miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 i wystraszyliśmy Kędziora mój kolega poszedł na katowickie kolega
Kędzior Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 i wystraszyliśmy Kędziora mój kolega poszedł na katowickie taa teraz to kolega ty niewyparzona mordo :polew: hehe tak sobie pozwoliłem zażartować z tym inżynierem hehe Ogólnie udało Ci sie rozbawić towarzystwo :gwizdanie: :polew: taki był zamiar
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 taa teraz to kolega ty niewyparzona mordo
Skydiver Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 i wystraszyliśmy Kędziora Ostatnio tak właśnie zrobił pucek ......... że OKO do dziś sie tu nie pojawił
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 i wystraszyliśmy Kędziora mój kolega poszedł na katowickie kolega nooo, przypomnę Wam jeden filmik, ten co mnie targa za szmaty to właśnie Kędzior, byliśmy na delegacji
Kędzior Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 i wystraszyliśmy Kędziora mój kolega poszedł na katowickie kolega nooo, przypomnę Wam jeden filmik, ten co mnie targa za szmaty to właśnie Kędzior, byliśmy na delegacji wszystkim to musisz pokazywać :polew:
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Mam prosbę... czy ktoś z tego filmiku może mi zrobić print screena z twarzą pucka...? :gwizdanie: :gwizdanie: Mam jakaś dziwna klawiaturę i ten guzik tu nie działa
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ale mam idealny pysk, podoba się w kamerach :> :> :>[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:02_________________________________________________ Mam prosbę... czy ktoś z tego filmiku może mi zrobić print screena z twarzą pucka...? :gwizdanie: :gwizdanie: Mam jakaś dziwna klawiaturę i ten guzik tu nie działa zrób mi avatar królu
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 właśnie to sobie wymyśliłem zrób prt screena i wyślij mi ja go obrobię [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:03_________________________________________________geje
Rekomendowane odpowiedzi