krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 dobrze im tak bić mnie za to chcieli ;( ;( ;( No Krolu gdyby nie te kamery jak dobrze, że tam były :heat: :heat:
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Somes - w sumie nic Cie nie omija ludzie wylatują, zloty co tydzień, imprezy co tydzień, i jakas śmieszna impreza w małym gronie się szykuje http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_river_park_zator-t118160.0.html[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:06_________________________________________________ dobrze im tak bić mnie za to chcieli ;( ;( ;( No Krolu gdyby nie te kamery jak dobrze, że tam były :heat: :heat: [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:06_________________________________________________Krolu - oni by Cię bili a ja bym im dyktował punkty z regulaminu
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Krolu - oni by Cię bili a ja bym im dyktował punkty z regulaminu :polew:
SoMeS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Somes - w sumie nic Cie nie omija ludzie wylatują, zloty co tydzień, imprezy co tydzień, i jakas śmieszna impreza w małym gronie się szykuje http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_river_park_zator-t118160.0.html[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:06_________________________________________________ dobrze im tak bić mnie za to chcieli ;( ;( ;( No Krolu gdyby nie te kamery jak dobrze, że tam były :heat: :heat: [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:06_________________________________________________Krolu - oni by Cię bili a ja bym im dyktował punkty z regulaminu to Dorota Cię gdzieś wreszcie wypuściła? :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to Dorota Cię gdzieś wreszcie wypuściła? :polew: No jak się dowiedziała po co to go puściła
SoMeS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 opowiecie mi wreszcie jak do tego wspaniałego momentu doszło?
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 opowiecie mi wreszcie jak do tego wspaniałego momentu doszło? Wpadniesz na spota to się dowiesz Ps. Somes ta gra jest dojechana
SoMeS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Wpadniesz na spota to się dowiesz Ps. Somes ta gra jest dojechana czyli za pół roku dzięki co do gry.. to wiem sam napierdalam już z pół godziny
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Diman jak zlocik ? jak Pucka fura ?
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Diman jak zlocik ? jak Pucka fura ? no Pucka fura jak fura padło wiadomo :polew: a tak szczerzę to fajnie wsadził tego coolera
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 ale cisza...........wszyscy czytają
diman Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Diman jak zlocik ? jak Pucka fura ? siemano no i doczytalem fura sie prezentuje bardzo fajnie ukryta, nie pozorna i ma wyglad jak dla mnie oczywiscie, rezacze powiedza ze slabo mi sie bardzo podoba a zlocik jak zlocik katowice nie umieja sie bawic
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:37_________________________________________________to do jutra
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 no i fiu jestem :> dzięki za miłe słowa na temat auta na spocie jak zawsze... fajnie, tylko dzisiaj furorę robiła moja miara mierzyliśmy kto i ile ma obniżone auto :>
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 tylko dzisiaj furorę robiła moja miara a moja nie zrobiła furory ? ;( :polew:
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 dzięki za miłe słowa na temat auta padło nie auto :gwizdanie: na spocie jak zawsze... fajnie, tylko dzisiaj furorę robiła moja miara mierzyliśmy kto i ile ma obniżone auto :> wygrałem
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 tak Keżor wygrał i odkryliśmy że Krolu ma safari wersjon
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 dzięki za miłe słowa na temat auta padło nie auto :gwizdanie: na spocie jak zawsze... fajnie, tylko dzisiaj furorę robiła moja miara mierzyliśmy kto i ile ma obniżone auto :> wygrałem tylko dzisiaj furorę robiła moja miara a moja nie zrobiła furory ? ;( :polew: nie gadam z Wami mendy
Rekomendowane odpowiedzi