Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 A co Guru Ty w młodszych tylko gustujesz :gwizdanie: Spadaj
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 A co Guru Ty w młodszych tylko gustujesz :gwizdanie: Niby tak ale i starszemu też jelita przeora jak trzeba :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Guru lubi takie młode ciasteczka [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 20:09_________________________________________________ja na szczęście jestem już za stary
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Guru lubi takie młode ciasteczka [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 20:09_________________________________________________ja na szczęście jestem już za stary Glutosław ogólnie lubi .......... A i starym nie pogardzi więc nie bądź taki pewny
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Guru lubi takie młode ciasteczka [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 20:09_________________________________________________ja na szczęście jestem już za stary Glutosław ogólnie lubi .......... A i starym nie pogardzi więc nie bądź taki pewny z mojej strony na dym dziś nie liczcie nie mam jakoś humoru ale możecie wkurzyć kogoś innego
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 z mojej strony na dym dziś nie liczcie nie mam jakoś humoru ale możecie wkurzyć kogoś innego Ale kogo
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 z mojej strony na dym dziś nie liczcie nie mam jakoś humoru ale możecie wkurzyć kogoś innego Ale kogo Zobaczymy kto dziś będzie to możecie sobie kogoś wybrać
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Glutek ktoś usunął ci psota wczoraj miałeś 1110 wiadomości
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Glutek ktoś usunął ci psota wczoraj miałeś 1110 wiadomości Ale zdążył usunąć tylko jednego i od razu dostał bana
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Glutek ktoś usunął ci psota wczoraj miałeś 1110 wiadomości Ale zdążył usunąć tylko jednego i od razu dostał bana Ciekawe kto
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Glutek ktoś usunął ci psota wczoraj miałeś 1110 wiadomości Ale zdążył usunąć tylko jednego i od razu dostał bana Ciekawe kto Zgadnij
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Każdy (Sky, Czester, Pelex) ci potwierdzi że SG jest the best Jeżeli chodzi o Pelexa to jest piękny przykład bo zrezygnował z SZ na rzesz pięknych blach z SG Pelex ten elektryk z rozciągniętą linką ręcznego jemu to już wogóle sie w d*pie poprzewracało odkąd zamieszkał w Gliwicach :polew: :polew: Bulik ja bym się zaczął na twoim miejscu bać - Glucio obserwował twój "tył" a i widzę że nowe ADP się pojawiło (ciekawe czy to nie fura od Taty ) Sky czyżby sumienie cię gryzło i poczułeś się wrzodem - nic się nie martw jak jeszcze :bicz3: na spocie nie dostałeś to chyba jeszcze jakieś jesteś lubiany no na pewno jesteś akceptowany a wogóle to witam wszystkich
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Każdy (Sky, Czester, Pelex) ci potwierdzi że SG jest the best Jeżeli chodzi o Pelexa to jest piękny przykład bo zrezygnował z SZ na rzesz pięknych blach z SG Pelex ten elektryk z rozciągniętą linką ręcznego jemu to już wogóle sie w pupie poprzewracało odkąd zamieszkał w Gliwicach :polew: :polew: Bulik ja bym się zaczął na twoim miejscu bać - Glucio obserwował twój "tył" a i widzę że nowe ADP się pojawiło (ciekawe czy to nie fura od Taty ) Sky czyżby sumienie cię gryzło i poczułeś się wrzodem - nic się nie martw jak jeszcze :bicz3: na spocie nie dostałeś to chyba jeszcze jakieś jesteś lubiany no na pewno jesteś akceptowany a wogóle to witam wszystkich I to jest nasz prawdziwy Pitek
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Sky czyżby sumienie cię gryzło i poczułeś się wrzodem - nic się nie martw jak jeszcze :bicz3: na spocie nie dostałeś to chyba jeszcze jakieś jesteś lubiany no na pewno jesteś akceptowany Oki skoro jestem lubiany to przyjadę w piątek
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 i'm comE bacK[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 20:27_________________________________________________ Sky czyżby sumienie cię gryzło i poczułeś się wrzodem - nic się nie martw jak jeszcze :bicz3: na spocie nie dostałeś to chyba jeszcze jakieś jesteś lubiany no na pewno jesteś akceptowany Oki skoro jestem lubiany to przyjadę w piątek nie zapomnij
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 i'm comE bacK[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 20:27_________________________________________________ Sky czyżby sumienie cię gryzło i poczułeś się wrzodem - nic się nie martw jak jeszcze :bicz3: na spocie nie dostałeś to chyba jeszcze jakieś jesteś lubiany no na pewno jesteś akceptowany Oki skoro jestem lubiany to przyjadę w piątek nie zapomnij Chcesz mnie zniechęcić
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 I to jest nasz prawdziwy Pitek Guru co z tobą,mnie chcesz oglądac z tyłu do pitka maslane oczka.gorączke masz czy jak ??????
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 I to jest nasz prawdziwy Pitek Guru co z tobą,mnie chcesz oglądac z tyłu do pitka maslane oczka.gorączke masz czy jak ?????? no racja głupio wyszło :polew:
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 I to jest nasz prawdziwy Pitek Guru co z tobą,mnie chcesz oglądac z tyłu do pitka maslane oczka.gorączke masz czy jak ?????? Smaki ma po prostu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi