SoMeS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 no faktycznie pierdoły szkoda gadac :laghing2: :laghing2: pytałeś to Ci odpowiadam aż mi się nie chce
Bulik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ale tu puchy na tych śląskich....wszyscy w Kato napewno ale zaraz sie pozjezdzają.ile to idzie gadac w trzech :decayed:
SoMeS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 nie ma mnie to nie ma kto imprezy rozkręcić teraz rozkręcam spoty krajów Beneluxu
Bulik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 nie ma mnie to nie ma kto imprezy rozkręcić teraz rozkręcam spoty krajów Beneluxu ciekawe jak,jak masz rozebraną......niemów że też masz corse :?:
SoMeS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ciekawe jak,jak masz rozebraną......niemów że też masz corse :?: gdzie mam rozebraną? chyba kanapę tylną rozłożoną chciałeś powiedzieć O Somes wrócił na stare śmieci wpadłem Was odwiedzić
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 wpadłem Was odwiedzić Jasne tylko odwiedzić już zapomniał gdzie się wychował
SoMeS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 długo się do pl teraz nie wybieram więc mogę zajrzeć od czasu do czasu tylko tutaj
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 długo się do pl teraz nie wybieram więc mogę zajrzeć od czasu do czasu tylko tutaj Wpadnij nas w lato odwiedzić
SoMeS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Wpadnij nas w lato odwiedzić planowałem na początku wbić w połowie czerwca ale w sumie to jak na razie nie mam ochoty i myślę o końcówce sierpnia dopiero zobaczymy... póki co mamy marzec i nie myślę o tym
Bulik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Wpadnij nas w lato odwiedzić planowałem na początku wbić w połowie czerwca ale w sumie to jak na razie nie mam ochoty i myślę o końcówce sierpnia dopiero zobaczymy... póki co mamy marzec i nie myślę o tym ale na letnich jeszcze sie załapiesz ? :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ale na letnich jeszcze sie załapiesz ? :gwizdanie: kołach?
Bulik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ale na letnich jeszcze sie załapiesz ? :gwizdanie: kołach? no ba
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Somes wracaj bo nam się ekipa rozwala - co chwilę ktoś z forum wylatuje
SoMeS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Somes wracaj bo nam się ekipa rozwala - co chwilę ktoś z forum wylatuje Mirek wiem ze tęsknisz no ale co zrobić co znaczy że ktoś z forum wylatuje co chwile?
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Somes wracaj bo nam się ekipa rozwala - co chwilę ktoś z forum wylatuje
Rekomendowane odpowiedzi