię - twojej ulubionej marki to byś wiedział... :thumbdown:
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 szkoda że RS4 B5 nie szły w sedanie :gwizdanie: w sumie to ciekawe dlaczego bo to paździochy były :gwizdanie:...............gdzieś czytałem :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:40_________________________________________________ Jak byś znał historię - twojej ulubionej marki to byś wiedział... :thumbdown: właśnie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 szkoda że RS4 B5 nie szły w sedanie :gwizdanie: w sumie to ciekawe dlaczego bo to paździochy były :gwizdanie:...............gdzieś czytałem :gwizdanie: nie myl b5 z b7...
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jak byś znał historię - twojej ulubionej marki to byś wiedział... :thumbdown: to nie jest moja ulubiona marka... dobrze mi się jeździ audi, ale nie jestem fanatykiem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 szkoda że RS4 B5 nie szły w sedanie :gwizdanie: w sumie to ciekawe dlaczego bo to paździochy były :gwizdanie:...............gdzieś czytałem :gwizdanie: nie myl b5 z b7...
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 lepiej być różowy ale męski, niż niebieski, łysy i kobiecy Jak zwykle nie zrozumiałeś ironii......... Tak czy siak róż majtkowa do Ciebie pasuje :gwizdanie: Masz coś do tego koloru na forum
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Jak byś znał historię - twojej ulubionej marki to byś wiedział... :thumbdown: to nie jest moja ulubiona marka... dobrze mi się jeździ audi, ale nie jestem fanatykiem :gwizdanie: :polew:
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jak byś znał historię - twojej ulubionej marki to byś wiedział... :thumbdown: to nie jest moja ulubiona marka... dobrze mi się jeździ audi, ale nie jestem fanatykiem :gwizdanie: zabrać mu klubowicza ZA TE HEREZJE... :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal:
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jak byś znał historię - twojej ulubionej marki to byś wiedział... :thumbdown: to nie jest moja ulubiona marka... dobrze mi się jeździ audi, ale nie jestem fanatykiem :gwizdanie: Jaaasssne
Rekomendowane odpowiedzi