Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 to kto tu jest wreszcie dzisiaj do dupienia? bo już sie pogubiłem Dzisiaj to jeden rucha drugiego ......... I najważniejsze w sexie grupowym żeby nie zostać pominiętym Więc jak już sie pojawiłeś to też w tym uczestniczysz
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 mnie tam różowe mięcho nie pociąga Wróciłeś więc jednak coś teges ........ :gwizdanie: dla nie wtajemniczonych-Sky pokarze dziś fotostory jak to jest na skoczka :sick3: :sick3:
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 mnie tam różowe mięcho nie pociąga Wróciłeś więc jednak coś teges ........ :gwizdanie: dla nie wtajemniczonych-Sky pokarze dziś fotostory jak to jest na skoczka :sick3: :sick3: :polew:
bish - kopt Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 to kto tu jest wreszcie dzisiaj do dupienia? bo już sie pogubiłem ale dostałeś smaka :polew: no moja wyjechała do szwabii to dupić mi sie chce - tera to nawet chłopa bym podupił
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 dla nie wtajemniczonych-Sky pokarze dziś fotostory jak to jest na skoczka Wskoczyć szybko wyruchać i wyskoczyć ......... ot cała tajemnica :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 glywice Diman mam coś dla ciebie :polew:
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 dla nie wtajemniczonych-Sky pokarze dziś fotostory jak to jest na skoczka Wskoczyć szybko wyruchać i wyskoczyć ......... ot cała tajemnica :gwizdanie: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 to kto tu jest wreszcie dzisiaj do dupienia? bo już sie pogubiłem ale dostałeś smaka :polew: no moja wyjechała do szwabii to dupić mi sie chce - tera to nawet chłopa bym podupił Przyznaj się że chciałbyś żeby to ciebie ktoś podupił a nie żebyś to ty podupił :polew:
proton2 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 to kto tu jest wreszcie dzisiaj do dupienia? bo już sie pogubiłem ale dostałeś smaka :polew: no moja wyjechała do szwabii to dupić mi sie chce - tera to nawet chłopa bym podupił Jakie głębokie wyznania są u was :>
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 to kto tu jest wreszcie dzisiaj do dupienia? bo już sie pogubiłem ale dostałeś smaka :polew: no moja wyjechała do szwabii to dupić mi sie chce - tera to nawet chłopa bym podupił Szczerość - wielkie :notworthy: pierwszy "BI" się ujawnił czekamy na dalsze wyznania :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 22:19_________________________________________________Proton
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 glywice Diman mam coś dla ciebie :polew: Kędzior no musze przyznac ze akcj 1sza klasa :decayed:
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 to kto tu jest wreszcie dzisiaj do dupienia? bo już sie pogubiłem ale dostałeś smaka :polew: no moja wyjechała do szwabii to dupić mi sie chce - tera to nawet chłopa bym podupił Jakie głębokie wyznania są u was :> Witaj Protonku
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 glywice Diman mam coś dla ciebie :polew: Kędzior no musze przyznac ze akcj 1sza klasa :decayed: je je je :dance:
bish - kopt Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Przyznaj się że chciałbyś żeby to ciebie ktoś podupił a ni żebyś to ty podupił :polew: :polew: ..nie no co ty! to ja musze zamoczyć freda - może być od biedy w paszczu
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 to kto tu jest wreszcie dzisiaj do dupienia? bo już sie pogubiłem ale dostałeś smaka :polew: no moja wyjechała do szwabii to dupić mi sie chce - tera to nawet chłopa bym podupił Jakie głębokie wyznania są u was :> Witaj Protonku Guru prawie Ci przeszło aż tu nagle Protonku????? :nabijasie:
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Proton uważaj bo Glucio się rozochocił
bish - kopt Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ojjj Protonek sie w sam raz pojawił
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Przyznaj się że chciałbyś żeby to ciebie ktoś podupił a ni żebyś to ty podupił :polew: :polew: ..nie no co ty! to ja musze zamoczyć freda - może być od biedy w paszczu jak w paszczu to do Bulika bo on nam się tu oferował że w pysk
proton2 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Siema Witaj Protonku Się kurde będę bał teraz do was przyjechać, bo zawsze się do kogoś tyłem stoi
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Przyznaj się że chciałbyś żeby to ciebie ktoś podupił a ni żebyś to ty podupił :polew: :polew: ..nie no co ty! to ja musze zamoczyć freda - może być od biedy w paszczu -rucha sie dwoch gejów- ten z tyłu:kochanie masz może łyżke do butów?? ten z przodu:ależ żabko po co?? a bo wiesz jajka bym jeszcze włożył
Rekomendowane odpowiedzi