Bulik Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 siemacie zboki ... :polew: :polew: i kto 1szy ?
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 siemacie zboki ... :polew: :polew: i kto 1szy ?
Bulik Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 siemacie zboki ... :polew: :polew: i kto 1szy ? różowy :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ale tu dzisiaj cisza... :gwizdanie: niema Cie to cicho :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ale tu dzisiaj cisza... :gwizdanie: niema Cie to cicho :gwizdanie: bo taki rezacz jak ja nie ma o czym dyskutować z takim poskramiaczem tych 101 kucy jak Ty
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ale tu dzisiaj cisza... :gwizdanie: niema Cie to cicho :gwizdanie: bo taki rezacz jak ja nie ma o czym dyskutować z takim poskramiaczem tych 101 kucy jak Ty :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ale tu dzisiaj cisza... :gwizdanie: niema Cie to cicho :gwizdanie: bo taki rezacz jak ja nie ma o czym dyskutować z takim poskramiaczem tych 101 kucy jak Ty no i wtopiłeś :baseball:
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ale tu dzisiaj cisza... :gwizdanie: niema Cie to cicho :gwizdanie: bo taki rezacz jak ja nie ma o czym dyskutować z takim poskramiaczem tych 101 kucy jak Ty
Bulik Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ale tu dzisiaj cisza... :gwizdanie: niema Cie to cicho :gwizdanie: bo taki rezacz jak ja nie ma o czym dyskutować z takim poskramiaczem tych 101 kucy jak Ty ...ty sie niesmiej
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ale tu dzisiaj cisza... :gwizdanie: niema Cie to cicho :gwizdanie: bo taki rezacz jak ja nie ma o czym dyskutować z takim poskramiaczem tych 101 kucy jak Ty ...ty sie niesmiej grozisz mi Bulik wiesz nie ma Sky-a to Pucek musi się wyżyć na kimś innym
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wróciłem z kolacji :gwizdanie: widzę że trochę się pośmialiście
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wróciłem z kolacji :gwizdanie: widzę że trochę się pośmialiście Ej wam też forum tak muli
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Guru, a czy ja kiedyś z kimś się kłóciłem? muli jak cholera...
Bulik Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Bulik wiesz nie ma Sky-a to Pucek musi się wyżyć na kimś innym poczekaj Pucek zobaczy Cie online to zmieni cel :naughty: :decayed:
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Guru, a czy ja kiedyś z kimś się kłóciłem? Nie przypominam sobie
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 spokojnie chłopcy jak nie muszę to nie robię dymu
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Bulik wiesz nie ma Sky-a to Pucek musi się wyżyć na kimś innym poczekaj Pucek zobaczy Cie online to zmoieni cel :naughty: :decayed: Różowy po Różowym nie jeździ (no może czasem )[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 20:02_________________________________________________ spokojnie chłopcy jak nie muszę to nie robię dymu Znaczy się na razie tylko raz :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dobra ide na taniec z gwiazdoma do jutra Pucek Guru
Rekomendowane odpowiedzi