MAJKI Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 No to chłopaki niezle przezycia mieliscie takie after party
keżor Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 napewno nie 1.8T ani 3.0 bo nie miał podwójnego wydechu. Jak powiedziałem to ostatnie ( o wydechach ) to patrzył na mnie jak na ciula :polew: :polew: jeszcze mogli Cie o współudział posądzić , bo tyle wiedziałeś :polew:
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 No to chłopaki niezle przezycia mieliscie takie after party ważne, ża zawsze jest ciekawie i zawsze inaczej :>
krolu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 no to super a nie sprawdzali czasem Pucka w kartotece - bo on ma taki podejrzany wygląd :decayed: co do imprez to ja mam doła... nie potrafię zrozumieć jakim cudem ta laska kręciła dópą szybciej niż ja oczami - wodząc za nią
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Qri - jakby złodzieje Twoja furą uciekali to jeszcze by do MC donald wstąpili - taką by mieli przewagę nad glinami [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 13:52_________________________________________________no i oczywiście dzięki wszystkim za kolejna udaną impreze i oczywiście podziękowania dla kierowcy Ps. Diman starczy tego dobrego - ostatni raz kierowałeś - teraz kolej na innych ze mną włącznie
MAJKI Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Mirek a tak apropo to taki zmeczony byłeś i niby nie miałes dnia na imprezowanie :gwizdanie: :polew:
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Mirek a tak apropo to taki zmeczony byłeś i niby nie miałes dnia na imprezowanie :gwizdanie: :polew: pościg mnie postawił na nogi [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 14:14_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/s6_c5_czy_a6_27bit_co_lepsze-t120998.0.html
diman Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 nie mogę - mam parę spraw do załatwienia ;( między innymi muszę wejść na dach bloku, bo przychodzi o 12.00 jakiś kolo z kablówki i ma tam coś w naszym bloku podłączać.............średni mi się o uśmiecha bo jak narazie to wyglądam na wczorajszego ( przynajmniej tak sądzą sąsiedzi ) [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 11:40_________________________________________________acha - i gadałem z Hugo nad wprowadzeniem do regulaminu kolejnego punktu - dotyczącego ograniczenia imprez klubowych do max 1 w miesiącu - muszę coś działać w tym kierunku bo sie przy Was wykończe [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 11:41_________________________________________________Diman - a Ty na drzwiach mieszkania walnij napis "Holel A4 klub.pl" u mnie jest motel bo z parkingiem strzezonym :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 15:03_________________________________________________ dobry z ranca miron serio ?? czyli co kia nie umieli dogonic... i wtem... zobaczyli czarne a4 z trzylitrowym, widlastym, szesciocylindrowym... gnojowkopijem o piorunujacej mocy prawież "czystu" kuni - pomyśleli - to musi sie udac! dosc mam tej kijanki! daj lizaka, przewieziemy dupsko w recaro :polew: Qri - nie byliśmy moją furą - tylko Dimana - choć małe to znaczenie bo każda nasza fura jest szybsza od tych którymi tajniaki śmigali. Na początku nie wiedzieliśmy w sumie o co chodzi - z czasem zatrybiliśmy ale złodziei już nie było widać - oczywiście tajniakom i niebieskim też zwiali ( gonili ich od Żor ) za to my po kilku minutach znaleźliśmy, porzucony, odpalony, na włączonych światłach i otwartymi drzwiami i szybą skradziony pojazd ( skoda superb 1.9tdi ) - złodzieje przesiedli się do drugiej ( swojej ) fury i uciekli zostawiając skradzioną fure - a ich fura to było A4 B6 sedan ( jakieś 1.9tdi lub 2.0 ) czyli nic szybkiego [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 13:05_________________________________________________Policja swoją KIą już praktycznie ich miała - siedziała im na ogonie kiedy to na jednym z zakrętów wyniosło ich, przywalili w krawężnik i złamali koło ( czy coś innego ) tak czy siak ich pościg dobiegł końca [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 13:10_________________________________________________Jeszcze najlepsze było na koniec jak już staliśmy z glinami i tajniakami przy odzyskanej superb - tajniak mnie pyta czy konkretnie uciekali, nr rej. i.t.d. a ja do niego : Ciemne audi A4 model B6 rej. SO, sedan silnik, napewno nie 1.8T ani 3.0 bo nie miał podwójnego wydechu. Jak powiedziałem to ostatnie ( o wydechach ) to patrzył na mnie jak na ciula :polew: :polew: to wszystko co gada to prawda nie jakis film :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Diman jak tam nasze młode wilki - pojechały już na chate :>[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 15:17_________________________________________________Pucek - a Ty zaś wczoraj wyrywałeś " na lisa "
diman Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Diman jak tam nasze młode wilki - pojechały już na chate :>[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 15:17_________________________________________________Pucek - a Ty zaś wczoraj wyrywałeś " na lisa " no pojechali jakies 20 minut temu no i jeszcze darek (d4rk) nas odwiedzil
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 też bym wpadł ale po dachu musiałem skakać teraz 2 godzinki luzu i na 17.30 na kabaret ( Łowcy. B )
Bulik Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 znaczy sie pały były impra udana :polew: Majk PW odebrane
keżor Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 teraz 2 godzinki luzu i na 17.30 na kabaret ( Łowcy. B ) mogłeś napisać że są , bym sie przeszedł , chociaż niedawno na nich byłem
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 teraz 2 godzinki luzu i na 17.30 na kabaret ( Łowcy. B ) mogłeś napisać że są , bym sie przeszedł , chociaż niedawno na nich byłem biletów już nie było zanim były
egon47 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 widze ze Impreza sie udala szkoda ze musialem isc do pracy wogole przez was mysle o Tipe duzym coolerze i doladowaniem Turba macie zly wplyw na mnie
Pucek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 jestem wczoraj było GIT, co prawda muza taka sobie, laski mega, cóż z tego że szmaty :gwizdanie: ale na koniec było bardzo ciekawie... teraz czas na odpoczynek, aha i w tym miesiącu JUŻ NIE BALUJĘ :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 jestem wczoraj było GIT, co prawda muza taka sobie, laski mega, cóż z tego że szmaty :gwizdanie: ale na koniec było bardzo ciekawie... teraz czas na odpoczynek, aha i w tym miesiącu JUŻ NIE BALUJĘ :gwizdanie: jak to nie balujesz jak bukowina przed toba a i impreza sie tez jakas znajdzie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Diman, wiem wiem jedna impreza i Bukowinka... tyle przeżyje :> będzie dobrze... nie wiem czy wszyscy zauważyli ale grupa z SK planuje zrobić koszulki tylko dla siebie, z napisem typu "katowice" a przecież chodziło o coś typu ŚLĄSK, dla oddzielenia się od reszty :gwizdanie: jak to widzicie? [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 16:43_________________________________________________a tak w ogóle DIMAN...DZIĘKI :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Maxito Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Diman, wiem wiem jedna impreza i Bukowinka... tyle przeżyje :> będzie dobrze... nie wiem czy wszyscy zauważyli ale grupa z SK planuje zrobić koszulki tylko dla siebie, z napisem typu "katowice" a przecież chodziło o coś typu ŚLĄSK, dla oddzielenia się od reszty :gwizdanie: jak to widzicie? [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 16:43_________________________________________________a tak w ogóle DIMAN...DZIĘKI :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: ty KONFIDENCIE jeden :shocked: :polew:
Pucek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 wypad "koniu" :> trzeba robić karierę...VIP czeka
Rekomendowane odpowiedzi