krolu Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nie zagaduj :> w sumie zapytam się sam siebie czy mogę wziąć jutro wolne i chyba gdzieś skoczę :naughty: Jak cię znam to pewnie sobie nie dasz na dodatkowe konie samo się nie zarobi
Guregoru Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nie zagaduj :> w sumie zapytam się sam siebie czy mogę wziąć jutro wolne i chyba gdzieś skoczę :naughty: Jak cię znam to pewnie sobie nie dasz na dodatkowe konie samo się nie zarobi
krolu Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nie wiem czy lubicie taką muzę.. ale to właśnie ten kawałek mnie tak nakręca* na co dzień słucham metalu z małym wyjątkami
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 nie zagaduj :> w sumie zapytam się sam siebie czy mogę wziąć jutro wolne i chyba gdzieś skoczę :naughty: Jak cię znam to pewnie sobie nie dasz na dodatkowe konie samo się nie zarobi
Skydiver Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nie zagaduj :> w sumie zapytam się sam siebie czy mogę wziąć jutro wolne i chyba gdzieś skoczę :naughty: Jak cię znam to pewnie sobie nie dasz na dodatkowe konie samo się nie zarobi To po co kusisz i zagadujesz
krolu Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nie zagaduj :> w sumie zapytam się sam siebie czy mogę wziąć jutro wolne i chyba gdzieś skoczę :naughty: Jak cię znam to pewnie sobie nie dasz na dodatkowe konie samo się nie zarobi To po co kusisz i zagadujesz bo ja mogę popić i iść do roboty... nikt mnie nie zwolni :evil:
Skydiver Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 bo ja mogę popić i iść do roboty... nikt mnie nie zwolni :evil: Przy takiej opcji można wpaść w alkoholizm
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 bo ja mogę popić i iść do roboty... nikt mnie nie zwolni :evil: Przy takiej opcji można wpaść w alkoholizm albo bezrobocie
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 na szczęście potrafię się kontrolować Ty to akurat aż za bardzo :>
Guregoru Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 na szczęście potrafię się kontrolować Ty to akurat aż za bardzo :> No :gwizdanie:
krolu Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 na szczęście potrafię się kontrolować Ty to akurat aż za bardzo :> uznam to za komplement [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:15_________________________________________________za młodu już się naspałem na sedesie...
MAJKI Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 W końcu nadrobiłem ten spam :> Rozwalił mnie tekst mecha kto jest na tym zdjeciu ? Dla mnie odpowiedz prosta 2 Dziadki Graty do mnie doszły Gałka już założona, kiera chyba w sobote bo trzeba Vagowac a RNS i dvd w czwartek kolo przyjezdza i sie bedzie tym bawił takze Miron jak chcesz to po 16 bedzie u mnie
Skydiver Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 zobaczę czy dam radę Jak będzie ci zależało to dasz
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 zobaczę czy dam radę Jak będzie ci zależało to dasz a Ty co się wtrącasz
MAJKI Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 zobaczę czy dam radę Jak będzie ci zależało to dasz Ten to zawsze Swoje 5groszy wsadzi :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 zobaczę czy dam radę Jak będzie ci zależało to dasz a Ty co się wtrącasz Motywuje Cię :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Mirek a spotkałeś sie z tym ze ktos przekładał tą ramke alu w b7 co jest na air bagu kierowcy ? chodzi o samą ramke bo kumpel ogladał kierownice i nie wiedział ze poducha jest odkręcona i mu wypadała na ziemie 3 takie grube rysy są na tej ramce teraz i nie fajnie to wyglada a ku...a jak nowa była
Skydiver Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 zobaczę czy dam radę Jak będzie ci zależało to dasz Ten to zawsze Swoje 5groszy wsadzi :gwizdanie: He he i Ty przeciwko mnie
Rekomendowane odpowiedzi