krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 ten konkretny koleś nie napisałe tego z niewiedzy - wypisuje o czarnych sufitach, szerokich listwach na drzwiach a auto fizycznie tego nie posiada - z miejsca w ryj i tyle[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 11:13_________________________________________________Czester - może to wina mojego monitora ale jak tam widzę jasny sufit [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 11:14_________________________________________________na 100% fura ma jasny sufit faktycznie - widać jasne słupki... :wallbash:
kris_kilt Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Piątek coraz bliżej , koniec roboty o 18 , na 19 powinienem się dokulać pod Forum (wkońcu !!! yeah ) Czester - szukaj fury szukaj
keżor Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 na 19 powinienem się dokulać pod Forum (wkońcu !!! yeah ) znowu z inną panną ? :polew:
kris_kilt Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 na 19 powinienem się dokulać pod Forum (wkońcu !!! yeah ) znowu z inną panną ? :polew: kurde , skąd wiedziałeś hehehe , ale jeszcze zobacze czy ją zabrać :gwizdanie: (ps.tym razem może to "ta") o ile Mirek znów jakimś txt nie zapoda na sam początek
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Panowie mam problem - lusterko na krawędziach zachodzi mi taką jakby rdzą (chodzi o sam wkład) nie da się tego wyczyścić... ? muszę kupić nowy wkład ?
keżor Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Panowie mam problem - lusterko na krawędziach zachodzi mi taką jakby rdzą (chodzi o sam wkład) nie da się tego wyczyścić... ? muszę kupić nowy wkład ? norma niestety , a nawet ople mają na około lustra uszczelke trzeba wymienić wkład albo sie przyzwyczaić
Patrikos28 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Panowie mam problem - lusterko na krawędziach zachodzi mi taką jakby rdzą (chodzi o sam wkład) nie da się tego wyczyścić... ? muszę kupić nowy wkład ? ten typ tak ma a tak poważnie to zaczyna Ci się utleniać ta warstwa która jest z tyłu i daję efekt lustra podobny efekt jak przy starych odbłyśnikach reflektorów
Hugo Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Dzień dobry.Wpadłem w odwiedziny.Ostatnio mam urwanie głowy i dawno mnie tu nie było.Ale widzę , że idziecie pełną parą Jak macie jakieś prośby albo życzenia to piszcie
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Dzień dobry.Wpadłem w odwiedziny.Ostatnio mam urwanie głowy i dawno mnie tu nie było.Ale widzę , że idziecie pełną parą Jak macie jakieś prośby albo życzenia to piszcie ja chcę VIP-a :gwizdanie: :gwizdanie: p.s. Miron tez chce, żebym był VIP-em
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Dzień dobry.Wpadłem w odwiedziny.Ostatnio mam urwanie głowy i dawno mnie tu nie było.Ale widzę , że idziecie pełną parą Jak macie jakieś prośby albo życzenia to piszcie Dzień dobry.Wpadłem w odwiedziny.Ostatnio mam urwanie głowy i dawno mnie tu nie było.Ale widzę , że idziecie pełną parą Jak macie jakieś prośby albo życzenia to piszcie siemano [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 16:37_________________________________________________ Dzień dobry.Wpadłem w odwiedziny.Ostatnio mam urwanie głowy i dawno mnie tu nie było.Ale widzę , że idziecie pełną parą Jak macie jakieś prośby albo życzenia to piszcie ja chcę VIP-a :gwizdanie: :gwizdanie: p.s. Miron tez chce, żebym był VIP-em krolu vip jest za zaslugi :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Miron dostał VIP-a bo za rok ma mi dać w prezencie B7 Więc nie mogłem mu odmówić Diman zmień avatar , bo będę cały czas siedział na ślaskich :polew: :polew:
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a nie zasłużyłem ? Gdzie jest guru z jego mania usuwania postów - jak jest potrzebny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 wiedzialem ze sie wypowie a na mirona nie licz to sciemniacz
Hugo Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a nie zasłużyłem ? Gdzie jest guru z jego mania usuwania postów - jak jest potrzebny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja też mam opcję usuwania i to nie tylko postów.Mogę usunąć tematy , działy , a nawet użytkowników:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi