Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 królu...SG dba o ludzi...u nas tak się nie pije a jak miałeś pić to zawsze wymówka, obstawiam że Basia siedziała koło Ciebie więc piłeś, inaczej to tłumaczenie że masz szkołę
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 królu...SG dba o ludzi...u nas tak się nie pije a jak miałeś pić to zawsze wymówka, obstawiam że Basia siedziała koło Ciebie więc piłeś, inaczej to tłumaczenie że masz szkołę nie, że wymówka, może po prostu albo nie miałem ochoty, albo nie chciałem zaliczyć zgona u kogoś na chacie :gwizdanie: albo musiałem prowadzić, ale nie muszę też pić, żeby się dobrze bawić a no i Basia też była... :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 no i dzieki kezorowi mam moj ulubiony awatarek spowrotem WIELKIE DZIĘKI KEŻOR :notworthy:
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 no i dzieki kezorowi mam moj ulubiony awatarek spowrotem WIELKIE DZIĘKI KEŻOR :notworthy: 16. Na forum dopuszczalne jest używanie avatar’ów jednakże jego wielkość nie powinna być większa niż 50 kB. Większe avatary będą usuwane przez Zarząd Klubu bez obowiązku poinformowania o tym fakcie osoby zainteresowanej. Użyte avatary nie powinny nawiązywać swoją tematyką do treści opisanych w punktach 10, 11 i 12 niniejszego Regulaminu. :gwizdanie: a twój ma 3mega
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Witaj Mateuszu [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 18:42_________________________________________________Ps. Skąd wiesz jak mam na imię
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Witaj Mateuszu [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 18:42_________________________________________________Ps. Skąd wiesz jak mam na imię bo wiem geju
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Witaj Mateuszu [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 18:42_________________________________________________Ps. Skąd wiesz jak mam na imię bo wiem geju O ty pedale
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Witaj Mateuszu [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 18:42_________________________________________________Ps. Skąd wiesz jak mam na imię bo wiem geju O ty pedale tylko nie pedale... pedałów nie stać na audi :gwizdanie: jak już mi "jedziesz" to od geja
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Witaj Mateuszu [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 18:42_________________________________________________Ps. Skąd wiesz jak mam na imię bo wiem geju O ty pedale tylko nie pedale... pedałów nie stać na audi :gwizdanie: jak już mi "jedziesz" to od geja No przepraszam Geju [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 18:46_________________________________________________Ale się tu k**wa romantycznie zrobiło
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 romantycznie? no co Ty... tak Ci sie tylko wydaje
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 romantycznie? no co Ty... tak Ci sie tylko wydaje Oj Pucuś Pucuś czy ty mnie czasem nie podrywasz :polew:
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 romantycznie? no co Ty... tak Ci sie tylko wydaje Oj Pucuś Pucuś czy ty mnie czasem nie podrywasz :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 romantycznie? no co Ty... tak Ci sie tylko wydaje Oj Pucuś Pucuś czy ty mnie czasem nie podrywasz :polew: pedał
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 romantycznie? no co Ty... tak Ci sie tylko wydaje Oj Pucuś Pucuś czy ty mnie czasem nie podrywasz :polew: pedał Ej nie pedał tylko gej jak ty [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 19:04_________________________________________________Dobra koniec tematu bo jeszcze nie ma 23 i dzieci mogą czytać
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Guru, skasuj te posty - pozwalam :> "pozwalam" :polew: Żart dziś się ciebie trzyma co
Rekomendowane odpowiedzi