Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Miron to ten z lewej...taki bardziej koks ten drugi to Diman :>
mech15 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Miron to ten z lewej...taki bardziej koks ten drugi to Diman :> miron koksuje?? Glutosław nachodzi mirona na siłce?? jest na czym oko zawiesić... :polew: :polew: podpowie mi ktoś jak zdjęcia z tej aukcji zapisać na dysku?? http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=lhbld2o13fju
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Miron to ten z lewej...taki bardziej koks ten drugi to Diman :> miron koksuje?? Glutosław nachodzi mirona na siłce?? jest na czym oko zawiesić... :polew: :polew: :polew: to żeś pojechał :>
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 miron koksuje?? Glutosław nachodzi mirona na siłce?? jest na czym oko zawiesić... :polew: :polew: :polew: dobre
mech15 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 miron koksuje?? Glutosław nachodzi mirona na siłce?? jest na czym oko zawiesić... :polew: :polew: :polew: dobre dzień poszczenia od forum i żarcik się wyostrzył podpowie mi ktoś jak zdjęcia z tej aukcji zapisać na dysku?? http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=lhbld2o13fju
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 miron koksuje?? Glutosław nachodzi mirona na siłce?? jest na czym oko zawiesić... :polew: :polew: :polew: dobre dzień poszczenia od forum i żarcik się wyostrzył podpowie mi ktoś jak zdjęcia z tej aukcji zapisać na dysku?? http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=lhbld2o13fju powiększ fotkę i naciśnij prawym zapisz element.... no i masz eeeeeeeeeeeee nie idzie tak :gwizdanie: to ja nie wiem
mech15 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 kurde, masz mnie za takiego ułoma?? :mysli: :decayed: no nie jest to takie proste jak na pierwszy rzut oka wygląda, dlatego pytam a fotki piękne :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 kurde, masz mnie za takiego ułoma?? :mysli: :decayed: no nie jest to takie proste jak na pierwszy rzut oka wygląda, dlatego pytam a fotki piękne :gwizdanie: ja tego nie powiedziałem ale serio, klikam prawym i idzie... a potem zdziwko [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 00:36_________________________________________________dobra, ja spadam spać, niestety II zmiana więc jeszcze rano się pokażę
mech15 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 no spoko, liczą się chęci z tego co się orientuję to krolu w miarę płynnie posługuję się myszką i klawiaturą-nie to co my, szarzy zjadacze chleba-więc może on będzie wiedział, ale już poszedł w kimono idę stąd... no to nara Pucku chyba przyjdzie mi zgasić ten bajzel
mech15 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Aha Mech jeszcze jedno: print screen???
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Aha Mech jeszcze jedno: print screen??? Czary mary Zaznacz go sobie prawym, kliknij pokaż obrazek i jak ci się wyświetli to kliknij jeszcze raz prawym i zapisz obrazek jako i będzie grało [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 00:52_________________________________________________Dobra teraz serio spadam i widzę że muszę zgasić
Patrikos28 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 więc ja jako pierwszy z rana [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 06:40_________________________________________________same śpiochy robić nie ma komu :polew:
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 ale wczoraj polecieliście z tekstami :> Mach nie sugeruj się tym zdjęciem - normalnie jestem większy - tylko wiesz jak to jest - wóda wysusza
Rekomendowane odpowiedzi