Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 czyli co ? konkrety jutro na spocie czy juz się na coś nastawiamy Ty jesteś gorszy niż ja... :gwizdanie: Pucek to jest niemożliwe spadaj a Mirona to Ty nie znasz...nie znasz Jego możliwości :polew: zaskakuje
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 czyli co ? konkrety jutro na spocie czy juz się na coś nastawiamy Ty jesteś gorszy niż ja... :gwizdanie: Pucek to jest niemożliwe spadaj a Mirona to Ty nie znasz...nie znasz Jego możliwości :polew: zaskakuje czym ? :decayed:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 czyli co ? konkrety jutro na spocie czy juz się na coś nastawiamy Ty jesteś gorszy niż ja... :gwizdanie: Pucek to jest niemożliwe spadaj a Mirona to Ty nie znasz...nie znasz Jego możliwości :polew: zaskakuje czym ? :decayed: tajemnica laassuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 niczym :gwizdanie: ta skromność :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 czyli co ? konkrety jutro na spocie czy juz się na coś nastawiamy Ty jesteś gorszy niż ja... :gwizdanie: Pucek to jest niemożliwe spadaj a Mirona to Ty nie znasz...nie znasz Jego możliwości :polew: zaskakuje czym ? :decayed: tajemnica laassuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale wiesz jak wypalą z mojej strony 2e urodziny to musze wiedzie na co sie szykowac? bedziemy go nosic prowadzic.... nie wiem
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 też się nie dowiesz Miron wśród tylu ludzi trzyma poziom ale jak jest w mniejszym gronie to wiesz...nie ten chłop :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 też się nie dowiesz Miron wśród tylu ludzi trzyma poziom ale jak jest w mniejszym gronie to wiesz...nie ten chłop :gwizdanie: :nabijasie: :nabijasie:
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 też się nie dowiesz Miron wśród tylu ludzi trzyma poziom ale jak jest w mniejszym gronie to wiesz...nie ten chłop :gwizdanie: chyba pion pucek poziom to przy nas zachowuje :polew:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 też się nie dowiesz Miron wśród tylu ludzi trzyma poziom ale jak jest w mniejszym gronie to wiesz...nie ten chłop :gwizdanie: chyba pion pucek poziom to przy nas zachowuje :polew: Diman, ciiii
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 20:20_________________________________________________Egon Gratki wyniku po wirusie [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 20:20_________________________________________________Widzieliście marzyciela: http://www.a4-klub.pl/smf/kupie_audi_a4_b6_sedan_do_30_tys_nie_wiecej-t120850.0.html
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Widzieliście marzyciela: http://www.a4-klub.pl/smf/kupie_audi_a4_b6_sedan_do_30_tys_nie_wiecej-t120850.0.html bry Guru a co mu zostało ?? :laghing2: ....diman i pucek ucichli ,rozumiem ze szczeguły po 23ej :decayed:
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ....diman i pucek ucichli ,rozumiem ze szczeguły po 23ej :decayed: Po 23 to zaczną rozmawiać o gejach :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ....diman i pucek ucichli ,rozumiem ze szczeguły po 23ej :decayed: Po 23 to zaczną rozmawiać o gejach :gwizdanie: po 23 to ja będę spał :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ....diman i pucek ucichli ,rozumiem ze szczeguły po 23ej :decayed: Po 23 to zaczną rozmawiać o gejach :gwizdanie: ...no nie :doh1:
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ....diman i pucek ucichli ,rozumiem ze szczeguły po 23ej :decayed: Po 23 to zaczną rozmawiać o gejach :gwizdanie: po 23 to ja będę spał :gwizdanie: Aha akurat
Rekomendowane odpowiedzi